”Buturuga mică” CS Comloșu Mare, în semifinalele județene ale Cupei României. Calificate, și Pobeda în deplasare, Timișul Șag și UVT

Căderea de cortină peste sezonul de toamnă la nivelul formațiilor din ligile a patra și a cincea timișeană a fost asigurată astăzi pe scena fazei județene a Cupei României, câștigătoarele calificându-se în ”careul” semifinalelor, cu o mențiune pentru ”buturuga mică” din Campionatul Județean Timiș, CS Comloșu Mare, lider neînvins după tur în Seria I, care a confirmat și pe frontul paralel, eliminând un fost lider al Diviziei ”D”.  

Sferturile de finală în faza județeană a Cupei României s-au jucat astăzi de la ora 11, campioana de toamnă din Divizia D Timiș calificându-se la zero acasă… CS Timişul Şag – CSC Dudeştii Noi 2-0 (1-0).

Liderul turului în liga a patra s-a impus la două goluri diferenţă în faţa celor de la Dudeştii Noi, lipsiți de antrenorul Vali Miculescu, implicat la nivel juvenil în capitală. Cele două goluri au fost marcate de Daniel Nicolaescu în minutele 44 şi 71.

În semifinale, formația din Șag se va deplasa la Timişoara, cel mai probabil înainte de prima etapă a returului din 2020, pentru a întâlni pe stadionul CFR pe ”studenţii” de la CSU Universitatea de Vest din Timişoara.

Calificarea în deplasare, izbutită de ”bulgari” pe terenul unor nou-promovați… CS Phoenix Buziaş – ACS Pobeda Star Bîşnov 1-2 (0-1). Au marcat: Lucian Gavriluţă (min. 82), respectiv Fabian Novac (min. 32) şi Marius Văcaru (min. 65), cu un şut de la 30 de metri.

Și duelul de podium din ”D” a fost tranșat tot de gazde și tot la zero, precum la Șag… CSU Universitatea de Vest din Timişoara – CS Avântul Periam 3-0 (2-0).

Meciul s-a disputat pe terenul CFR între ocupantele locurilor 3 și 2 în ”D”, rezultând într-o binemeritată revanşă pentru studenţii timişoreni, după ce în campionat cedau pe acelaşi teren cu 0-2 deținătoarei trofeului fazei județene.

Cele trei goluri pentru elevii antrenorului-jucător Emanuel Pătraşcu au fost marcate de Ionuţ Vucea (min. 14 şi 68) şi Patrik Niţă (min. 22). 

Antrenorul Marius Stanache a avut în schimb în componență numai 12 jucători pentru deplasarea la Timișoara.

Altfel, corect arbitraj etalat de Elisei Balaj, antrenorii declarându-se mulţumiţi de prestaţia acestuia.

Și nu în ultimul rând, calificarea unei formații din eșalonul imediat inferior… CS Comloşu Mare – ACS Carani 2-1 (0-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 54, prin Ovidiu Ştefănescu, cu un şut de la 20 de metri din lovitură liberă. Trupa lui Florin Trif a egalat la unu prin Adrian Sabău (min. 58), un junior din generația 2003, după o foarte frumoasă fază personală. Ca apoi elevii lui Răzvan Leucă să preia din nou conducerea prin reuşita lui Alin Uşvat, cu 15 minute înainte de final, în urma unei lovituri de colţ.

Liderul invincibil al Seriei I în Campionatul Județean Timiș, care a încheiat turul cu 43 de puncte din 45 posibile, a furnizat surpriza sferturilor de finală,  învingând la limită fostul lider din liga a patra. În semifinale, echipa din Comloșu Mare va juca tot pe teren propriu în fața celor de la Pobeda Star Bîşnov, cel mai probabil la primăvară.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = unu

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: