Avântul Periam, promovată fără joc în Liga 3. Din trei negri mititei a rămas doar unul

Fotbalul în vremurile complotului mondial în desfășurare a devenit în România o veritabilă tragicomedie, ilustrată și prin situația din ”triunghiularul” zonei vestice a barajului de promovare din eșalonul patru în Liga 3. Era vorba despre 3 participante și un total de 3 partide, însă nu s-a mai jucat nimic, paralizie directă sau indirectă ca urmare a sforăriilor din spatele scenei politico – pseudomedicale, de unde că gruparea care n-a ”căzut din picioare” înainte de a fi nevoită să intre pe teren a și urcat o divizie fără a atinge deloc balonul. Din 3 negri mititei a rămas doar unul, o adaptare simplificată după romanul polițist al Agathei Christie. CS Avântul Periam este beneficiară a promovării fără joc. 

Avântul Periam, campioana Diviziei D Timiș, și CSM Jiul Petroșani, reprezentanta AJF Hunedoara din fruntea ligii a patra din județul vecin, ar fi trebuit să susțină duminică 9 august de la ora 17:30 meciul în manșă unică pentru barajul de promovare în Liga 3, la Lupac (Caraș-Severin), însă acesta nu va mai avea loc. Ar fi fost unica partidă a celor două cluburi din liga a IV-a, decisivă pentru promovarea în cel de-al treilea eșalon, fiindcă a treia adversară din grupa în care au fost repartizate nu s-a mai aliniat la start, dat fiind că AJF Mehedinți a intrat în imposibilitatea de a-și desemna reprezentanta la baraj, prima clasată la oprirea campionatului neavând CIS iar cea de-a doua, cu alte probleme ce țineau de stipulările regulamentare.

Ar fi rămas ca oponentă a timișenilor CSM Jiul Petroșani, care a fost însă trimisă ”în izolare” după ce un jucător a fost testat ”pozitiv” la COVID-19, motivul anulării partidei dintre Avântul Periam și CSM Jiul fiind legat de faptul că echipa din Valea Jiului are în lot un component depistat pozitiv cu ”noul” coronavirus. Sporttim a explicat pe îndelete în ultimele săptămâni că întreaga simulare a experimentului pe viu a așa-zisei combateri a unei situații de criză este doar o colosală manipulare de cele mai mari proporții ale minciunii, minciuni ținând printre altele atât de testarea în sine cât și de rezultatele acestora, așa încât nimic altceva n-ar mai fi de zis, poate doar că și sportul, precum multe alte domenii ale vieții sociale, a fost dat peste cap și redus la absurd de atacul pervers și fățiș la adresa omenirii. 

În fine, tot lotul lui CSM Jiul a intrat în carantină, iar FRF va decide rezultatul la ”masa verde”, 3-0 pentru campioana din Divizia D Timiș, care va promova astfel în Liga 3 fără să dispute acest meci de baraj.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: