Auto Timişoara – Mama Mia 0-2, cu o dublă dedicaţie

Mama Mia Becicherecu Mic a încheiat încă de astăzi de la ora 16 conturile în turul Diviziei D Timiş, pe care şi l-a adjudecat detaşat, adăugînd un ultim triumf, al şaselea în deplasare. Şi încă unul cu o dublă dedicaţie…

Centea, cu o preluare pe piept şi un frumos şut în colţul opus, din centrarea lui Molcuţ, de pe dreapta, respectiv Telescu, din penalty, obţinut de acelaşi co-autor Molcuţ, au tranşat încă din primul sfert de oră deplasarea liderului în Freidorf: 2-0 (2-0) la FC Auto Timişoara.

Oasptea AS Nova Mama Mia s-a impus în alcătuirea Filip – Mancaş (46, Boubătrîn), Telescu – cpt., Toma, Jichici – Hodiş (80, Daniel Turbureanu), Radu, Zurbagiu, Centea (70, Şuleap) – Gîrz, Molcuţ (80, Onosă), pe bancă rămînînd Buzdugan, Beniamin Turbureanu şi Terec, cu portarul Culda operat datorită unei intervenţii chirurgicale, suferind de hernie.

Triumful cu care elevii lui Sorin Bălu au acumulat aşadar 45 de puncte din 51 posibile a fost dedicat fundaşului Marius Toma, care astăzi şi-a aniversat ziua de naştere, la 20 de ani, respectiv primarului şi susţinătorului echipei, Raimond Rusu, care are mîine parte de acelaşi frumos eveniment, serbarea zilei de naştere.

„Am reuşit o frumoasă victorie, în dauna unei echipe bune, şi în ansamblu un bun tur de campionat, pentru care le mulţumesc jucătorilor noştri, secundului Narcis Petre, susţinătorilor noştri, lui Elty Neagoe, domnului Viorel Hîrşan şi domnului Raimond Rusu, tuturor acelora care ne-au sprijinit şi au concurat la obţinerea primului loc”, ne-a spus Sorin Bălu, antrenor al ex-divizionarei C, care a înregistrat 15 victorii din 17 posibile.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 0

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: