Avântul egalează din nou la Periam. Acum cu Șoimii: 1-1 (0-0). Stanache: ”Ne-au dominat…”

Fosta divizionară D Timiș a reușit pentru a doua oară în tot atâtea apariții la lansarea sa în Liga 3 să ”vină din urmă”, egalând o altă formație vizitatoare, astăzi după-amiază o fruntașă arădeană, după ce săptămâna trecută înscria pe final în poarta lui ACS Poli: CS Avântul Periam – CS Şoimii Lipova 1-1 (0-0).

Clubul Sportiv Avântul a rămas neînvins în Seria 8 din Liga 3 după cele două partide găzduite la Periam, și după aceeași evoluție a scorului, egalând în ultima jumătate de oră. Astăzi de la ora 17, în etapa a II-a, oaspeţii arădeni din Lipova, învingători săptămâna trecută acasă cu 3-1 în fața celor din Cermei, au deschis scorul în minutul 55 prin Claudiu Codoban, însă Eduard Tismonar a marcat după alte 13 minute: 1-1.

Cei din Periam se pregătesc pentru deplasarea la Pecica, după care vor primi vizita lui CSC Dumbrăvița, în vreme ce Șoimii Lipova are în program două meciuri consecutive acasă în Seria 8, cu ACS Poli și Progresul Pecica, iar mai apoi ieșirea la Dumbrăvița. Mai întâi și mai-nainte însă, deplasarea la Chișineu Criș în turul 2 al Cupei României, marți.

Marius Stanache, antrenor principal al Avântului, ne-a declarat că ”ne-au dominat în majoritatea timpului. Noi doar ce ne-am format ca lot. Am avut aceleaşi absenţe, ca în prima etapă, pe Trandu, Muscă, Ologu şi Steop – jucători de bază. Sunt mulţumit de rezultat şi de atitudinea băieţilor, una foarte încrezătoare; nu au avut teamă nici un moment, au jucat la capacitatea lor maximă. Că nu am putut să ne etalăm jocul nostru, e normal, nu mai putem avea posesia de la liga a IV-a, care ne caracteriza, aici sunt un alt tip de echipe. Sincer, chiar mi-a plăcut de cei de la Şoimii cum au pregătit meciul, este o echipă foarte bună, joacă un fotbal colectiv, plăcut ochiului”.

CS Avântul Periam: Ulmet – Tismonar, Roberto Artimon, Bobu, Mager – Toma (min. 46, Rareş Blaga), Mânecan, Laza (min. 46, Stănilă), Gălăţan (min. 90+3, Ciobănică) – Paulevici (min. 73, Olteanu), Dobie.

Antrenor Marius Stanache.

Pe bancă: Viaş.

CS Şoimii Lipova: Iliescu – Nagy, Polgar, Abel Popa, Filimon, Prună, Mădălin Popa, Simion, Gherasim, Codoban, Vlad.

Antrenor: Flavius Sabău.

Rezerve la start: Buţă, Bercu, Dolca, Stoin, Gavrilă, Haţegan, Grigore, Onişor, Ciubăncan.

Au arbitrat: Ovidiu Florin Mazilu (Satu Mare) – Vasile Marius Duţă (Sibiu) şi Daniel Popa (Aiud). Observator de arbitri Vasile Balaj (Drobeta Turnu Severin), delegat de joc Sorin Găman (Târgu Jiu).

Rezultatele etapei a II-a în C8, programul rundei a III-a în Seria 8 și clasamentul, pe coloana dreaptă.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 6 =

 


Alte articole legate de acest subiect: