Ca manager la Sepsi, dinamovistul Cornel Șfaițer a pus public problema condiționării folosirii fotbaliștilor din Liga 1 de obligativitatea înțepării, bumerang lovindu-l cumplit după nici un an ca președinte al Consiliului Director la ACSM Politehnica Iași

În necunoștință de cauză și cu o iresponsabilitate și inconștiență care constituie veritabile pericole publice la adresa sănătății semenilor prin mesajele de susținere a așa-zisei ”vaccinări”, diseminate cu aceeași iresponsabilitate și inconștiență de mass-media, numeroși români care nu stăpâneau subiectul, ba din contră, dar care erau ”promovați” în presă în baza unor criterii cât se poate de discutabile, adoptate pe seama unor repere subiective cum că ar fi ”cunoscuți”, ”importanți” sau potenți financiari – factor cheie în estimările unei nații a robilor banului și obsedați în plan mental de acesta pentru a li se ”uita în gura” respectivilor ignoranți la orice banalitate pe care o exprimă, au manifestat în ultimii 2 ani în spațiul public aroganța absolutei insolențe de a influența populația prin propăvăduirea necesității așa-zisei ”vaccinări” – când de fapt nici măcar nu este vorba despre un act medical propriu-zis de vaccinare, ci despre cu totul altceva, și care bineînțeles că nu era absolut deloc necesară, ci în tot cazul dăunătoare și chiar letală prin nocivitatea sa, însă iată că nu s-a încheiat încă anul 2022 iar bumerangul ”narațiunii oficiale” fără căpătâi a ajuns să lovească tragic tot mai mulți preudo ”formatori de opinie”, cu consecințe directe pe propria piele. Ultimul într-un șir tot mai lung al rușinii, așa-zisul ”cunoscut om de fotbal” Cornel Șfaițer, din 12 ianuarie președinte al Consiliului Director la secund-divizionara municipală ACSM Politehnica Iași, după ce începea anul ca manager al prim-divizionarei Sepsi OSK, funcție din care, conform titlului tematic înadins ales cu tentă propagandistă ”EXCLUSIV. Președintele lui Sepsi, Cornel Șfaițer, lansează temele fierbinți ale începutului de an: ”Ar trebui ca jucătorii din Liga 1 să fie obligatoriu vaccinați pentru a putea fi folosiți. […]”, publicat de playsport.ro în 2 ianuarie 2022 sub semnătura lui Justin Gafiuc, mergea chiar până într-acolo încât condiționa dreptul de a activa al sportivilor de obligativitatea așa-zisei ”vaccinări”. De-a dreptul odios.

Nu s-a încheiat însă anul, iar după ce în 8 august și-a pierdut directorul de producție al companiei Prodalcom, decedat în concediu la doar 52 de ani, cumnat al unuia dintre acționarii firmei pe care acesta o deschidea în 1993 împreună cu Șfaițer și care deceda la rândul său în iulie 2021 la numai 56 de ani, Cornel Șfaițer a suferit duminică dimineață și pierderea soției în vârstă de doar 57 de ani, cu care era căsătorit de 35 de ani, în toate cele 3 cazuri fiind vorba despre dispariții fulgerătoare ale unor persoane active și încă în puterea vârstei, împărtășind mai mult decât probabil crezurile exprimate public în legătură cu așa-zisa ”vaccinare” de fostul manager al prim-divizionarei din Sfântu Gheorghe, nimic nefiind doar întâmplător ori drept pură coincidență, cum încă ar mai vrea chiar și acum să-și închipuie cei într-o totală negare, din contră, existând o corelație indirectă a cauzalității între opțiunea înțepării și efectul letal.    

Bineînțeles, subiect tabu în spațiul public, unde nici măcar nu se aduce câtuși de puțin în discuție eventualitatea altfel evidentă celor adecvat informați, realitatea factuală obiectivă ținând însă strict de consecințele așa-zisei ”vaccinări”.

Propăvăduită de Șfaițer sub forma condiționării, conform unei titrări absolut inconștiente și iresponsabile din ignoranta așa-zisă ”mass-media” românească, de fapt propagandistă a unei campanii de ucidere în masă, genocid și depopulare forțată prin intermediul unui ”ucigaș” tăcut și nedetectabil, lent sau subit, iar pentru a cita, ”Ar trebui ca jucătorii din Liga 1 să fie obligatoriu vaccinați pentru a putea fi folosiți”, tot atâtea semne încă din 2 ianuarie 2022 că pseudopresa pericol public începea ”în forță” încă un an al manipulării și tentativelor de influențare a populației pe cele mai greșite căi, spre îmbolnăvire și pierzanie.

An 2022 în care implicit s-a și îngroșat lista tinerilor sportivi români decedați deși erau clinic sănătoși și apți din punct de vedere medical pentru a face față eforturilor fizico-psihice în regim competițional, din nou, fără a se pomeni măcar eventualitatea corelației și cauzalității legate de opțiunea favoarabilă așa-zisei ”vaccinări” în absența consimțământului informat, ba din contră, mergându-se până într-acolo în cazul tragediei în plin meci a poloistului dinamovist Drăghici, încât, tot în rândurile aceleiași publicații mai sus menționate și tot pe fondul inconștienței, iresponsabilității și unui nivel extrem de scăzut al conștiinței pseudo ”formatorului de opinie”, să fie pusă interogativ problema dacă nu cumva tânărul sportiv bihorean ar fi consumat substanțe interzise, absolută insolență la care cel intervievat, un fotbalist pe-atunci al Astrei Giurgiu, prieten al celui decedat, a răspuns ferm și cu vehemență speculațiilor de nimic, pe care bineînțeles că le-a negat.

Și de ce oare nu l-ar fi întrebat totodată jurnalistul pe fotbalist dacă nu cumva prietenul său poloist ar fi fost poate așa-zis ”vaccinat”, dar și cine oare l-o fi influențat, constrâns sau condiționat psihologic să adopte o asemenea decizie în lipsa consimțământului informat? 

De ce?

Pentru că, în baza întrebărilor pe care aceeași publicație le-a adresat lui Șfaițer în interviul publicat în 2 ianuarie 2022 cu titlul ”EXCLUSIV. Președintele lui Sepsi, Cornel Șfaițer, lansează temele fierbinți ale începutului de an: ”Ar trebui ca jucătorii din Liga 1 să fie obligatoriu vaccinați pentru a putea fi folosiți. […]”, tendințele erau cât se poate de clare și evidente în favoarea susținerii, stimulării și încurajării așa-zisei ”vaccinări”, redate fiind mai jos cele două interogații și răspunsuri cât se poate de edificatoare, cu rol de contraexemplu, nu faceți precum ei.   

„– Cum stați cu vaccinarea la Sepsi?

– Suntem bine, vaccinați cam în proporție de 80 la sută. Am discutat cu băieții. Majoritatea circulă și cred că suntem spre un procent de vaccinare de sută la sută.

– În fotbalul internațional se dezvoltă rapid tendința cluburilor de a rezilia contractele jucătorilor nevaccinați, de a le diminua contractele. În Serie A vor avea drept de joc doar cei vaccinați cu schema completă. Vi se pare că LPF sau MTS ar trebui să intervină în același sens de a obliga sportivii să se vaccineze?

– N-ar fi rău dacă s-ar adopta o asemenea măsură. Aș susține-o. Până la urma-urmei trebuie să se vaccineze. Sportivii intră în contact cu foarte multă lume și mi se pare normal să existe această obligativitate.”

Așadar chiar și astfel s-a putut pune din plin problema în spațiul public românesc în 2021 și 2022!

Care ar fi drept urmare tâlcul și învățămintele prin prisma pe de-o parte a pripelii atâtora de a încuraja public așa-zisa ”vaccinare”, fără a fi însă în cunoștință de cauză, iar pe de altă parte a tragediilor acestor vremelnice decese din senin?

În primul și în primul rând, aviz atâtor și atâtor români într-o profundă eroare și în această privință, nici pe departe oricine ”face bani” nu este automat și vreun atotștiutor ”geniu vizionar” cu aere de guru pe fățarnica scenă publică, doar pentru că astfel a fost prefabricat și ”promovat” de mizerabila mass-media defunctă moral, ca fiind ”renumit”, vestit, ”cunoscut”, ”important” și toate cele, de fapt o exersare a cultului personalității din era ceaușistă, emanând ”vedete de carton”. Una este educația aprofundată, erudiția, iar alta ”arta de a face bani” – greșit reper etalon al ignoranților dintr-o nație rătăcită în privința cântăririi valorii umane. O nație plină de ”milionari” – căci așa sunt în primul rând identificați prin numire acești oameni care să-și fi văzut mai bine de goana lor după bani, nu însă și de aspecte de interes public ce nu le stăpâneau, dar de fapt o nație cu multe milioane de suflete care, cu acul, pur și simplu și-au pierdut pe vecie mântuirea, adevăr gol-goluț și incontestabil. Punct, căci nu mai e nimic de făcut. 

În al doilea rând, prin atâtea și atâtea exemple în ultimii aproape 3 ani, în farsa Stupid-19 din 2020 și așa-zisa ”campanie” de așa-zisă ”vaccinare” din 2021 și parțial 2022, mass-media s-a dovedit a fi o perversă complice coruptă a ”sistemului” ticăloșit din cale-afară în sensul depopulării forțate prin ucidere în masă și genocid cu ”protocoale de tratament” și ulterior cu ac și ser, întreținând alarmist frica populației și propăvăduind necesitatea înțepării, propagandist diseminată din banul public prin condiționare psihologică și manipulare ca fiind ”sigură” și ”eficientă”.

Și se constată cu fiecare nou deces fulgerător cât de sigură și eficientă poate fi, fără însă a se face public corelația indirectă sau directă de cauzalitate între așa-zisa ”vaccinare” și vătămările chiar letale, în contrast cu modul abject în care imediat erau fals etichetați decedații din 2020 ca fiind ”de CoVID”, doar că în a doua parte a anului 2022, odată ce evidențele au început să devină bătătoare la ochi, au lăsat-o în sfârșit totuși mai moale cu propăvăduirea înțepării și ”marile importante genii vizionare atotștiutoare” ale nației, dintre moderatori, așa-ziși ”formatori de opinie” sau ”influenceri”, invitați prin studiouri TV sau ”vedete de carton”, așa-ziși politicieni sau tot felul de ”renumiți”, și nu în ultimul rând voci din lumea sportului care și-au deconspirat ignoranța și lipsa de cunoaștere, de la vârful Ministerului Sportului și din fruntea unor federații precum cea de fotbal, și până la alde Țiriac, Năstase, milițianul Dragomir dar și naivii Simona Halep ori David Popovici, pentru a nu uita cozile de topor cu laptop din presa de pe Dâmbovița și nu numai, o șleahtă întreagă de ”vedete”, funcționari, ”miliardari” ori dezinformatori din presă care ar trebui înghesuiți în masă măcar în boxa acuzaților. 

Căci toți și-au împins într-un fel sau altul semenii la boală și moarte, când n-ar fi trebuit de fapt să facă și pe epidemiologii și vaccinologii în spațiul public. 

Când de fapt diversiunea din 2020, Stupid-19, a constituit strict doar un potent pretext abil ațâțat de propagandista mass-media – complice la genocidul în curs împotriva umanității, întru înfricoșarea în suficientă măsură a unei populații dezinformate și manipulate, astfel încât inocularea falsei teze a ”necesității” așa-zisei ”vaccinări”, promovată într-o deșănțată și costisitoare campanie mincinoasă din banul public ca fiind ”sigură” și ”eficientă”, să fie mai lesne și ”eficient” înghițită de opinia publică, scop de moment al urzitorilor din umbră la scară planetară.  

Stupid-19 a fost doar o farsă de proporții, pur bio-terorism mondial și nimic altceva, diversiune în cursul căreia, în 2020, numeroși bolnavi cronici ai unei nații cu ”buletinul medical” grav avariat au trecut în neființă cu eticheta răpunerii de așa-zisul ”CoVID”, generată fiind o adevărată psihoză în masă pe fondul căreia căderea în trapa ”necesarei scheme de tratament” cu ac s-a făcut cu milioanele în România, cu miliardele la nivel global.

Culmea ironiei și deșertăciunii umane, mergându-se până într-acolo, încât, după ce în 2020 s-a invocat mincinos ca falsă cauză a decesului așa-zisul ”CoVID”, în 2021 și 2022 toate aceste decese subite ori morți survenite ca urmare a unor boli galopante din cursul celor 2 ani ai campaniei de așa-zisă ”vaccinare” – și nu doar o coincidență!, să nu fie nicidecum asociate motivului real de la baza lor, și anume înțeparea. 

Ceea ce se poate constata prin prisma tuturor mesajelor șablon din dezumanizantul cancer social care este social media pe marginea tragicelor dispariții, social media ca moarte spirituală a umanității și pe post de rubrică ad-hoc de decese cu cuvinte fără niciun rost în raport cu cauza reală și fundamentală a fulgerătoarelor decese, subiect tabu drept dovadă perfectă a degenerării speciei umane în mrejele învăluitoare ale unui perfid cult al morții. 

Toți punându-și conformist și convenabil măștile pioase, fără a se întreba însă, absolut necesar, oare de unde până unde toate aceste decese subite și din senin la persoane active în puterea vârstei.

Decât să-i deplângă acum pe cei trecuți în neființă, mai bine să fi fost suficient de bine informați și conștienți în a preveni tragediile, prin ignorarea diversiunii pretext Stupid-19 dar și prin refuzarea cu discernământ a așa-zisei ”vaccinări”.

Când colo, din contră, unii s-au mai și erijat în propăvăduitori ai necesității ”schemei de tratament”, ba chiar condiționând dreptul la muncă de obligativitatea așa-zisei ”vaccinări”, și încă pe o scară largă. Oare ce-i putea poseda și mâna pe asemenea iresponsabili și inconștienți care-și îndemnau semenii la moarte?

Iar acum curg mesajele de condoleanțe, de fapt absolut goale de sens, biete conveniențe sociale de nimic într-o lume pervertită și oarbă. 

Precum s-au manifestat în acest ultim caz, al decesului soției lui Cornel Șfaițer, atât clubul Sepsi OSK, postând chiar un mesaj bilingv – în premieră în prima parte a acestuia și în limba română, ceea ce gruparea din Sfântu Gheorghe nu obișnuia de regulă, făcând o excepție în cazul fostului său manager până la începerea acestui an, cât și ACSM Politehnica Iași, al cărui președinte al Consiliului Director dinamovistul în simțiri a devenit din 12 ianuarie 2022. 

Nu-și mai are chiar deloc rostul a răscoli în abisala mizerie morală din fotbalul românesc, alterat și degenerat în ultimul hal din cincinalele socialiste, cu căpușe insinuate în ”sistem” și devenind ”importanți” și ”cunoscuți” pseudo ”oameni de sport” care de fapt schimbau cluburile precum șosetele, că-i FC Botoșani ori Sepsi, că-i ”Poli Iași” – și unde pot fi oare în așa ceva moralitatea, etica și principiile de bază ale lumii arenelor?, dar are cât se poate de mult rost a sublinia aspectele esențiale că nu toți neaveniții ar trebui să se manifeste public în privința unor subiecte pe care chiar nu le stăpânesc și prin care ar putea influența negativ decizii de ordin capital ale celor care-i urmăresc, că așa-zisa ”mass-media” – care de fapt a decedat moral și care este doar o propagandistă coruptă a uciderii în masă, genocidului și depopulării forțate dar deloc necesare a planetei – n-ar fi trebuit în niciun caz să fie complice acestor demersuri odioase prin a stârni asemenea dialoguri cu potențial de pericol public precum cel exemplificat mai sus, respectiv că nici pe departe nu-i vreun atotștiutor cel care a ”făcut bani” și are implicit ”imagine” în oribilul circ mediatic românesc. 

Le mor în jurul lor membri ai familiei, rude, prieteni, apropiați sau cunoscuți, ba decedează chiar dintre ”importanții milionari atotștiutori” în a-și aroga cu inconștiență și iresponsabilitate rolul de ”influenceri” în spațiul public pe teme despre care habar n-au, iar aceste lecții de viață ar trebui să devină tot atâtea învățăminte în plan colectiv pentru o nație îmbolnăvită sufletește și trupește, totul plecând de la nivelul scăzut al conștiinței spirituale, generând mentalități, atitudini și tipare comportamentale inadecvate, împănate cu prejudecăți, vanități, orgolii, falsa mândrie și în general toate slăbiciunile și păcatele lumești.

Stupid-19 a fost doar momeala azvârlită maselor prin intermediul unei mass-media nu numai incompetentă, ci și ticăloșită, iar așa-zisa ”vaccinare” cu ale sale tot mai multe efecte letale – și este strict doar începutul îmbolnăvirilor și disparițiilor!, este doar o banală haltă de moment, scop intermediar pe calea dezumanizării forțate spre transhumanism. Aviz ignoranților iubitori de basme cu ”grija pentru bunica”, puerili purtându-și tacticos botnița propriei înrobiri din toate punctele de vedere. Înrobire pe care o pot însă duce în calitate de robi ai banului.

Fără scăpare, ținând cont de faptul că în România mor deja din senin până și copii sportivi la marginea terenului, iar mai nimeni nu se sesizează cu adevărat în direcția cauzei reale și evidente de la baza acestor tragedii, oglindire fidelă în absolut a pervertirii și decăderii din această nație. Redusă la stadiul de jalnică bocitoare constatatoare în monstruozitatea social media, cu mesaje ”impresionante” dar fără nici cea mai mică valoare. Vanity Fair absurd împins la infinit.   

Se moare pe capete și din senin pentru că s-a propăvăduit așa-zisa ”vaccinare”, catalogată ca fiind ”sigură” și ”eficientă”, într-o orchestrație cu cor a celor care musai trebuiau să se înfățișeze ca fiind și fuduli. Nu se puteau abține toți acești ”importanți” țiriaci atotștiutori și, esențial, milionari și miliardari, să nu facă și pe Dumnezeii. De compătimit, iar scârba de a le fi contemporan atâtor rătăciți cu închipuiri nu e alungată nici cu plase de lămâi.   

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 35

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: