Bugar, CFR Timişoara: „Sunt multe de reglat, dacă mai e timp”

Florin Bugar s-a declarat „foarte, foarte, foarte supărat” la finele primului eşec, unul drastic, suferit de nou-promovata CFR Timişoara în Divizia D Timiş, 0-3 cu CSM Lugoj, care parcă i-a adus pe vişinii cu picioarele pe pământ: „Astăzi nu ne-a mers nimic, am avut un randament scăzut în toate fazele jocului”.

Antrenorul ceferiştilor a remarcat „determinarea oaspeţilor”, pe care i-a felicitat pentru succesul cu un scor de forfait, recunoscând că-l merită dar fiind pe aceeaşi lungime de undă cu omologul său de la învingători, Cosmin Stan, în ceea ce priveşte faptul că sezonul e abia la început: „Este prea devreme să spunem că o echipă a luat o opţiune la promovare. Mai este şi jocul din retur, la Lugoj, şi poate îi batem noi acolo. Însă aşa cum am mai spus-o, cei mai mari adversari ai noştri suntem noi înşine… Şi avem multe de reglat, dacă ne mai permite timpul”.

Bugar a anticipat poate deja jocul de pe teren propriu din etapa a cincea, sâmbătă 10 septembrie, când o altă grupare momentan cu punctaj maxim şi un marcator rundă de rundă, FC Chişoda cu Răzvan Riviş, va poposi în spatele Gării Mari: „Dacă şi în continuare vom avea aceeaşi prestaţie, ne vom bate la retrogradare”. Până la următorul joc acasă CFR şi Bugar vor avea parte de două deplasări, sâmbătă în Divizia D Timiş, iar duminică la Baia Mare, în debutul seriei vestice a elitei fotbalului feminin.

Deplângând pierderea vremelnică a fundaşului Daniel Oberşterescu, accidentat la cap şi care a fost înlocuit deja după nici un sfert de oră, Bugar a remarcat că înlocuitorul acestuia, George Smultea, „nu este unicul vinovat pentru eşec”, deşi i-a numărat erorile ce l-au determinat să-l substituie la două minute după pauză, imediat după primirea celui de-al doilea gol, la care Stoica pur şi simplu l-a ridiculizat.

Bugar a preferat mai degrabă să vadă lacunele generale ale elevilor săi, referindu-se la jocul acestora „cam după ureche”, cu erori elementare, „ca la grădiniţă”: „Este puţin jenant ca la 25 de ani să-i mai înveţi cum să lovească balonul cu latul”.

Bugar s-a văzut nevoit să-i arunce în luptă la 0-2, imediat după primirea celui de-al doilea gol, pe veteranii Ilie Stoican, în defensivă, respectiv secundul Sorin Gheju, în avanposturi, nişte jucători născuţi în 1976 respectiv ´77. Dar nici măcar ei n-au putut redresa locomotiva pufăind haotic…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 2

 


Alte articole legate de acest subiect: