Baban şi Bălu pentru Jimbolia, la Steaua Roşie Rusko Selo: 1-1

Scriam chiar ieri de un finalist al Cupei României, în tricoul Politehnicii, şi iată că vârful de altădată nu se dezminte, patronul de astăzi intrând la joc nu doar în meciuri de minifotbal, ci şi la divizionara D pe care o conduce, FC Marcel Baban Jimbolia, cum a fost cazul miercuri seară, cu ocazia amicalului internaţional din Serbia, unde, în absenţa juniorilor de ´96 ai clubului, implicaţi astăzi într-un turneu la Zrenjanin, atât Marcel Baban cât şi antrenorul Sorin Bălu au pus osul în remiza de la Rusko Selo, cu gazda Steaua Roşie: 1-1.

Iar Baban chiar a oferit pasa golului egalizator, reuşit de Popescu în minutul 64, cu o pătrundere pe axul central finalizată cu un şut în vinclu, la colţul scurt: 1-1.

„Au fost nişte gazde foarte ospitaliere, cu o echipă de liga a V-a în spiritul fotbalului sârbesc, organizată şi agresivă. A fost o experienţă foarte bună pentru jucătorii noştri iar jocul a fost foarte bun. O oarecare surpriză a fost că în ciuda oboselii acumulate în ziua precedentă, la amicalul cu LPS Banatul Timişoara, şi a căldurii, fizic am dus foarte bine jocul. Sunt mulţumit de joc şi de rezultat”, a spus antrenorul Sorin Bălu, care a revenit după 6 ani pe teren, în calitate de mijlocaş coordonator, la reluarea partidei. „Se aşteptau să ne învingă, fiind o echipă în toată regula, cu seniori, şi le-am făcut o surpriză, drept pentru care au confirmat că ne vor vizita, în reciprocitate”, a mai spus Bălu.

Circa 200 de localnici au fost prezenţi să o încurajeze pe Steaua Roşie Ruska Selo, a cărei arenă are o tribună lungă, în genul celei de la Recaş, dar mai mare, cu un gazon excelent, de liga I, după cum a remarcat Bălu. Şi gazdele jimbolienilor au început campionatul tot de o etapă.

FC Marcel Baban Jimbolia, care s-a văzut condusă la pauză cu 1-0, a evoluat în alcătuirea Pap – Proteasa, Ardelean – cpt (46, Rus), Chitucea, Mitru – Cănuci, Popescu, Ţoţu, Sima – Hîrdău, Marius Ţăranu (46, Baban). Sorin Bălu a intrat la rândul său la reluare, neconvocând de-această dată juniorii de ´96 ai clubului, aflaţi astăzi într-un turneu la Zrenjanin, inclusiv cu colegi din generaţia 1997, întregind un lot de 20 jucători, condus de antrenorul Octavian Popescu şi Marcel Baban.

Pentru jimbolieni urmează două etape de campionat în doar câteva zile, sâmbătă acasă cu Auto şi miercuri la Bucovăţ, cu Arsenal.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: