Bălu, cadou de nuntă: un al treilea clar succes la rând acasă

Sorin Bălu, antrenor principal care prelua Mama Mia Becichierecu Mic din postura de lanternă roşie fără nici un punct, înaintea rundei a opta din C5, poate merge sâmbătă într-un suflet la altar, pentru a savura minunatele clipe ale cununiei cu soţia sa Sorina, după ce succesul de vineri cu 4-0 în dauna nou-promovatei CS Vladimirescu este al treilea la rând pe teren propriu respectiv în al treilea joc succesiv fără eşec, continuând un crescendo de la preluare ce sună cifrat astfel: 6 3 2 1 12-7. Iar victoria a venit fără Situwe, suspendat, Aniţoiu, aflat cu România U17 în Olanda, şi Bogdan – accidentat.

Fosta lanternă roşie nu doar că foloseşte acum faza lungă, dar şi joacă pe măsură, după un ciclu săptămânal de pregătire luni-joi ce a dat din nou roade: „Jucătorii mei au fost extraordinari, au făcut o partidă excelentă, în care pe lângă cele 4 goluri şi-au creat alte 6 oportunităţi soldate cu monumentale ratări. Băieţii şi-au dorit din suflet să îmi dăruiască un minunat cadou în preziua căsătoriei mele şi îi stimez şi apreciez pentru tot ceea ce au făcut. Sunt cei mai importanţi şi am onoarea să le fiu antrenor. Vreau să dedic victoria soţiei mele, Sorina, naşilor Dana şi Cristi şi tuturor simpatizanţilor clubului nostru”, a spus Sorin Bălu, a cărui echipă a plusat aşadar la succesul din urmă cu două runde, pe-atunci 3-0 cu CS Gloria CTP Arad.

„Avem un grup foarte bun de jucători”, a mai punctat Bălu după triumful cu 4-0 (2-0) în dauna altor arădeni, contra cărora a deschis scorul Hodiş, în minutul 23, cap din centrarea lui Ungureanu, care avea să se remarce ulterior cu o „dublă”, mai întâi printr-un dribling de la centru, cu şut la colţul lung, din careu, în minutul 40, iar apoi în minutul 51, când a driblat şi portarul. Fundaşul Hecsko a marcat la rândul său cu capul, după un corner, în minutul 64. Radu a avut o bară.

Bălu şi Petre i-au aliniat pe Culda – Ştefanovici, Hecsko, Zurbagiu, Radu (65, Centea) – Feraru, Luţă (72, Scânteie), Buda, Hodiş – Ungureanu, Bâldea. Pe bancă: Filip.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 7 = unsprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: