Călin Cojocaru (ACS Poli), prim meci în tur fără gol încasat: ”Este aspectul cel mai pozitiv”

ACS Poli a încheiat turul Ligii 2 prin a izbuti astăzi premiera de a nu primi gol într-o partidă din eșalonul secund: 0-0 pe ”Electrica” de la ora 14 cu Daco-Getica București. Timișorenii au pus punct așadar aparițiilor pe teren propriu din prima jumătate a actualei ediții așa cum începeau, printr-o remiză. Două rezultate consecutive de egalitate pentru elevii lui Călin Cojocaru, care s-a declarat mulțumit și încrezător, sperând la mai mult sâmbătă de la ora 14 la reluarea returului, tot acasă, cu Farul, pe care o urmărește pe viu astăzi de la ora 17, pe ”Dan Păltinișanu”, contra Ripensiei.

Iată succesiunea rezultatelor înregistrate acasă în tur de ACS Poli, primele 3 pe ”Dan Păltinișanu”, iar următoarele pe ”Electrica”: 2-2 (1-0), 0-3 (0-1), 1-2 (1-0), 1-1 (1-1), 1-3 (1-0), 1-2 (1-0), 1-2 (1-0), 0-1 (0-0) și 0-0 astăzi. Iar bilanțul timișorenilor pe teren propriu în prima jumătate a campionatului Ligii: 9 0 3 6 7-16 3 puncte, așadar fără succes.

”Am reușit cel de-al doilea meci consecutiv fără înfrângere, și am mare încredere în băieți că pe viitor vor obține rezultate cu mult mai bune, prin care să urcăm de pe ultimul loc al clasamentului, care nu ne face cinste”, a spus Călin Cojocaru după remiza albă.

”Am jucat bine în fața unei formații experimentate, mai bine clasată. A fost un joc destul de echilibrat, iar dacă intra șutul lui Tavi, sigur nu mai scăpam victoria. Daco Getica nu și-a creat ocazii, a fost bara aceea a lui Voicu din minutul 46, însă în rest nu a avut ocazii. A mai fost o bară exterioară dar care n-a fost periculoasă…”, a completat Cojocaru.

”A fost un meci echilibrat pe care nu meritam să-l pierdem, și nu-s dezamăgit de rezultat, jucătorii s-au dăruit, au depus un efort mare după partida în deplasare de vineri la o echipă bună a Mioveniului”, a adăugat Călin Cojocaru.

”N-am luat gol, ceea ce este aspectul cel mai pozitiv, iar pe viitor căutăm să și câștigăm. Opțiunile ofensive… Dacă le aveam, apelam la ele, la schimb, însă nu avem pe ofensivă, ci defensiv, dar nu mă plâng. Am încredere în jucători, este însă normală oboseala și după meciul din Argeș, iar sâmbătă avem și cu Farul, așa că trebuie să ne îngrijim de recuperarea fizică. Sunt convins însă că vom face încă un meci bun! Iar acum mă duc să-i văd pe Farul ce joacă la Ripensia. E prematur să spun momentan ceva, să văd mai întâi ce probleme avem și să ne recuperăm fizic, dar o să facem încă un joc bun. Echipa se vede din ce mai bine în teren, și din punct de vedere fizic, ne-am revenit fizic după deplasarea la Mioveni și același scop principal îl avem și pentru sâmbătă”, a mai spus antrenorul bănățenilor.

”Nu este niciodată nu prea târziu, și sunt mulțumit, căci am stat bine în teren și nu am luat gol, dar este foarte clar că ne trebuie și punctele, dacă vrem să urcăm. Noi facem tot ce se poate…” a încheiat Cojocaru.

Revenim cu alte declarații. Rezultatele și clasamentul, pe coloana datelor tehnice.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = trei

 


Alte articole legate de acest subiect: