Avântul Periam – Crişul Chişineu Criş 1-4 (1-1), de la 1-0. Stanache: ”Au fost mult mai proaspeți” Lung: ”Suntem acolo, sus”

Nou-promovata fără victorie s-a înclinat în premieră pe teren propriu în Liga 3, pierzând la scor în această după-amiază în fața unor arădeni neînvinși, aflați la cel de-al treilea triumf consecutiv în deplasare în Seria 8 la două-trei goluri diferență. Survenit după ce timișenii au deschis scorul, însă un simplu foc de paie… Avântul Periam – Crişul Chişineu Criş 1-4 (1-1).

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 7, după centrarea lui Olteanu de pe flancul drept, reluată în plasă de la 8 metri de Raul Gălăţan, prim gol încasat de CS Crișul pe teren advers în C8 de la cele primite la Ghiroda în runda inaugurală, fără însă a fi pierdut nici atunci. Astăzi de la ora 15, în etapa a VI-a, oaspeţii arădeni au egalat în minutul 23 prin Andrei Sulea, 1-1, scor și la pauză.

Avântul n-a mai ținut pasul după eliminarea lui Robert Artimon pentru un fault din postură de ultim apărător, gazdele în 10 jucători fiind taxate de Nicu Modan după o oră de joc, în minutele 61 şi 63, Cristian Bobu așezând bomboana pe colivă cu cinci minute înainte de final, când a înscris în propria poartă: 1-4.

*

Marius Stanache (antrenor CS Avântul Periam): ”Doresc să felicit adversarul pentru jocul prestat, s-au prezentat mai bine decât noi şi – spre surprinderea mea – au fost mult mai proaspeţi, la cât au declarat că au stat în carantină. Sunt mulţumit de atitudinea unor jucători, pe când alţii m-au dezamăgit. Pot spune despre cei trei juniori, Dobie, Stănilă şi Vidican, primii doi lipsind astăzi, că toţi trei capătă o experienţă în plus mai spre seniori şi de la meci la meci cresc în valoare. Din punctul meu de vedere mă aşteptam la punctele pe care le-am obţinut până în prezent, urmând ca în meciurile cu echipele apropiate în clasament să dăm totul pentru a le învinge. Mergem înainte!”

Remus Lung (CS Crișul Chişineu Criş): ”Am început prost, gazdele au jucat cu vântul în spate, ne-au surprins dintr-un meleu și practic am început meciul de la 0-1. Am echilibrat apoi meciul și am preluat frâiele, am egalat destul de repede și am avut până la pauză alte două ocazii prin Modan, singur cu portarul, și Ciornei, al cărui șut a fost scos de portar de pe linia porții. Repriza a doua am controlat-o total, iar după cartonașul roșu primit de fundașul lor meciul a fost la discreția noastră. Ne bucurăm de rezultate, suntem acolo, sus, mai avem și o restanță cu Cermei. Dar o luăm pas cu pas, sâmbătă vine la noi Lipova și încercăm să câștigăm din nou și să ne și luăm revanșa pentru înfrângerea din Cupă”.

Avântul Periam: Ulmet – Mager, Artimon, Bobu, Vidican – Galătan, Mânecan, Olteanu (min. 70, Muscă), Tismonar (min. 83, Toma) – Laza (min. 70, Claudiu Ciobănică), Paulevici (min. 83, Taşcă).

Pe bancă: Andrei Ciobanică, Găvruță, Viașu. Au lipsit: Trandu, Steop, Dobie, Stănilă.

CS Crișul Chişineu Criş: Zamfir – Haloș (min. 86, Lazăr), Sabău, Nistor, Siminic – Ciornei (min. 72, Susan), Suslak, Pavel, Sulea – Teşedan (min. 82, Clej), Modan (min. 86, Tambor).

 Pe bancă: Pașcalău, Mihuța.

Au arbitrat: Cristian Codrea (Baia Mare) – George Suciu (Câmpia Turzii) şi Alexandru Turian (Zalău). Observator de arbitri Galovits Ştefan (Oradea), delegat de joc Ion Lupșa (Caransebeş).

Rezultatele etapei a VI-a și programul viitor în C8, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × sase =

 


Alte articole legate de acest subiect: