D Timiș: echipe, declarații. ”Bulgarii” înfrâng Voința, Unirea cedează acasă Avântului

Debutul etapei a doua din returul Diviziei D Timiș s-a făcut vineri după-amiază la graniţa vestică a Banatului şi s-a soldat cu o victorie în deplasare a Avântului Periam la Sânnicolau Mare precum şi un succes la zero al ”bulgarilor” în faţa Voinţei Maşloc.

A început așadar deja runda a XIX-a din liga a patra timișeană iar Unirea Sânnicolau Mare a pierdut din nou la zero pe teren propriu, precum în meciul inaugural al returului. Avântul Periam s-a impus cu 0-1 (0-0) pe Aranca, într-un meci cu lovituri și lovituri de la 11 metri…

Unicul gol a fost marcat în minutul 61 de Iulian Filip, după ce în prima fază portarul a respins șutul expediat de Valeriu Mager din lovitură de la 11 metri: 0-1. În schimb Unirea n-a fructificat lovitura de la 11 metri din minutul 80, ratată de Grigore, trecând pe lângă egalare în condiții de inferioritate numerică, dat fiind că amfitrionii au avut un jucător eliminat pentru două cartonașe galbene, în minutul 65, și anume Cătălin Crişan.

Unirea: Marius Sitaru – Cătălin Crişan, Dorin Blaga (min. 86, Toma Stoianov), Călin Uzun, Andrei Cărpinişan, Bogdan Pînzaru, Dragan Bataneaţ, Victor Opriş (min. 75, Bogdan Wilheim), Daniel Galea (min. 73, Denis Jivici), Andrei Manoliu, Valentin Grigore.

Antrenor: Nicolae Căprărescu.

Rezerve: Alexandru Timiş, Doru Tudorache, Răzvan Dima.

Antrenorul Marius Stanache a folosit următorii jucători: Florin Ulmet – Cătălin Filip, Nicu Constândana, Ciprian Fibişan, Dănuţ Totorean, Adrian Cioica, Iulian Filip (min. 75, Samuel Forghici), Adrian Neagoie, Angelo Olteanu (min. 70, Marius Văcaru), Victor Toma (min. 55, Mircea Mariş; min. 81, Andrei Ciobănică), Valeriu Mager.

Rezerve: Cristian Petric şi Ionuţ Ologu.

Gabriel Drăguş a fost indisponibil, fiind accidentat.

Arbitri: George Roman – Cătălin Avădanei şi Roxana Cişmaş Malac.

Flavius Sitaru (preşedinte CS Unirea): ”Din păcate, asta e, dar fotbalul se joacă pe goluri. Aşa am păţit şi cu Bazoşu Vechi. Azi am ratat şi 11 metri. Portarul lor a scos ca la handbal. Anul acesta am pornit foarte rău!”

Marius Stanache ne-a declarat: ”A fost un meci în care putea câştiga oricare echipă, dar norocul a fost de partea noastră. A fost un meci de orgoliu, cu mari ambiţii din partea tuturor, mai ales că suntem vecini. Sincer, am avut şansă!”

*

Pobeda Dudeştii Vechi – Voinţa Maşloc 3-0 (2-0)

Gazdele au deschis scorul în minutul 15 prin Sebastian Lobonea, în urma unei pase primite de la Vasilcin. Scorul a fost majorat de Sebastian Budur, care a fructificat pasa excelentă de la Emanuel Michi, în minutul 34. Trei minute mai târziu, același Budur nu l-a putut învinge pe portarul Cosmin Amarinei, care a apărat o lovitură de la 11 metri. Iar în mitanul secund ”bulgarii” au mai punctat o dată prin Raul Boboiciov, la un minut după ce l-a înlocuit pe Eugen Ciocan.

Pobeda: Gheorghe Stoianov – Marius Demian, Ioan Kalapiş, Alin Berceanu, Petru Roncov (min. 82, Florin Horoba), Toma Budur (min. 84, Toni Ciocan), Daniel Vasilcin, Emanuel Michi (min. 75, Dinu Golea), Sebastian Budur, Eugen Ciocan (min. 77, Raul Boboiciov), Sebastian Lobonea.

Voinţa: Cosmin Amarinei – Dan Gabără (min. 60, Adrian Ilie), Flavius Torok, Darius Viţan, Cătălin Petri, Lucian Ignea, Alexandru Rus, Denis Vînătu, Nobert Găletan, Mircea Şchiopu, Florin Dochiţa.

Rezerve: Raul Petrar şi Dorian Petrescu.

Au arbitrat: Eugen Gheorgheoiu – Alin Botaş şi Alexandru Ghiurcan.

Daniel Vasilcin (antrenor Pobeda): ”Am jucat foarte bine, am repetat jocul de la Lugoj, unde nu am reuşit să marcăm. În schimb astăzi am reuşit să marcăm de trei în poarta celor de la Voinţa. Scorul putea fi şi mai mare dacă nu era Amarinei, un portar foarte bun. Felicit brigada de arbitri, în special pe Eugen Gheorgheoiu, care a fost la înălţime şi merită mult mai sus să arbitreze”.

Mircea Şchiopu (antrenor Voinţa): ”Am început slab pe fondul lor de agresivitate, dar în limita sportivităţii Ne-am temut şi toată repriza nu am băgat piciorul la minge. O victorie meritată a celor de la Dudeştii Vechi, şi îi felicit!”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: