Bucure profită la Giroc cu o ”dublă” pentru nou-promovata Progresul Gătaia de erorile lui Dumitru

Campioana Seriei a II-a a Campionatului Județean Timiș, Progresul Gătaia, a obținut astăzi a doua victorie la zero în Divizia D Timiș, Sebastian Bucure semnând reușitele succesului cu 2-0 (2-0) de la Giroc, pe fondul erorilor individuale ale experimentatului căpitan al celeilalte nou-promovate, gazda antrenată de Orlando Trandu.

Cu 3 puncte surprinzător acontate la zero în prima etapă, în deplasare la Jimbolia, CS Unirea Giroc a cedat însă în fața Progresului, care începea cu un clar 5-0 în dauna timiorenei Auto. Cei din Gătaia se numără așadar printre cele 5 grupări cu punctaj maxim din două meciuri disputate, Progresul păstrând încă imaculată rubrica golurilor primite: 7-0.

Dumitru, un căpitan în vârstă de 31 de ani al girocenilor, s-a fâstâcit la două faze derulate în prima jumătate de oră a partidei, Progresul taxând larghețea amfitrionilor i desprinzându-se: 0-2.

”Am primit golurile pe două greșeli de marcaj ale fundașului nostru dreapta și am ratat 3 sau 4 foarte bune ocazii de a înscrie, precum și o bară, prin care puteam reveni în joc. Consider că fără respectivele greșeli, mergeam spre un meci egal. Nu mă așteptam ca un căpitan experimentat să greșească dar așa este fotbalul. Și acolo s-a rupt jocul…”, a spus Orlando Trandu la final.

De cealaltă parte, antrenorul-jucător Brian Filimon a mai avut și o transversală, în minutul 73, după ce a fost co-autor la cele două goluri marcate de Bucure, salutând la final aportul elevilor săi: ”Felicit întreaga echipă pentru rezultat!”

CS Unirea Giroc: Coca – Dumitru (Cerbe), Cocora, Trandu (Marincu), Gherghel – Ioviță, Ardelean (Bizău), Maftei (Soreanu), Aga – Duțu, Cătău.

Pe bancă: -.

Progresul Gătaia: Bota – Mandache (50, Românu), Moga, Gavriluță, Apro, Horț (50, Boldor), Filimon, Bucure (80, Hajdu), Suciu, Marcu, Palade.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 7

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: