Biled înscrie după pauză 7 goluri afară și avertizează liderul ACS Ghiroda

Deși cu doar 8 jocuri în program dat fiind retragerea din campionat înaintea returului a celor din Jimbolia, etapa a 22-a a Diviziei D Timiș a consemnat un record de eficacitate al ediției în curs, cu nu mai puțin de 51 de goluri marcate, într-o medie de peste 6 pe partidă.

Record al stagiunii la care a contribuit duminică după-amiază și gruparea de podium AS Voința Biled, autoare a 7 reușite în deplasare, și toate după pauză. Doar Arsenal Flacăra Făget, în etapa a doua, când se impunea cu 10-3 la Jimbolia, și Unirea Banloc, în prima rundă din retur, când învingea cu același 7-3 tot la Gătaia, au înscris în actualul campionat mai mult de 6 goluri afară într-o întâlnire, ca grupări vizitatoare, lista fiind completată de secund clasata din Biled. Care așteaptă acum duminică 9 aprilie de la ora 11 vizita liderului ACS Ghiroda, de 3 ori câștigător pe alte terenuri prin a marca de 6 ori, cu 6-1, 6-1 respectiv 6-2.

Progresul Gătaia – Voinţa Biled s-a încheiat așadar 3-7 de la 2-0 la pauză, marcând pentru gazde Sorin Berbece în minutele 8 și 13 respectiv Marian Cîmpan (min. 52), iar pentru învingători Nicuşor Bogdan (min. 50 – din lovitură de la 11 metri), Cornel Mihalache (min. 56), Ionuţ Siminiceanu (min. 66 şi 87), Alexandru Martinov (min. 70) și Florin Sandu (min. 80 şi 89). Voința a revenit așadar pe căi victorioase, pe când Progresul a rămas cu o victorie și 3 puncte din 15 posibile în 2017.

După primele 45 de minute, se părea că trupa lui Adrian Bungău va produce o mare surpriză, fostul jucător al Voinței Biled punctând de două ori. Dar nu a fost aşa, întrucât ocupanta locului secund a apăsat pe acceleraţie şi a marcat nu mai puţin de 7 goluri, aşteptând acum liderul, în etapa următoare, pe propriul teren.

Până atunci, bilanțul rundei abia încheiate este 4 – 1 – 3, cu 27 de goluri în contul gazdelor și 24 pentru oaspeți. Diferență de trei existentă într-un alt meci de la ora 17…

ACS Murani – Cocoşul Orţişoara 3-0 (1-0). Cele trei goluri au fost marcate de Ionuţ Pîrjol în minutele 43 şi 55 şi Ionuţ Fulga (min. 75). Prim succes pe teren în retur pentru amfitrioni dar tot nici un punct în 2017 pentru elevii lui Chimiuc.

Rezultatele rundei din weekend, clasamentul actualizat și programul etapei a 23-a, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: