Butura amuțește Cocoșul, Liebling – Orțișoara 3-2 (2-1) în ”D” Timiș, cu 3 roșii. Chimiuc: ”Se vede că-i fotbalist, toate au fost juste și curajos că l-a eliminat pe Goia”

Patru meciuri s-au jucat în ziua inaugurală a rundei intermediare din săptămâna care aduce încheierea primei jumătăți a turului în Divizia D Timiș, însă unul singur a fost câștigat marți de gazde, galben-roșii din Liebling trecând pe bilanț pozitiv, cu a patra lor victorie în 8 etape, prin a administra elevilor lui Gheorghe Chimiuc doar a doua înfrângere în noul campionat. Deși aborda deplasarea la un singur punct în urma liderului întrecerii, Cocoșul s-a trezit condus cu 2-0 în minutul 20, iar chiar dacă a egalat înaintea ultimelor douăzeci de minute, a încasat încă un gol de la Adrian Butura, 3-2 într-o partidă cu 3 eliminări.

Rezultatele de marți și programul etapelor 8-9, intermediară plus cea din weekend, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal. Ierarhia actualizată, aici.

Gazdele mai slab clasate au depășit în cele din urmă o formație care cedase numai și numai 3 puncte dintre primele 21 puse în joc în noua ediție de campionat: CSC Liebling – CS Cocoşul Orţişoara 3-2 (2-1). 

Butura

Adrian Butura a deschis scorul în meciul de la ora 17 în minutul 10, din lovitură de la 11 metri,  David Periat dublând avantajul gazdelor în minutul 20, după care Cocoșul a înscris prin Denis Ștefoni (min. 38), egalând prin Andrei Balaci în minutul 70: 2-2.

În minutul 55, Marius Semeniuc a fost eliminat de la CSC Liebling pentru două cartonașe galbene, iar apoi și Cosmin Goia, antrenorul echipei localnice, a văzut cartonașul roșu de la Claudiu Matiș, pentru că a aruncat cu sticla în teren.

Adrian Butura avea să înscrie din nou în minutul 83, de astă dată decisiv, 3-2.

Iar și de la oaspeți a fost eliminat un jucător, Ciprian Epure, pentru două cartonașe galbene.

La fluierul arbitrului Claudiu Matiș au jucat următoarele formații:

CSC Liebling: Oros – Dănilă, Pețiu (min. 80, Covaciu), Păstrăvanu, Periat, Rădulescu, Ovidiu Semeniuc (cpt), Marius Semeniuc, Adrian Butura, Petri, Nichiforel.

Antrenor: Cosmin Goia. Delegat: Tibi Butura.

Cocoșul: Puiu – Haiduc, Ciprian Epure, Boghian, Ordog, Ursu, Motreanu, Dan (cpt), Olar, Popovici, Ștefoni.

Antrenor Ghiță Chimiuc.

Rezerve la start: Horvat, Berecki, Iseini, Bogdan Epure, Baci, Moricz, Rusu.

Gheorghe Chimiuc (antrenor Cocoșul Orțișoara): ”Cum au câștigat ei, am fi putut și noi să câștigăm, mai ales că am revenit de la 0-2. Despre arbitraj, a fost foarte bun, se vede că este fotbalist. Toate eliminările au fost juste. Este curajos, chiar a avut tupeul să-l elimine pe Goia pentru fapta sa. Mulți nu aveau curajul, motiv pentru care îl felicit pentru arbitraj!”

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 7 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: