Călin Cojocaru (CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu): ”La noi s-a resimțit oboseala și e greu să joci fără mijlocaș central.” Ripensia, 4-0

Ripensia Timișoara a organizat astăzi al doilea joc amical la Urseni din această săptămână, câștigându-l și pe acesta, de astă dată în fața unei colege de eșalon, ”lanternă roșie” a Ligii 2, CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, aflată în cantonament în zonă, la Giroc, și care va mai disputa meciuri de verificare în Timiș și săptămâna viitoare, marți și miercuri, cel de-al doilea cu o altă secund divizionară de pe Bega, ASU Politehnica, posibil pe ”Dan Păltinișanu”. Până atunci, iată ce a spus după Ripensia – Pandurii 4-0 antrenorul bănățean al învinșilor, gorjeni pierzători cu roșu-galbenii și în partida directă oficială din tur, 1-2 în octombrie pe Jiu, aspect în ciuda căruia dețin mai multe goluri marcate decât timișorenii, și care gorjeni au încheiat sezon de toamnă prin a ceda acasă și liderului nou-promovat din Craiova, 2-3 pe 5 decembrie 2020.  

Călin Cojocaru a explicat după usturătoarea înfrângere din amicalul de astăzi de la Urseni că ”am lucrat foarte intens fizic, am încărcat fizic foarte mult lucru, ceea ce s-a văzut, căci n-am avut prospețime, n-am avut luciditate. Am jucat cu o linie de mijloc improvizată, fără mijlocaș central, și s-a văzut pe parcurs. Am dat șansă la toți jucătorii, am avut și câțiva în probe, am vrut să-i văd și pe ei, m-a interesat mai mult factorul fizic. Pe un teren greu, Ripensia a fost mai proaspătă ca noi, și-a creat mai multe ocazii, ori la noi s-a resimțit oboseala și e greu să joci fără mijlocaș central…”

Victoriile în tur ale gorjenilor s-au înregistrat la Reșița, 1-2 cu CSM în 17 octombrie, și pe teren propriu pe 21 noiembrie 2020 cu CSM Slatina, 2-1. CS Pandurii Lignitul nu are meci în program în prima etapă din 2021, pe 20 februarie, așteptând în schimb runda a XVII-a, acasă cu Petrolul.

Cojocaru a mai punctat că ”astăzi nu au jucat Dodoi, Pleșa, Bakari, Bouabe, iar pe lângă ei mai așteptăm 2 mijlocași centrali. Avem nevoie, căci se vede – defensiva a stat foarte prost, n-am reușit să ducem mingea în față, să punem poarta adversă în pericol, iar asta din cauza liniei de mijloc, fiindcă astăzi la noi n-a fost așa ceva, inexistentă…”

Sporttim revine și cu spusele lui Cosmin Petruescu – antrenor al Ripensiei, respectiv cu amănunte de la jocul amical. 

Ultimele rezultate din 2020 din Liga 2, clasamentul toamnei și programul primei runde din 2021, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal. În Liga 1 a început etapa a XX-a, cu remize pe linie, cele de astăzi fiind Gaz Metan – Academica 1-1 și Sepsi – FC Voluntari 2-2. Programul rundelor 20-21 și clasamentul, pe aceeași coloană.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 16

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: