Banatul Nerău – Unirea Sânnicolau Mare 1-1 (0-0). Căprărescu: ”De 4 etape nu mai jucăm nimic”. 4 runde fără succes

Banatul Nerău – Unirea Sânnicolaul Mare s-a încheiat 1-1 (0-0) într-un duel al vestului din D Timiș, în intermediara etapei a 29-a, după care CS Unirea a coborît a șasea, fiind la al patrulea joc fără succes. Banatul în schimb rămîne la 7 puncte peste ocupanta locului 16, acum Dragșina.

A marcat, în minutul 65, Crișan, cu capul, în urma unui corner executat de Branea, iar oaspeții au egalat în minutul 85, după o fază identică, dar prin Miron. Cel mai bun de pe teren a fost Florea, portarul gazdelor.

Banatul Nerău: Florea – Coman, Ciubotaru, Sântean, Marian (min. 85 Scutaru), Branea, Oprișan, Siminicianu (min 70, Ursachi), Ovidiu (min. 40, Foca), Asztalosz, Crișan.

Antrenor: Cosmin Sântean.

Sânnicolau Mare: Mitric – Tache, Florescu, Miron, Galea, Crișan, Ghinescu (min. 50 Negru), Stoianov, Dragodan, Sârbu, Jivan (min 5 Mihoc).

Antrenor Nae Caprarescu.

La cald… Cosmin Sântean: ”Azi am pierdut două puncte iar oaspeții au câștigat un punct, cu asta am spus totul”.

Nae Căprărescu, antrenor Unirea: ”Am ratat cum nu se putea, din toate pozițiile. De patru etape nu mai jucăm nimic și pierdem puncte. Adversarul a ajuns de două ori la poartă și ne-a dat un gol. Sperăm ca în etapa viitoare să revenim cu picioarele pe pământ…”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Banatul Nerău – Unirea Sânnicolau Mare 1-1 (0-0). Căprărescu: ”De 4 etape nu mai jucăm nimic”. 4 runde fără succes

  1. dorin spune:

    domnule florin sa jucat fără arbitri acest meci sau a arbitrat primaru in rest ești tare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: