Călin Mada, director tehnic la ACS Dumbrăvița. Au început și Banloc și Șag, urmează CSM Lugoj II și AS Seceani

Și alte cluburi de liga a IV-a au început deja pregătirile de iarnă în aceste zile, ca de exemplu ACS Dumbrăvița, cu un nou component în staff-ul tehnic, respectiv Unirea Banloc și Timișul Șag, pe când unele colege de eșalon se bucură de ultimele zile de vacanță.

Călin Mada este director tehnic al ocupantei locului 8 la încheierea turului, ACS Dumbrăviţa, care s-a reunit la începutul acestei săptămâni, precum Unirea Banloc, continuând așadar la același nivel în ciuda unor speculații legând-o de detenii din Campionatul Județean Timiș. Cât despre golgheterul Florin Bolgea, ar putea fi unul dintre jucătorii făgețenilor care să treacă la CSM Lugoj II

Cu aceeaşi conducere tehnică, alcătuită din antrenorul principal Dan Bidiviu şi secundul Lucian Stoica, lugojenii vor porni la drum pe 23 ianuarie, în localitate, cu un lot de jucători din care nu mai face parte și Paul Făgeţan, care și-a ales o altă destinație.

În schimb, cinci jucători ar putea ajunge să activeze din acest retur la echipa lugojeană, mai precis de la gruparea din Făget, și anume Ploscariu, Tudor Onae, Sălăjan, Găleţan şi golgheterul Florin Bolgea. Rămâne de văzut cumn se vor finaliza tratativele dar n-ar fi deloc exclus, în ideea în care Arsenal Flacăra s-ar axa pe recompletarea efectivului cu juniori ai ”pepinierei” de la Gara de Nord.

În perioada 7- 14 februarie, cei de la CSM Lugoj II vor beneficia de un cantonament centralizat la Predeal iar în program au planificat şi câteva jocuri de pregătire, cu AS Boldur, FC Caransebeş și cei din Făget, alte două fiind cu echipe încă nedesemnate.

ACS Dumbrăviţa a demarat pregătirile pe 16 ianuarie, în localitate, cu antrenorul principal Florin Macavei şi un nou component al staff-ului tehnic, în funcţia de director tehnic, Călin Mada. Deocamdată a plecat un singur jucător, Florin Nohai, la cei din Biled, purtându-se discuții în schimb cu cinci jucători care ar putea intra în prima garnitură, fără ca numele lor să fie momentan dezvăluite, în așteptarea confirmării achizițiilor.

În perioada 30 ianuarie – 4 februarie alb-verzii vor derula un cantonament local cu antrenamente zilnice, fiind programate și cinci jocuri de verificare, după cum urmează: pe 28 ianuarie cu o echipă din Ungaria; 4 februarie cu Ripensia Timişoara; 11 februarie la Unirea Sânnicolau Mare; 18 februarie la Millenium Giarmata iar pe 25 februarie cu Tricoul 1 Iunie.

AS Seceani, nou promovată în acest eşalon, va demara pregătirile joi 26 ianuarie, în localitate, când antrenorul Ioan Damşa va clarifica situaţia jucătorilor care nu mai doresc colaborarea cu acest club. Se anunță ca o certitudine plecarea a 4-5 jucători dar ”vor ajunge în ograda noastră cel puţin şase jucători tineri, dornici de afirmare şi care vor să facă o treabă bună la noi”, după cum ne-a spus profesorul celor de la Seceani. Au fost programate și patru meciuri amicale, cu Ripensia, Ghiroda, LPS Banatul şi Timişul Şag.

Unirea Banloc nicidecum nu renunță, înlăturând dubiile întrebării din precedenta noastră consemnare.

Gruparea din Banloc nu dă cu piciorul locului din liga a IV-a, pe care îl obţinea cu multă sudoare în precedentul sezon, Primăria din localitate dând asigurări că va sprijini echipa din toate punctele de vedere, cu teren, barem de arbitraj şi toate cheltuielile pentru jucătorii care vor evolua în continuare la această formație.

Se înfiripaseră într-adevăr niște idei despre o alipire a celor din Banloc și Deta, dar la nivelul eșalonului cinci, în care evoluează ASO, însă factorii de decizie ai localității care și-a câștigat anul trecut dreptul de participare în Divizia D Timiș au dat credit reușitei Unirii și continuității în liga a patra.

Antrenorii Teodor Suciu şi Teo Strizu vor beneficia de un lot de 19 jucători şi mai sunt în curs de legitimare alți 3-4 sportivi. Dar iată-le componența: Marta, Gîtin, Fanu, Toţa, Alex Suciu, Stelian Suciu, Nemeş, Tomeniuc, Martriniuc, Florin Natanticu, Vlăduţ, Mădălin, Boicu, Mincu, Alin Natanticu, Trifan şi Cosmin Horaniţ.

Pregătirile au demarat în această săptămână, în sala de sport din orașul Deta – foto. Iar în zilele următoare se vor duce tratative pentru a disputa câteva jocuri amicale cu echipe care încă nu și-au croit programul verificărilor amicale.

Cât despre CS Timişul Şag, după cum ne-a informat managerul echipei, Adrian Ianoşev, pregătirile au început de astăzi, joi 19 ianuarie, de la ora 17, în localitate, cu antrenorul Iulian Munteanu. Primul meci a fost programat cu ACS Poli II, sâmbătă 21 ianuarie, iar până la începutul returului care va demara pe 4 martie, în deplasare, la AFC Băban Marcel Jimbolia, vor mai urma alte cinci jocuri de verificare, cu FC Bazoş, ACS Ghiroda, Ripensia, Parţa şi Deta.

În fine, Progresul Gătaia nu se grăbeşte, pentru ocupanta locului 13 goarna urmând a suna pe 1 februarie, în localitate, cu acelaşi antrenor principal, Adrian Bungău, şi Manu Roşu.

Vom reveni cu amănunte și despre celelalte divizionare D dar nu numai…

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: