”Bulgarii” trec Frontiera, la a cincea încercare: prim succes în Liga 3

La o lună fără o zi de la debutul pierzător în deplasare în Liga 3, ”bulgarii” au marcat primele lor goluri pe teren propriu în eșalonul terț și au semnat întâiul lor triumf pe arena ”Hristo Stoichkov” în Seria 8, primele puncte acasă fiind adjudecate la a treia încercare, împotriva unor nou-promovați arădeni: Pobeda Star Bişnov – ACS Frontiera Curtici 3-0 (1-0).

Pobeda n-a irosit astăzi de la ora 15 ocazia de a învinge pe teren propriu în Liga 3 după eșecurile la zero acasă cu arădenele Gloria și Crișul, 0-2 respectiv 0-1, dispunând de o altă formație arădeană, promovată la rândul ei din eșalonul patru. În sfârşit, la a cincea încercare, gazdele au reuşit să învingă în Liga 3, legând rezultate pozitive după remiza smulsă Șoimilor în județul Arad.

Deschiderea scorului s-a produs în minutul 16, prin antrenorul-jucător Daniel Vasilcin, care a reluat din apropiere, şutând de la 10 metri în dreapta portarului la centrarea lui Dacian Bîrză: 1-0. Avantaj deținut și la pauză…

”Bulgarii” au dublat avantajul prin Marius Staicu, cu capul, din apropiere, la a doua încercare, la centrarea tânărului Lucas Vincu, după ce portarul respingea mingea în faţă: 2-0.

Iar în minutul 84, la un contraatac rapid pe flancul drept, purtat de Vasilcin, care i-a pasat în careu aceluiași Vincu, Pobeda a conturat un scor de forfait, tânărul şutând plasat de la 7 metri, sub transversală: bară-gol și 3-0 pentru ”bulgari”.

În sfârşit, cei peste 250 de spectatori au plecat bucuroși la casele lor după succesul obţinut de favoriţii care au spart gheaţa în fata nou-promovatei. Și urmează ieșirea la Periam, după care primirea Dumbrăviței.

Rezultatele etapei a VI-a în C8 și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

*

Pobeda: Toroc – Lungu, Miculescu, Bilia, Bîrloveanu (min. 84, Eperieş) – Chistrugă, Briciu, T. Budur, Sebastian Budur – Vasilcin (min. 85, Ardelean), Bîrză (min. 70, Staicu).

Antrenor principal: Mihăiţă Hromei.

Rezerve: Stoianov – Vincu, Rad, Tranculov, Kalapis, Costescu.

ACS Frontiera Curtici: Mucha – Moraru, Calvin, Gligor, Puta – Huțanu, Varga, Avrămuțiu, Andrieș – Lolea, Burlă.

Antrenor principal: Radu Anca.

Rezerve la start: Miclean – Cleuța, Vereș, Brîndușe, Coșa, Moldovan, Popescu, Trifon.

Au arbitrat: Herczeg (Hunedoara) – Nistoran şi Doarvoas (ambii Reşiţa). Observator de arbitri: Marcu (Oradea); delegat de joc Monica Sabolovits (Reşiţa).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: