Călin Cojocaru (ACS Poli), 0-1 cu Petrolul: ”Nu s-a văzut că suntem ultimii iar ei pe 2-3, n-a fost vreo diferență. Cu atitudinea și jocul de azi, cert vor veni și punctele!”

Fără a înscrie în premieră pe ”Electrica” și depășită fiind dintr-o lovitură de la 11 metri în primul sfert de oră după pauză, ACS Poli a preluat ”lanterna roșie” a Ligii 2, pe când nou-promovata Petrolul, care s-a impus tot cu 1-0 și tot de pe punctul cu var în cel de-al doilea duel consecutiv cu o grupare timișoreană, în urma triumfului acasă cu Ripensia, s-a apropiat la un singur punct de liderul Chindia. Din tabăra violeților depășiți pentru a patra oară succesiv lângă Gara de Est, antrenorul Călin Cojocaru a semnalat după meciul de la ora 13 următoarele…

”Am întâlnit o echipă bună și am avut un meci dificil, dar am reușit un joc foarte bun, cu o atitudine foarte bună din partea sportivilor noștri. Ne-am creat în prima repriză mai multe oportunități, noi le-am avut, i-am așteptat, să încercăm să-i prindem pe contraatac. S-a și întâmplat așa dar din păcate nu am reușit finalizarea acțiunilor pe care le-am avut”.

Cojocaru a răspuns la întrebarea despre alunecarea astăzi de pe locul 19 pe ultimul al clasamentului: ”Psihologic!? Ultimul sau penultimul loc, tot aia e… Azi chiar au jucat bine, îi felicit pentru atitudinea avută, iar cel mai important acum e să acumulăm puncte, prin care să putem ajunge cât mai sus. Nu contează acum că suntem pe ultimul sau penultimul loc, e același lucru, dar contează să acumulăm puncte. Însă, după jocul prestat astăzi și atitudinea băieților, sunt convins că în următoarele partide vom acumula puncte.”

Călin Cojocaru a mai amintit: ”A fost și Tavi cu situații, și Golda a avut, și Stere, bineînțeles că și Melinte, dar dacă atacam în repriza I mingea aceea care se plimba pe linia porții, altcumva decurgea jocul. Nu cred că s-a văzut că noi am fi ultimii clasați și ei pe locurile 2-3, n-a fost nici o diferență, care a făcut-o arbitrul, și nu-mi place să vorbesc despre arbitraj dar la orice contact decizia a fost doar pentru ei… S-ar putea să fiu subiectiv despre penalty dar mi s-a părut foarte ușor acordat, însă am fost departe de fază și nu pot spune cu certitudine. N-am vorbit despre asta cu Motreanu dar nu prea îmi place să analizez la cald, căci după meci sunt nervi mulți și n-au rost discuțiile”.

Antrenorul lui ACS Poli a mai semnalat: ”Adversarul s-a retras însă nici pe parcurs nu ne-a presat, sunt foarte mulțumit pentru modul cum au luptat dar n-am mai reușit decât pe mingi lungi, căci eram intrați în criză de timp”.

În fine, Călin Cojocaru a mai spus și că ”nu vreau să vorbesc despre celelalte echipe, ci vreau să vorbesc despre echipa mea, iar astăzi pot spune că s-a prezentat bine, cu atitudine, pentru care merită toate felicitările mele, dar trebuie să câștigăm puncte!”

ACS Poli va juca în penultima rundă a turului vineri de la ora 17 la Mioveni, în cel de-al doilea meci al etapei a 18-a, iar apoi va primi în intermediară vizita lui Daco-Getica București.

Rezultatele celor 8 meciuri jucate astăzi în etapa a 17-a din Liga 2, clasamentul actualizat și programul rundelor 17-18, pe coloana datelor tehnice.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 4

 


Alte articole legate de acest subiect: