Barajul de Liga 1 ACS Poli – UTA BD, luni 12 iunie de la ora 20,30 la Timișoara și joi 15 iunie returul, de la ora 17

De parcă ar fi avut de-a face cu perfecționarea și pe mai departe a tehnologiilor instalației de accelerare a particulelor elementare sau măcar cu ceva inovații în mecanica fină, când de fapt era vorba strict despre învârtirea a două bile de plastic într-o urnă, extragerea uneia dintre ele și citirea numelui clubului înscris pe biletul aflat în respectiva bilă, LPF a întârziat de o manieră jalnică doar pentru a desemna ordinea disputării meciurilor de baraj pentru stabilirea celei de-a 14-a grupări ce va evolua în ediția 2017/8 a Ligii 1.

Astăzi după prânz, la mijloc de săptămână și după scurgerea unei perioade de timp de la încheierea returului în Liga 2 și play-out-ul Ligii 1 aproape egală cu cea rămasă până la datele cu variabile ale acestui baraj tur-retur între trupa ocupantă a locului 12 la capătul ediției 2016/7 a elitei și formația poziționată pe 3 în urma celor 38 de runde din eșalonul secund, LPF a reușit marea performanță de a pune în scenă scoaterea unei bile dintr-o urnă precum și a unui bilețel din respectiva bilă.

A ieșit cel cu înscrisul UTA Bătrâna Doamnă, care va juca în deplasare în manșa I a barajului la Liga 1 din 2017, astfel încât turul disputei Timișoara – Arad pentru stabilirea celei de-a 14-a prim-divizionare în campania 2017-2018 se va desfășura luni 12 iunie 2017 pe arena ”Dan Păltinișanu”, urmând ca revanșa să aibă loc joi 15 iunie, în județul vecin.

Dar nici măcar acum nu este încă totul cât se poate de clar, așa cum ar fi normal. După FRF și LPF, își vor intra sau de fapt reintra în rol și cei cu drepturile de difuzare, căci au fost totuși oricum implicați în acest caz și până acum, așa încât ar mai fi de așteptat și după anunțarea orelor de start ale partidelor…

Care, bineînțeles, vor fi făcute publice de către decidenți – nu-i așa!? – în cel mai scurt timp. Deja luni seara se va juca… Așadar, turul ACS Poli – UTA Bătrâna Doamnă luni 12 iunie pe ”Dan Păltinișanu” de la ora 20,30 iar returul UTA Bătrâna Doamnă – ACS Poli joi 15 iunie, la Şiria, pe stadionul „Otto Greffner”, de la ora 17. Mare brânză și mult le-a trebuit decidenților…

De prisos de adăugat că zilele de disputare, luni și joi, sunt precum nuca în perete și o sfidare la adresa ideii de sport ca spectacol eveniment.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: