Biled, 4 la Dumbrăvița, Ripensia tot 4 la Caransebeș, Ghiroda 13 în județul Arad

Alte rezultate și amănunte de la jocurile amicale cu implicarea unor formații de liga a IV-a disputate în acest weekend, fiind de notat surpriza victoriei la scor realizată de nou-promovata Voinţa Biled la Dumbrăviţa, succesul cu tot atâtea goluri marcate de Ripensia la CS Caransebeş și festivalul de goluri serbat de CS Ghiroda în județul vecin, Arad.

Ultimul retuş pentru echipele din Divizia D Timiș a fost pus în practică la sfârşitul acestei săptămâni, odată cu ultimele jocuri de verificare înaintea startului noului sezon fotbalistic care se anunţă a fi foarte dătător de speranțe pentru mai multe dintre combatante.

Totul va reîncepe în mod oficial vineri 7 august de la ora 18, cu un derby Timişul Şag – Ripensia Timişoara, dar până atunci iată încă și alte câteva rezultate şi marcatori:

CS Dumbrăviţa – Voinţa Biled 1-4 (0-2). După ce i-a întrecut la limită pe cei de la Becicherecu Mic, a venit şi una rece pentru trupa lui Florin Macavei, care a fost depășită acasă de Voinţa Biled, grupare primită pe ultima sută de metri în liga a IV-a. Pentru băieţii lui Cornel Mihalache au marcat: Nicuşor Bogdan (din 11 metri), Cătălin Spânu, Bogdan Giurgiu şi Adrian Marincu respectiv Valeriu Șofronea.

AFC Marcel Băban Jimbolia – Unirea Sânnicolau Mare 2-1 (0-0). După ce în urmă cu câteva zile au pierdut cu 4-3 la Unirea, a venit și meciul revanşă, care s-a încheiat cu un succes la limită pentru echipa pregătită de Ilie Rotariu, prin cele două goluri reuşite de Denis Băban şi Dionisie Hîrdău, respectiv Iulian Vântură. De menţionat că Daniel Vasilcin a ratat un 11 metri în minutul 67.

ACS Poli II – AS Peciu Nou 4-2 (2-2). Victorie pentru juniorii lui Adrian Săvoiu, care au lăsat o bună impresie la acest amical înainte de startul noului sezon. Au punctat: Deian Sorescu (18), Eduard Codrean (30), Lucian Oprea (50) şi Denis Golda (87), respectiv Daniel Hoţa (34) şi Cornel Budur (43). De notat că timişorenii au trimis mingea în transversală în minutul 47, prin Lucian Oprea.

ASO Deta – Timişul Şag 3-2 (2-1). Una caldă, alta rece pentru trupa lui Adrian Ianoşev, care a fost întrecută la Deta de echipa din localitate. Cele cinci goluri au fost marcate de: Denis Radu – o ”dublă” și Bogdan Bogiar respectiv Izsak Levente şi Adrian Papadopol. Oaspeţii au egalat în minutul 69 prin Cosmin Goia dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

CS Caransebeş – Ripensia Timişoara 0-4 (0-2). Le prieşte aerul din Caraș Severin elevilor pregătiţi de Cosmin Stan, care au reuşit în două meciuri disputate în doar câteva zile în județul de la sud să înscrie 9 goluri. După victoria din Cupa României cu CSM Şcolar Reşiţa, cu 5-0, un nou succes la scor și la zero, de această dată într-un amical în faţa unei echipe din liga a II-a.

Scor care scuteşte de alte comentarii. Puncherii în acest joc au fost Călin Toma – o ”dublă”, Adrian Ungureanu şi Ionuţ Berescu.

Antrenorul Cosmin Stan a folosit următorii jucători: Ciui (min. 60, Rădulescu) / Popa, Francescu, Luca (min. 60, Ciobai), Toma, Zaluschi (min. 70, Stancu), Briciu (min. 70, Nechifor), Ungureanu, Florin Nanu (min. 75, Herțanu), Trifu (min. 55, Berescu), Blănaru (min. 65, Popescu).

Au lipsit Păscăleanu, accidentat, şi Mediop, care de luni se va alătura antrenamentelor cu echipa, după accidentul de circulaţie suferit în urmă cu câteva săptămâni.

Voinţa Mailat – Cocoşul Orţişoara 1-5 (0-1). Din nou victorie pentru băieţii lui Ghiţă Chimiuc, prin golurile reuşite de Nicu Făgeţan, Răzvan Livădaru, Darius Viţan, Marius Artemie şi Remus Barburescu.

Bogdan Steop, 3 goluri

Bogdan Steop, 3 goluri

 

Victoria Zăbrani – CS Ghiroda 0-13 (0-1). Cea mai categorică victorie obţinută vreodată de Ghiroda în deplasare, chiar dacă a fost vorba despre un meci de verificare. Cele 13 goluri pentru trupa lui Remus Steop şi Orlando Trandu au fost marcate de: Bogdan Steop – 3, Alexandru Baranyi – 3, Alexandru Gaidoş – 2, Alexandru Bârsanu – 2, Florin Pavel – 2 şi Octavian Firuţ, care s-a întors la echipa de baștină.

În alte jocuri amicale, Mureşul Cenad – Banatul Nerău 4-5, Tricoul 1 Iunie – Voinţa Biled 2-7, Voinţa Valcani – Pobeda Dudeştii Vechi 3-2.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: