GALERIE FOTO. Ca la ”Promoție”, de la 3-0 la 3-6, ca-n ”Municipal”, cu mingea rămasă în pom. În liga a VI-a, Atletico – Auto 3-6 (3-1)

Pe o vreme mult îmbunată după-amiaza, ceața dimineții risipindu-se, miercuri de la ora 17 a avut loc o întâlnire între formații din sudul Timișoarei situate în ultima treime a clasamentului seriei ”Municipale” a ligii a VI-a de ”Promoție” la intrarea în a doua jumătate a turului de campionat, gazda Atletico înscriind de 3 ori la mijlocul primei reprize, 3-0, în vreme ce replica vizitatoarei FC Auto s-a rezumat până la pauză, în ordine, la o transversală, un gol al reducerii din handicap, un șut în… pomi, balonul rămânând în copac, și încă unul în transversală. Cei din Freidorf au răsturnat însă scorul începând din minutul 52, în decurs de nici 25 de minute, până la 3-6.

Mijloc de săptămână cu fotbal în liga a VI-a de ”Promoție” din Campionatul Județean Timiș, mai exact, conform obișnuinței, în Seria a III-a, rezervată cluburilor din Timișoara și împrejurimi, la ora primei etape din a doua jumătate a turului, runda a 9-a, programând de la ora 17 două partide printre care și cea din Fratelia, pe terenul ”Voința”, între echipe cu câte două victorii în primele 7-8 apariții, dar și conectate unei medii de peste 3 goluri primite pe meci, ceea ce anunța o partidă cu goluri multe. 

Etapa începea luni pe ”Comunalul” din Chișoda cu ACS FC Chișoda – CSF CFR 1933 Timișoara 6-2, continuând astăzi cu jocurile de la Utvin și din Fratelia, în comună Gruppo Select – ACS Kids Sânmihaiu Român 4-3, în Timișoara, ACS Atletico – FC Auto 3-6 (3-1), echipa deținătoare a unui punct în plus față de gazdele cu un meci în plus jucat întorcând situația la mijlocul reprizei a II-a.

Andrei Scorobete a deschis scorul pentru Atletico în minutul 19, Constantin Luță majorându-l rapid în minutul 22, iar tot antrenorul-jucător ”semnând dubla” în minutul 33, însă localnicii mai slab clasați n-aveau apoi a mai înscrie.

Au făcut-o în schimb oaspeții din Freidorf, mai întâi prin Ionuț Pitic în minutul 39, 3-1, în repriza secundă cei de la FC Auto reglându-și mai bine tirul și punctând prin alți 4 jucători.

Până atunci, în prima parte, strict din partea vizitatorilor, Laurențiu Ignea trimitea în transversală la scorul de 2-0, în minutul 28, iar la 3-1, în minutul 41, mingea a rămas în copac în urma șutului lui Ovidiu Ignea, Auto ochind din nou transversala și în minutul 43, prin George Gurguș.

Autorii barelor aveau să șuteze mai jos după pauză, contribuind la egalare și preluarea conducerii de către FC Auto, Laurențiu Ignea marcator în minutele 52 și 67, 3-3, George Gurguș pentru 3-4 peste alte nici 5 minute, în minutul 71, la care David Leahu și Emeric Gorbe au finalizat desprinderea fără replică într-un interval scurt de timp, în minutele 76 și 78.

Rezultatele, programul etapei în Liga a 6-a ”Promoție” și clasamentele la zi, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

ACS Atletico: Dăbâcă – Brândaș, Teodorescu, Chiriac, Ciocârlan, Luță, Scorobete, Popescu, Mihalka, Rada, Buzatu.

Au nai intrat Gazibara și Bejerița.

Antrenor Constantin Luță.

FC Auto: Spătaru – Asultani, Simoniz, Kovacs, Scurtu, Leahu, Laurențiu Ignea, Bonchiș, Gurguș, Ovidiu Ignea, Pitic.

Au mai jucat: Gorbe, Bagdal, Mureșan.

Antrenor Ovidiu Ignea.

Au arbitrat: Marian Cârciumaru – Alimpe Velcotă și Vlad Maier. Centralul nu a fluierat startul jocului până când, dat fiind, conform aprecierii sale, asemănarea echipamentelor celor două formații, gruparea gazdă nu a adoptat un colorit distinct, îmbrăcând peste tricorui niște maieuri care să asigure diferența cromatică.

Fotografii realizate de Iosif Canea

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: