Ca un făcut, Alin Miloş, din nou trimis în tribună înaintea unui joc cu ASU Politehnica. Dar şi Nicolae Grigorescu promite sancţiuni împotriva arbitrajului la Timişul Şag – CS Ghiroda 2-2

Nu este exclus ca antrenorul principal al vicecampioanei Diviziei D Timiş, Alin Miloş, de la CS Ghiroda, să absenteze de pe banca formaţiei sale şi cu ocazia revanşei din retur a derby-ului local cu liderul ASU Politehnica, aşa cum se întâmpla şi la meciul tur, de la finele lui august, de pe arena „Ştiinţa”, dat fiind că din nou a fost eliminat şi trimis în tribună pentru proteste la o decizie de arbitraj.

Verdictul îl va afla joi, cu ocazia întrunirii Comisiei de Disciplină a AJF Timiş pentru Divizia D Timiş, dar dacă ar fi să ne luăm după decizia din turul campionatului, când a fost suspendat în urma unor proteste adresate asistentului Filip în cursul jocului câştigat cu 3-0 acasă cu Timişul Şag, arbitrat la centru de Horea Mureşan, atunci am putea anticipa că Miloş nu-şi va putea conduce echipa de pe bancă nici cu ocazia returului de pe teren propriu cu alb-violeţii, programat în weekend, în cea de-a cincia rundă din 2014.

Alin Miloş pe gard, Paul Codrea "pe situaţie": ASU Politehnica - Ghiroda 3-0, în tur

 

Toate i se trag lui Miloş de la duelurile cu Timişul Şag, de această dată în urma unor proteste adresate în minutul 88 al deplasării în care CS Ghiroda a risipit primele puncte de la eşecul din tur de pe „Ştiinţa”, moment în care centralul Răzvan Drăgoi n-a acordat o lovitură de la 11 metri pentru oaspeţi, ceea ce a stârnit răbufnirea vizitatorilor.

Care au încheiat partida şi fără Mercescu, căruia i s-a acordat cartonaş roşu, al cincilea în contul ghirozenilor în acest retur, aşa încât numai probleme pentru urmăritoarea „violeţilor”. Şi ASU Politehnica are însă un jucător în stare de suspendare, mijlocaşul Ilie fiind eliminat în partea secundă a duelului câştigat duminică în dauna ultimei clasate, 4-2 cu Real Dragşina.

Interesant este că asistentul Alexandru Filip a făcut parte din brigada de arbitraj a jocului de la Şag, încheiat 2-2, după ce şi în tur oficia la duelul CS Ghiroda – Timişul. O consolare i-ar putea parveni lui Alin Miloş pe seama faptului că Nicolae Grigorescu, nou conducător al Comisiei de Arbitri a AJFT, a considerat că în respectiva fază litigioasă s-ar fi impus un penalty pentru oaspeţii de la CS Ghiroda, neacordat de Drăgoi, motiv pentru care „centralul” este pasibil de o sancţiune.

Cu Miloş cocoţat pe gardul împrejmuitor al „Ştiinţei”, ASU Politehnica tranşa turul, pe 31 august, cu 3-0…

*

Şi pentru că suntem la arbitri, o vorbă şi despre… observatori. S-a întâmplat sâmbătă, la jocul din Divizia D Timiş dintre Progresul Gătaia şi FC Băban Marcel Jimbolia, ca gruparea gazdă să refuze politicos acordarea unui barem de transport şi brigăzii de observare din partea AJF Timiş, alcătuită din Sorin Caia şi Martin Bauer, motivând just prin faptul că a acoperit baremul de transport al brigăzii de arbitri, pentru a nu mai aminti de achitarea, bineînţeles, a baremurilor de arbitraj respectiv de observare.

Arbitrii erau majoritari din Lugoj, Miculaiciuc şi Barbu, cu Olariu din Timişoara, iar observatorii, timişoreni, aşa încât baremuri separate de transport ar fi fost cam mult dat fiind situaţia financiară şi aşa nu foarte roză a cluburilor locale de fotbal.

Plăţi, plăţi şi iarăşi plăţi…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: