Banloc detronează în sânge de junior campioana Pișchia din fruntea Seriei a II-a, Vieru înscrie pe final în Recaș – Belinț 0-1 cu 5 roșii și 14 galbene pe podiumul Seriei a III-a iar ”Lupii” din Gelu îi fac cadou lui Lupu un 8-0 afară la 40 de ani. Campionatul Județean Timiș, etapa 9: rezultate, marcatori, echipe, declarații

Jumătatea a doua a turului ligii a V-a județene a început la finele acestei săptămâni cu întâlniri pe podium în Seriile a II-a și a III-a, decise la limită, însă și cu sânge de junior picurat pe terenul din Banloc. S-a jucat etapa a noua în Campionatul Județean Timiș, rezultatele și clasamentele la zi fiind enumerate pe coloana datelor tehnice, iar mai jos, turul de orizont.  

Seria 1

AS Gelu este lider cu 24 de puncte, iar pe locul secund CS Sînandrei-Timiș cu 21 puncte. Pe locul 3, cei de la Tricoul 1 Iunie Timișoara, cu 18 puncte.

AS Bobda – AS Gelu 0-8 (0-4): Andrei Păianu 3 goluri, Cristian Berbec două goluri, Marius Straton două goluri și Petru Pătruică.

”Lupii” lui Bogdan Lupu, antrenor al echipei lider, i-au oferit cel mai frumos cadou la împlinirea frumoasei vârste de 40 de ani, câte un gol marcat pentru fiecare 5 ani.

Chinejana Chinezul Satchinez – Banatul Teremia Mare 5-0 (2-0):Cristian Batin 2 goluri, Marius Macoveiciuc 2 goluri și Ionel Bidalache.

Steaua Bulgăruș – Dacia Cărpiniș 1-3 (0-2): Alexandru Cruceru (min. 62), respectiv Florin Călușaru (min. 25), Flavius Orha (min. 40, 75).

Voința Valcani – Plavii Delia Sâmpetru Mare 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 61, din lovitură de la 11 metri, de Alexandru Ienovan.

Voința Șandra – Mureșul Cenad 2-1 (2-0): Cosmin Tomescu (min. 20, 24), respectiv Denis Jivici (min. 75),

*

Seria 2

Rocadă pe podium, lider redevenind Unirea Banloc cu 24 de puncte, la egalitate cu Unirea Cerneteaz, iar pe locul 3, campioana în exercițiu Juventus Pișchia, cu 22 de puncte, detronată în întâlnirea la vârf.

Unirea Banloc – Juventus Pișchia 3-2 (2-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 35, din lovitură de la 11 metri, după ce execuția inițială a fost apărată de portarul Răzvan Fyzer, dar a fost repetată și s-a înscris.

Unirea a marcat și în minutul 45, iar golul victoriei în minutul 88, după ce Stelian Argatu (min. 55) și Claudiu Fulga (min. 75, din lovitură de la 11 metri) punctau pentru Juventus.

La 2-1, un junior în vârstă de 17 ani de la oaspeții din Pișchia, Raul Mariș, a părăsit terenul accidentat, în minutul 57, fără ca arbitrul să aibă o reacție. Antrenorul echipei Juventus a spus că ”se joacă ca în urmă cu 10 ani, ca în Kosovo se joacă la Banloc.”

AS Unirea Cerneteaz – Electrica Timișoara 3-1 (1-0): Robert Cârmaci, Andrei Ghiunghiuș și Ciprian Bogdan, iar oaspeții în minutul 89.

CSO Deta 2 – Voința Ionel 3-1 (1-0): Sebastian Paraschiv 3 goluri, respectiv Roberto Vălean.

AS Utvin – ACS Galaxy Timișoara 3-3 (1-1).

Golurile gazdelor au fost marcate de Florin Răducanu (min. 30) și Sebastian Soș (min. 60 și 70). Oaspeții au condus de trei ori și au fost egalați, acumulând primul punct în acest campionat.

AS Petroman – CSC Dudeștii Noi 2-1 (2-0): Florin Bordan (min. 31) și Nicolae Budai (min.32), respectiv Cristian Budan (min. 88).

AS Viitorul Bencec – AS Uivar 6-1 (4-0): Marian Găinaru, Alexandru Vuc, Alin Cristea, Alin Nicoară, Emanuel Ardelean și Vlad Vasi pentru învingători.

Obilic Sânmartinu Sârbesc – Progresul Iecea Mare 1-1 (0-1).

Oaspeții au deschis scorul în minutul 27, gazdele au egalat prin Marius Adam (min. 61).

*

Seria 3

Lider în această serie rămâne CSC Făget, cu 25 de puncte, urmat pe locul secund de CSC Belinț, cu 24 de puncte. Pe locul trei, AS Recaș, cu 20 puncte, la egalitate cu AS FC Bazoș.

AS Recaș – CSC Belinț 0-1 (0-0).

Unicul gol a fost marcat în minutul 86 de Costel Vieru.

La acest joc, arbitrul a acordat 14 cartonașe galbene, 6 gazdelor si 8 oaspeților, plus 5 cartonașe roșii, lui Rareș Guțiu (min. 74), Alex Rotariu (min. 85) și Marius Aldea (min. 90+2) de la localnici, iar vizitatorilor, lui Răzvan Dragomir (min. 39) și Adrian Coțolan (min. 90+2).

Elevii lui Sorin Micșa au suferit prima înfrângere în acest campionat: ”Eu am o echipă liniștită, în cinci ani nu am primit atâtea cartonașe câte am primit în acest meci, s-au acordat în total 5 roșii și 14 galbene. A fost un meci urât, practicat astfel de ambele echipe, iar fotbalul a lipsit cu desăvârșire. Sincer, îmi este scârbă ce se întâmplă în fotbalul nostru. Nu pot să mă pronunț asupra golului acordat pentru oaspeți, s-a validat în condiții dubioase de arbitrul asistent 1. Mingea a lovit transversala, a bătut în fața porții, portarul meu a prins mingea în brațe la 2 metri de linia porții iar jucătorii mei s-au mirat când arbitrii au validat golul. Nu comentez arbitrajul.”

Meget Remetea Mare – CSO Făget 2-6 (1-4).

Au marcat: Alexandru Stoia (min. 33) și Nicolas Ardelean (min. 77), respectiv Georgian Berzava (min. 21), Victor Oprea (min. 25), Mihai Radac (min. 28, din lovitură de la 11 metri, și min. 34), Claudiu Boc (min. 65) și Alexandru Lăzărescu (min. 76).

AS FC Bazoș – CS Phoenix Buziaș 4-1 (4-0).

Marcatori: Eugen Pistrițu, Andrei Achimov, Emil Burlacu și Marius Tutunaru, respectiv golul de onoare în minutul 77.

Voința Iosifalău – AS Tormac 3-0: Flavius Ciorei două goluri și Florin Cădărean.

AS Berini – AS Autoliv Lugoj 3-2 (2-1): Darius Jorj (min. 10, 55) și Darius Galciu (min. 44), respectiv Cristian Rusnac (min. 33) și Alin Țundrea (min. 73).

În minutul 83, jucătorul Bogdan Dinu a primit direct cartonașul roșu pentru… ”cuvinte dulci” arbitrului.

CS Nițchidorf – CSC Boldur 4-2 (2-1).

Pentru învingători au marcat: Claudiu Apostol (min. 5, 10), Alexandru Lupan (min. 70) și Drăgan Filip (min. 77).

+

Suspendări, omologări și amenzi

Suspendări: Claudiu Gabriel Lupou (Biled) 8 etape și penalizat sportiv cu 800 de lei, George Popescu (Berini) 4 etape și 400 de lei, Adelin Merca (Viitorul Iecea Mare) 2 etape și 400 de lei, Cosmin Claudiu Chelaru (Teremia Mare) 2 etape si 400 de lei, Nicolae Chiriță (Viitorul Iecea Mare) 2 etape și 400 de lei, Ovidiu Barcan ( Sînandrei-Timiș) 2 etape și 400 de lei, Aurel Holhoș (Uivar) 2 etape și 400 de lei.

Au primit câte o etapă de suspendare: Vadim Chistrugă (Șandra), Ovidiu Ursu (Biled), Branimir Radovancovici (Obilic), Robert Bullz (Obilic), Daniel Rus (Utvin), Raul Peptănuș (Recaș) și Andrei Lăpujan (Margina).

Clubul CSC Boldur a fost sancționat cu un ultim avertisment și o penalitate sportivă de 800 de lei. Jocul Olimpia Lenauheim – Biled, din cadrul etapei a VI-a, pe teren 1-1, a fost omologat cu 3-0 pentru gazde, întrucât oaspeții au folosit un jucător în stare de suspendare.

Iar clubul AS Margina a fost sancționat cu avertisment și o penalitate de 200 de lei.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = saizeci patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: