Boghian, Raţiu şi Mihuţa, 3-1 pentru Flacăra Făget, Dragodan şi Hodiş, 3-1 în contul lui Mama Mia

Boghian, cu un şut de la distanţă, Raţiu, în urma unei combinaţii în careu, şi Mihuţa, cu un şut dinafara careului, au semnat sîmbătă victoria Flacărei Făget, 3-1 (1-0) în deplasare la SC Aqua Vest Şofronea, o divizionară D arădeană.

„Pentru primul nostru joc pe iarbă, ne-am mişcat binişor”, a spus Marian Trăiculescu, conducător al divizionarei C timişene, explicînd că întreg lotul este valid, după recuperarea lui Ghindaru şi Speroni, care însă n-au fost utilizaţi, menţinîndu-li-se programul de pregătire stabilit iniţial.

Flacăra Făget va juca în week-endul viitor fie cu CS Vladimirescu, în acest caz cel mai probabil în deplasare, fie pe teren propriu cu Autocatania Caransebeş, la Făget.

Marius Baciu i-a aliniat la start pe Laurenţiu – Briciu, Demian, Pistol, Toma – Furdean Gălan, Mihuţa, Raţiu – Boghian, Szollei, pe parcurs introducîndu-i pe Gavriş – Goldiş, Tuculea, Drăgan, Tau şi Mohamad.

Succesul Flacărei în judeţul Arad vine după un alt 3-1, repurtat vineri în deplasare de Mama Mia Becichierecu Mic, la Salonta, după o primă repriză albă, cu secund-divizionara Luceafărul Oradea, care a folosit 9 jucători din prima garnitură. Dragodan, cu o „dublă”, respectiv Hodiş au marcat pentru echipa pregătită de Sorin Bălu, care i-a aliniat pe Culda – Ştefanovici, Telescu, Hecsko, Zurbagiu – Scînteie, Radu, Buda, Glava – Bîldea, Jilcu. Au mai evoluat Iacob – Dragodan, Centea, Burduhos şi Hodiş. „Este o victorie însă acest rezultat ne obligă să rămînem serioşi şi să obţinem aceleaşi rezultate şi în campionat, pentru că ne aşteaptă un retur foarte, foarte greu”, a spus antrenorul Bălu.

Filip, cu o luxaţie la deget, Luţă – accidentat, Semenea, cu mîna în ghips, şi Costescu n-au putut fi folosiţi, datorită problemelor medicale. Pentru Mama Mia urmează miercuri jocul amical de la Lugoj, cu CSM.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Boghian, Raţiu şi Mihuţa, 3-1 pentru Flacăra Făget, Dragodan şi Hodiş, 3-1 în contul lui Mama Mia

  1. dumitrescu claudiu spune:

    pana la urma Telescu si Glava au semnat cu Mama Mia B.Mic,de ce oare nu au revenit la Faget ?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: