Bogdan Andone, 2-1 ASU: ”Și datorită fanilor, pe care mereu i-am simțit alături, suntem unde suntem”

ASU Politehnica și-a continuat astăzi aproape fără ezitare șirul celor 3 victorii de la încheierea turului Ligii 2, învingând și la debutul în retur, 2-1 (2-0) acasă cu Dacia Unirea Brăila, de care ”violeții” s-au desprins până la mijlocul reprizei I a meciului de la ora 11 din etapa 20, în minutele 15 și 22, atacând astfel chiar și poziția a patra în clasament, pe care CS Afumați caută să o apere în partida începută pe teren propriu la ora 12, actualmente în curs de desfășurare.

”Îi felicit pe jucătorii noștri pentru atitudinea avută, pentru determinarea în joc, dar le mulțumesc și suporterilor pentru sprijinul pe care ni l-au oferit în tot turul de campionat și astăzi la începutul returului. Au fost permanent alături de noi, i-am simțit mereu alături, ne-au susținut în fiecare moment, indiferent de situație, și datorită lor suntem acolo unde suntem”, a spus mai întâi Bogdan Andone.

Întrebat în privința aspectului că ASU Politehnica a învins prin a primi totuși și un gol de această dată, după ce în precedentele victorii pe ”Știința” se impunea la zero, 1-0 cu CS Știința Miroslava, 2-0 cu Luceafărul și chiar 3-0 sâmbăta trecută cu ASA, Andone a remarcat că ”la această vreme de decembrie, trebuie avut mare grijă, căci orice situație te poate costa, balonul fiind încărcat de noroi. E suficientă o preluare greșită, o eroare, de exemplu se poate aluneca, mingea se poate opri în noroi, orice se poate întâmpla, și te trezești brusc în dificultate. La 2-0 controlam partida și am avut alte situații de a închide meciul la 3-0, dar iată că dintr-o lovitură liberă din lateral, aruncată în careu, Brăila a redus la 2-1. După care am încercat să menținem avantajul, dar să și marcăm, și am avut 3-4 bune situații, iar doar Sorescu cred că a avut 3 de unul singur”.

Se repetă astfel la indigo rezultatul ultimului succes acasă al timișorenilor cu gol primit, 2-1 cu UTA pe ”Dan Păltinișanu”, când arădenii egalau în minutul 9. Cu alte cuvinte, ASU Politehnica a încasat astăzi primul gol în Timișoara în Liga 2 după nu mai puțin de 417 minute. ”Cele mai importante rămân însă cele 3 puncte, cu care avem o săptămână liniștită pentru a pregăti apariția finală din 2017, la Pitești”, a mai anticipat antrenorul Andone.

În plan individual, tehnicianul alb-violeților plasați în primul sfert al ierarhiei Ligii 2 a salutat deschiderea de scor semnată de Bădăuță: ”Mă bucur pentru el, căci avea nevoie de acest gol, după ce și săptămâna trecută a jucat bine, chiar dacă nu a înscris, dar astăzi a reușit, iar băieții au avut în general reușite și astăzi, e victoria lor 100% și merită cu prisosință acest loc în clasament”.

Bădăuță nu mai marcase acasă în Liga 2 de la prima apariție din tur, când stabilea scorul final la 2-1 (1-1) în minutul 55 al jocului din etapa a II-a cu FC Argeș, ulterior înscriind în minutul 28 al deplasării victorioase la Satu Mare, 0-2 (0-1) în care deschidea scorul.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − trei =

 


Alte articole legate de acest subiect: