Blănaru, ”dublă” pe final, 9 în total: ”Dacă jucăm la potențialul nostru, putem depăși orice echipă. Multe se pot întâmpla în Liga 2 căci nivelul e destul de scăzut”

Titular în primele 12 etape, în care marca de mai multe ori, în minutele 67 și 79 acasă cu Chindia, dar și în minutul 4 al următorului meci pe teren propriu, 2-3 cu Foresta, contra căreia deschidea scorul, precum și în minutul 25 la Brăila, unde, la fel, deschidea scorul, ori în minutul 17 pentru 1-0 acasă cu Metalul Reșița și în minutul 62, pentru egalarea din penalty pe ”Dan Păltinișanu” cu brașovenii, Ștefan Blănaru a continuat în următoarele 6 ca rezervă utilizată și a izbutit astăzi nu doar un singur gol după ce a intrat de pe bancă, așa cum se întâmpla în minutul 70 la Arad, ci chiar două, în minutele 83 și 85, pentru 4-1 cu CS Balotești.

Intrat în ultimele 6 runde ca rezervă, în locul lui Ghinescu contra Olimpiei iar apoi din minutul 76 la Călărași, din 73 cu Unirea Tărlungeni, din minutul 64 la Arad și din minutul 69 sâmbătă contra Academicii, în locul lui Ghinescu, Ștefan Blănaru a fost jucat astăzi în întreaga parte a doua a întâlnirii, înscriind golurile 3 și 4 ale ”violeților”.

Astfel, totalul său a urcat la nouă goluri, prim marcator al nou-promovaților…

”Aveam nevoie de aceste goluri, după o perioadă în care am jucat ceva mai puțin, am intrat mai mult ca rezervă, dar mă bucur pentru aceste două goluri și cu atât mai mult prin faptul că am reușit să aduc victoria echipei mele. Îmi doresc să încep dar domnul profesor face echipa și lotul”, a explicat Blănaru.

”Suntem bucuroși pentru această victorie, știam importanța acestei întâlniri, cu să zicem o contracandidată la evitarea retrogradării, de care am trecut și ne-am distanțat la 6 puncte. Aveam fixat ca obiectiv evitarea retrogradării iar dacă terminăm chiar ceva mai sus, este ca un bonus”.

”Clinceni a fost echipa mai bună în comparație cu cea din Balotești, dar dacă noi jucăm la potențialul nostru, putem învinge orice echipă din serie, căci se pot întampla multe deoarece nivelul este destul de scăzut în Liga 2. Dacă vremea este așa, ar trebui să se joace, deoarece dacă se lasă primele două etape din retur în februarie poate că atunci va fi și mai rău cu terenurile…”, a încheiat Blănaru.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: