Calificări în semifinale la 3-4 goluri diferență

A doua testare în ”Daciada Covriguvid-1984 pe Repede Înainte” a fost programată astăzi cu 3 jocuri de la ora 11 şi unul de la ora 19, mai multe calificări în semifinale fiind adjudecate în deplasare.

AS Unirea Grabaţ – CS Comloșu Mare 1-4 (0-2): Vasile Vincu (min. 81), respectiv Darian Bârză (min. 30, 60) și Zoran Radu (min. 43 şi 68).

Încă din minutul 5 oaspeţii au jucat în 10 jucători, Ovidiu Ștefănescu jr, fiind eliminat pentru fault de ultim apărător.

În minutul 72, la 0-4, Vîncu a ratat o lovitură de la 11 metri, revanșându-se însă nici 10 minute mai apoi. 

Delegatul echipei din Comloşu Mare, Costel Busuioc, a declarat: ”Am jucat pe un teren execrabil, nu ştiu cum a fost omologat; la mine când au venit au măsurat la milimetru, dar la alţii uite ce se întâmplă! Sunt mulţumit că nici un jucător nu s-a accidentat. Cu aceste terenuri execrabile omologate, trebuie tras un semnal de alarmă pentru că prezintă un pericol pentru integritatea jucătorilor.”

Atletico Liebling – CSC Peciu Nou 0-3 (0-2): Ifeany Anagor în minutele 18 şi 35 şi Marco Giuricici (min. 78).

CS Timișul Șag – CSU Universitatea de Vest din Timişoara 1-5 (0-1): Flavius Petrişor (min. 69), respectiv pentru învingători Adrian Boghian (min. 43 , 66), Alin Pârjol (min. 48, 56) şi Florin Olariu (min. 58). Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 90, portarul Gakos fiind la post.

Unirea Jimbolia – Unirea Sânnicolau Mare 5-1 (3-1).

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 15 prin Bogdan Moroşan, ca apoi, pană la pauză, gazdele să întoarcă rezultatul şi să plece la vestiare cu un avans de două goluri. Au marcat: Robert Anton de două ori, Denis Chistrugă – junior de 18 ani la prima sa ”dublă” la un meci de seniori, şi Darius Bubulici.

Semifinalele au fost programate pentru sâmbătă 3 iulie de la ora 18, după cum urmează: Unirea Jimbolia – CSU Universitatea de Vest din Timişoara şi CS Comloşu Mare – CSC Peciu Nou.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: