Baranyi 4 iar Ghiroda stopează la scor în Dumbrăvița șirul victorios al ”verzilor”. FOTO

Înfrângere neașteptat de severă pentru unica formație din Divizia D Timiș care câștigase până astăzi pe linie toate meciurile de campionat din noul sezon, ACS Dumbrăviţa trecând însă pe teren propriu la un usturător 1-6 după o serie fastă de 3-2, 3-2, 5-0, 3-0 și 2-1. A pus-o la colț ACS Ghiroda, care conducea deja la pauză cu 1-3.

Restanţa din cadrul etapei a III-a s-a disputat în această după-amiază de la ora 17 şi s-a încheiat cu un eșec la scor pentru gazdele din Dumbrăviţa, îngenuncheate cu scorul de 1-6 de o echipă care şi-a arătat adevărata valoare, cu antrenorul principal Paul Codrea urmărind meciul din loja oficială iar pe margine fiind secundul Vlad Bura.

După ce în minutul 1 Hodiş a ratat singur din careu cu portarul Dubou, acesta respingând miraculos, două minute mai târziu acelaşi portar a respins de sub bara transversală lovitura de cap a lui Nohai din 8 metri, ocazii care s-au răzbunat şi a urmat dezastrul pentru trupa lui Florin Macavei.

Primul, cu deschiderea scorului, a fost Mancaş, în minutul 10, după ce Miklos a respins mingea din lovitură liberă de la 20 metri, iar în minutele 30 şi 37 Alexandru Baranyi a reuşit două goluri superbe, chiar încântând spectatorii prezenţi la meci.

Până la pauză, gazdele au izbutit să reducă din diferenţă prin Bogdan Mărcuţi, de asemenea, cu un gol foarte frumos, însă în mitanul secund jucătorul meciului Alexandru Baranyi a mai semnat o ”dublă”, în minutele 52 şi 70, ca apoi noul intrat Florin Dochiţa să stabilească rezultatul final.

Cu această victorie, trupa ghirozeană a trecut pe locul trei, la două puncte de liderul Pobeda Dudeştii Vechi şi învinsa de astăzi, ACS Dumbrăviţa, despărțite de golaveraj. De menţionat arbitrajul bun asigurat de brigada timişoreană cu Răzvan Drăgoi la centru.

*

ACS Dumbrăviţa: Mikloş – Foldi, Oneţ, Nohai, Bârsanu, Paleacu (min. 46, Cioancă), Borlea, Bălace, Mărcuţi, Ştefan Hodiş.

Antrenor: Florin Macavei.

Pe bancă: Iacob, Kovacs, Șofronea, Scrob, Rus.

ACS Ghiroda: Dubou – Firuţ, Gavriluţă, Miheţ (min. 75, Stanciu), Damian, Mancaş (min. 60, Dochiţa), Naidin, Gaidoş, Budur (min. 73, Mureşan), Pătraşcu (min. 60, Centea), Baranyi.

Antrenor secund: Vlad Bura.

Pe bancă: Filip şi Plopeanu.

Au arbitrat: Răzvan Drăgoi – Bogdan Gheorgheoiu şi Alin Botaş. Observatori: Zaharie Ciev şi Nicuşor Tanasoglu.

La jocul de ”Promoţie” din Seria II-a dintre Satchinez și Gelu, întrerupt de către arbitrul întâlnirii în minutul 70 la scorul de 3-0 pentru gazde la constatarea că Poliţia a plecat de la teren, omologarea s-a efectuat cu 0-3 pentru oaspeţi şi 150 de lei amendă pentru clubul organizator.

Iar acum fotografiile de la derby-ul restant în ”D”…

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: