Banner mesaj în D Timiș: ”CS Unirea promovează fair-play-ul! Stop intenției în arbitraj – vrem respect!” Și Unirea Sânnicolau Mare – Progresul Gătaia 4-2 (2-0)

CS Unirea Sânnicolau Mare și-a conservat astăzi după pauză avantajul de două goluri luat în prima parte a duelului din etapa a XXXI-a a Diviziei D Timiș, de pe teren propriu, cu Progresul Gătaia, căreia i-a administrat al optulea eșec din retur respectiv al treilea consecutiv.

Sânmiclăușenii au semnat a noua victorie în 2015, din partea a doua a campionatului, într-un meci jucat vineri de la ora 18 cu ocazia căruia au și protestat printr-un mesaj scris, sub forma unui banner afișat de jucători înaintea partidei: ”CS Unirea promovează fair-play-ul. STOP INTENȚIEI ÎN ARBITRAJ – VREM RESPECT!” Gazdele se arătau contrariate și dezamăgite de maniera de arbitraj de la precedentul joc pe teren propriu, pierdut cu 2-3, de la 2-0, cu ASU Politehnica, la finele săptămânii trecute.

Astăzi însă, desprinderea la 2-0 n-a mai avut o continuare nefericită, ca și în fața alb-violeților, ci CS Unirea a mai marcat și prin Novac, răspunzând revenirilor Progresului.

Telecican a deschis scorul după mijlocul primei reprize cu o lovitură de cap din plonjon la centrarea lui Crișan, iar Miron a dublat avantajul tot cu capul, în minutul 45, după o respingere greșită a portarului vizitator. Novac a înscris de două ori în partea secundă, de fiecare dată după un gol al oaspeților, și anume în minutul 60, când a finalizat o acțiune driblând și portarul și trimițând în plasă din lateral, respectiv cu o lovitură de cap, după un corner. Tot în urma unui corner înscriau și cei din Gătaia pentru 2-1 iar Crainic semna reușita partidei cu un vole cu stângul de la circa 25 de metri.

Telecican și Novac au ochit nu doar plasa, ci și barele.

Nae Căprărescu i-a aliniat în jocul de la ora 18 pe Sitaru – Clej, Miron, Galu, Galea (Stoianov), Crișan, Oancia, Vasilcin (Oberșterescu), Sîrbu – cpt. (Jivici), Novac (Pînzaru), Telecican.

Pe bancă: Timiș, Bizău, Olteanu.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 12

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: