”Bulgarii”, al doilea eșec la rând în deplasări în județul Arad, al doilea joc succesiv cu 3 goluri primite

Nou-promovații ”bulgari” din Divizia D Timiș au ajuns astăzi în premieră să contabilizeze 3 înfrângeri la rând în Liga 3, pierzând din nou în județul Arad, precum în precedenta ieșire, din 23 octombrie, atunci cu 2-1 la Pecica, dar și încasând din nou 3 goluri într-un meci, precum sâmbătă trecută, 0-3 acasă cu cei din Ghiroda și Giarmata Vii. Într-adevăr, măcar Liga 3 a scăpat de mâna lungă a federației, care a tras Liga 2 pe tușă pentru acest weekend, iar astăzi de la ora 14 s-au întâlnit vecinele de pe locurile 6-7 în Seria 8 din eșalonul terț, gazdele arădene repetând succesul la două goluri diferență din meciul tur, atunci 0-2, dar și egalându-i astfel pe timișeni la cifra victoriilor, 3, timișeni pe care i-au întrecut cu un punct în clasament: CS Gloria Lunca Teuz Cermei – Pobeda Star Bişnov 3-1 (1-0).

După 3 înfrângeri consecutive strict în deplasare, toate în urma unei remize 1-1 tot pe teren advers, la Pecica pe 9 octombrie, CS Gloria a așteptat implicit cu nerăbdare prima apariție acasă din 2 octombrie, atunci pierdută, 0-2 cu cei din Dumbrăvița, formația Cermeiului reeditând în schimb unicul triumf acasă din runda premergătoare primirii ”verzilor”, 4-2 cu nou-promovata din Curtici, pe 18 septembrie.

Gazdele arădene au deschis scorul deja în minutul 10 al meciului din etapa a XII-a în C8, prinRadu Popa, cu capul din careul mic, la o centrare a lui Vlad de pe flancul drept: 1-0. După 10 minute, Costescu a avut oportunitatea egalării, scăpat fiind spre poartă, însă a sutat în plasa laterală, ”gol turcesc”. ”Bulgarii” au lansat și alte raiduri ofensive, în minutul 29 Lungu sutând de la 25 de metri razant cu transversala, din nou Costescu și în minutul 37, şut din careu în braţele portarului. Ca apoi și Briciu să-și încerce șansa de la 15 metri, șut respins de un fundaş din fata porţii.

În mintanul secund, Pobeda a mai avut o oportunitate și prin Chistrugă, în minutul 55, şutul acestuia de la 12 metri fiind respins de portarul Gîrlea, în corner, rămas fără rezultat.

Dar scorul avea totuși să se modifice în minutul 58, când Michel Vlad a driblat pe dreapta și dintr-un unghi mort a marcat pe sub portar, dublând avantajul pentru echipa sa. Avantaj majorat în minutul 73, când Raul Țurcanu a șutat de la 18 metri lateral dreapta, pe centrul porții: 3-0. De bun augur pentru cei de la Cermei, care se vor deplasa marţi la Periam pentru a juca meciul cu Avântul din localitate, reprogramat din etapa a V-a a Seriei 8. Pe-atunci, în 25 septembrie, meciul nu s-a jucat întrucât gazdele nu au asigurat a doua Ambulanță la teren, având totuși câștig de cauză în această speță.

GALERIE FOTO + declarații Croitoru, Mânecan: Politehnica Timișoara – Avântul Periam 5-2 (5-1). ”Violeții” găsesc prin ceață de 5 ori până la pauză poarta ”lanternei roșii”

Oaspeţii ”bulgari” au marcat golul de onoare în prelungirile jocului de la Cermei, prin Denis Chistrugă, cu un şut de la 12 metri în dreapta lui Gîrlea: 3-1. Și urmează în etapa a 13-a sosirea la Dudeștii Vechi a Șoimilor Lipova, pe când Gloria va juca săptămâna viitoare și la Curtici, după ieșirea la Periam.

Bilanțul Gloriei acasă, 5 2 1 2, bilanțul Pobedei ”afară”, 5 1 1 3.

Rezultatele rundei a 12-a în C8 și programul viitor, pe coloana clasamentelor secțiunii Fotbal.

*

CS Gloria Lunca Teuz Cermei: Gîrlea – Stoianovici, Iuga, Pop, Ursoi – Țurcanu, S. Popa – Vlad, Piț, Șimăndan (min 60, Mateucă) – R. Popa.

Rezerve: Creța – Salka, Clipotă, Bercu.

Pobeda: Toroc – Lungu, Miculescu, Bilia, Bîrloveanu – Eperieș (min. 34, Chistrugă), Briciu, Vasilcin, Sebastian Budur – Costescu (min. 62, Staicu) – Bîrza.

Rezerve: Stoianov – Rad, Toma Bucur, Vincu, Tranculov, Kalapis, Boboiciov.

Au arbitrat: Leopold Herczeg (Hunedoara) – Alexandru Bogdănel şi Florentin Andrei (ambii din Oradea). Observator de arbitri: Dan Miholcea (Bocşa); delegat de joc Adrian Copăcean (Caraş Severin).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: