Călin Rosenblum, nota 0. Atitudine de director adjunct de LPS și manager sportiv al celui mai bine finanțat club timișean din banul public, ACS Poli Timișoara

… Sau și de ce sportul timișorean nu se mai ridică la înălțimea potențialului său. Reproducem mai jos un alt produs al ignoranței aceluiași Călin Rosenblum care își amenința propriul jucător înaintea unui recent meci de juniori dar care nu asista la mai mult de 15 minute din ultima dispută juvenilă a propriei echipe. Însă vina investirii sale ca manager sportiv la cel mai bine finanțat club timișean (ACS Poli Timișoara) din banul public nu-i apaține, răspunzători fiind acei măcar la fel de ignoranți vectori politici care nici nu clipesc la ideea că era oricum de-ajuns că Rosenblum activează tot pe banul public ca director adjunct la unicul liceu sportiv timișean (LPS Banatul Timișoara), cu sute de învățăcei în grijă.

Două slujbe concomitent cu normă întreagă ”la stat” și responsabilitate pe măsură echivalează cu o incompatibilitate absolută, dar poate că nu distingem noi indispensabilitatea capacității napoleonice a subiectului nostru pe altarul sportului timișorean. Însă tocmai intensitatea activităților sale îl împiedică probabil, ceea ce n-ar fi de fapt și bineînțeles o problemă, să se limiteze doar la anumite lecturi, după cum s-a destăinuit www.sporttim.ro.

Dar despre ce este vorba?

De-obicei pontos și pus pe spiritualități dar parcă văzînd negru la însemnele www.sporttim.ro, inscripționate pe o haină de fotoreporter, Călin Rosenblum ne-a interpelat cu o mină închistat-învrăjbită la un foarte recent joc organizat pe marele oval al Consiliului Județean Timiș, ”Dan Păltinișanu”, întrebîndu-ne dacă respectivul ”Sporttim” încă mai apare și informându-ne că nu-l citește, dar totodată declarîndu-se apoi contrariat că are cineva ceva cu salariile sale, ceea ce n-a fost și nu este însă deloc cazul din partea cotidianului nostru, și mai adăugînd adjective asupra cărora vom reveni undeva mai jos.

Frustrarea manifestată de directorul adjunct de la LPS Banatul și totodată managerul sportiv al lui ACS Poli în timp ce ne străduiam să adunăm datele necesare informării publicului în cursul unui meci organizat de FC Ripensia 1928 Timișoara, la care dumnealui era așadar doar simplu spectator, îl trădează că n-a înțeles absolut nimic din ceea ce pretinde că nu lecturează, referitor la incompatibilitatea absolută la care ne refeream mai sus, reliefată și în precedente consemnări ale cotidianului nostru, închipuindu-și în schimb că ar avea cineva ceva cu salariile sale, după cum temător și angoasat s-a arătat a fi.

Din partea noastră, dacă totul se raportează în accepțiunea dumnealui la ban, îl asigurăm că îi dorim să ajungă și un multi-miliardar în valută forte, din ale cărui impozite pe venit să fie picurată măcar o unitate de monedă unicei subfinanțate instituții de învățământ liceal cu profil sportiv din Timiș.

Astfel a demonstrat Călin Rosenblum că exact atît îi pasă, de salariile sale, noi replicîndu-i că un cotidian sportiv local, lansat în slujba cititorilor iubitori de sport timișoreni, timișeni și nu numai, care este primul pe piață și printre extrem de puținele organisme mass-media exclusiv din domeniul arenelor competiționale în a disemina prompt și constant informațiile despre juniorii clubului de fotbal ACS Poli Timișoara, unde este manager sportiv, și despre liceenii-juniori ai diverselor secții ale LPS Banatul Timișoara, unde dumnealui este director adjunct, nici nu merită lecturat de unul dintre principalii ”păstori” ai respectivelor activități, dacă se întîmplă ca – din nefericire – respectivul ”păstor” să fie un biet ignorant.

Și de ce ar citi Călin Rosenblum nenumăratele consemnări ale www.sporttim.ro despre reușitele tinerilor de la LPS Banatul din atletism, box, fotbal, handbal, pentatlon modern, din moment ce sunt nenumărate ale publicații de nivel local, național și internațional care mediatizează cu lux de amănunte din activitatea unor elevi-sportivi altfel extrem de subfinanțați și pregătindu-se în niște condiții nedemne de un Liceu cu Program Sportiv dintr-un municipiu de soi al patriei!? Probabil n-a rotunjit Rosenblum atîtea zerouri ale salariilor de care îi pasă, de cîte ori am tot scris noi, de bine, inițialele LPS…

De parcă n-ar fi de ajuns că problemele de la LPS Banatul Timișoara sunt majore și au de-a face și cu șubredul manageriat al conducerii instituției, probleme ținute sub preș și pe care destule voci pertinente și în cunoștință de cauză le șușotesc pe la colțuri, însă ferindu-se să le declare public, și care probleme nici nu sunt de fapt atinse decît pe ici colea de mass-media, directorului adjunct al respectivei unități de învățămînt de stat nu i se pare nimic anormal în a activa în paralel ca manager sportiv și la un alt club finanțat tot de stat și care se întîmplă să se întîlnească pe alocuri în jocuri directe din competiții oficiale tocmai cu ”Liceul” în a cărui conducere se regăsește. N-ar fi avut oare dumnealui oricum destule de pus la punct în ”bătătura” cu sute de tineri a LPS-ului, una prăfuită și parcă bombardată, ci mai trebuia să preia și corvoada echipei celui mai bine plasat club timișorean de fotbal? Aceasta este întrebarea, urmată de o nedumerire: Timișoara ori stă extrem de prost la capitolul conducători în lumea sportului, încît două dintre principalele entități locale ale arenelor au la loc fruntaș în organigramă o aceeași persoană, ori Călin Rosenblum s-a metamorfozat în a deveni de neînlocuitul ”argint viu” care rareori a fost pe gazon.

Și-atunci ne mai întrebăm din nou din ce postură l-a amenințat Rosenblum pe juniorul acesist Silviu Balaure la neînduplecarea fermă și justă a adolescentului de a se prezenta în ziua imediat următoare și inclusiv fără acordul tatălui său la pregătirile colegei de competiție LPS Banatul. I-a tulburat oare juniorului B pregătirea jocului pe care-l avea de disputat peste 90 de minute din postura de manager sportiv la clubul în a cărui echipă fusese crescut internaționalul juvenil sau de director adjunct al liceului deținînd formația în care și-ar fi dorit să-l transfere?

O incompatibilitate absolută, ca unic aspect punctat anterior de www.sporttim.ro și apreciat ca fiind nelalocul său în privința activității adjunctului și totodată managerului Călin Rosenblum, incompatibilitate ce naște întrebări în privința capacității subiectului nostru de a-și duce la îndeplinire responsabilitățile ce-i sunt atribuite ca slujbaș la stat, dar și a discernămîntului și lucidității fostului fotbalist prim-divizionar.

Dar probabil relevarea de către www.sporttim.ro a acestei incompatibilități născînd un conflict de interese pe ruta LPS-ACS și a amenințărilor proferate juniorului Balaure, derapaj după care am cerut prompt demisia managerului sportiv de la gruparea de liga a doua, l-au sesizat pe Călin Rosenblum să continue să lectureze doar rîndurile în care i se cîntă poate în strună, căci deh, se întîmplă des în România ca ignorantul să nu suporte critica și să o ia în nume personal, în loc să-și adreseze măcar vreo întrebare existențială.

Și pentru a răspunde pînă la capăt interpelării din partea lui Călin Rosenblum, spectator pe pista lui ”Dan Păltinișanu” la finala județeană a Cupei României, cum că subsemnatul ar fi vreun ”mare ziarist” venit ”de dincolo”, citîndu-l în conformitate cu ceea ce dumnealui a rostit, ei bine, nu sunt în mod cert nici pe departe ”mare”, cum mare n-a fost nici dumnealui fotbalist, și nu sunt nici măcar ziarist. Nici măcar. Ci doar un timișorean care își îngăduie să fie întrebător, îngrijorat – nu neapărat de bani sau de utilitatea efortului unei proprii inițiative private și benevole pe nume www.sporttim.ro – și mai ales vigilent la binele comunității în care a văzut lumina zilei.

Și în care comunitate se întîmplă să trăiască și viseze și adolescenți transpirînd pentru numele unui unic liceu sportiv timișean, dar cărora ajunge să nu li se mai adreseze nici măcar ”Bună ziua!” odată ce o accidentare le frînge zborul, jucînd în culorile și cu sufletul sub o emblemă cu inițialele LPS. Acesta ca ultim caz dintr-un lung șir de injusteți ce pot ajunge simple mizerii ascunse și suprimate sub preș, anihilînd întregi drame existențiale…

Și voi pune punct așa cum am început, repetînd că de fapt nu Călin Rosenblum este de vină în cazul acestei incompatibilități, nu însă înainte de a adăuga că numeroșilor Călin temători din această jalnică societate românească li se va face nu peste multă vreme pe plac, iar atunci își vor putea freca satisfăcuți palmele în ignoranța celui care nu prea înțelege pe ce lume trăiește, odată ce ridiculizatei și atacatei prese – sau mai bine zis ce-a mai rămas dintr-un brav domeniu – i se vor împlînta loviturile de grație și va fi pusă pe butuci și în șirul spre gamelă, ca mic aspect dintr-o uriașă schemă a lucrurilor de înrobire la nivel global. Asta pentru a-i răspunde și neliniștii dacă mai apare această componentă-apendice a sportului local, un organism mass-media exclusiv din domeniu. Da, încă mai apare, în ignoranța dumitale de director sportiv venind mereu extrem de încordat și ca pe arcuri – oare de ce? – la unele conferințe de presă, doar pentru a te referi sacadat și automat, cu un limbaj de lemn demn de o cauză mai bună, la acel mereu ”totul e bine”. Va veni curînd ziua cînd vă veți adresa doar unei obediente și cîntînd în strună prese de partid și de stat, n-aveți grijă, și-atunci și mătura din dotare va putea fi lăsată în debara…

Călin Rosenblum, director sportiv la ACS Poli, susținînd în 2012-2013 campania în favoarea Spitalului de copii

 

De vină sunt așadar edilii politruci ce i-au dublat responsabilitățile (Sic! Nu pomenim de salarii), dar cum putea fi oare altfel la un ”proiect” ACS Poli Timișoara parcă magnetizînd înadins unele persoane care se regăsesc în stufoasa organigramă într-o la fel de penibilă și ridicolă incompatibilitate, dar atît de tipică caragialescului Moft Român!?

 

E Săptămâna Mare, așa încît încheiem prin a spune ”Ajută-i Doamne, căci nu știu ce fac”.

 

 

Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Fotbal, Juniori, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

11 răspunsuri la Călin Rosenblum, nota 0. Atitudine de director adjunct de LPS și manager sportiv al celui mai bine finanțat club timișean din banul public, ACS Poli Timișoara

 1. viorel spune:

  Nici că se putea un comentariu mia serios și la obiect în această zi. Rosenblum este un exponent al șmecheriei de partid și, așa cum reiese din material, nu putea fi pus în fruntea marilor excrocherii decât un astfel de specimen. Rușine!

 2. HA-HA-HA-HA spune:

  Asa va trebuie, primiti ce meritati „ziaristii „lu’ peste ! Acu vreo doi ani cand eu „postam” impotriva conduceriiLPS Banatul mi-ati cenzurat comentariile zazand cu satisfactie! Ei iata ca v-a venit randul, fraierilor! Cenzurati si asta ca atunci stiu ca l-ati citit! Acum rad eu de voi, cat de penibili sunteti! Iata unde v-a dus linguseala si lingerile! O meritati !

 3. nesimtire spune:

  aiurea tot ce se intampal la LPS Banatul……..toata ziua ameninta copii ,care fac sport pentru alte cluburi din oras , ca-i exmatriculeaza daca au absente(pe care ai le fac plecand cate o ora,doua pe saptamana la antrenamentele echipei unde activeaza……….),conducerea liceului zicand ca nu se motiveaza absentele de la antrenamente,ci doar de la competitii si in schimb se fac ca nu observa ca mai mult de jumatate din copii nu fac nici un sport ,dar chiulesc pe rupte……aici ar trebui sa comenteze nu la cei care isi vad de traba lor……pentru ca cei care pleaca la antrenamente isi recupereaza materia de la alti colegi…..pe restul nici macar nu-i intereseaza…….

 4. HA-HA-HA-HA spune:

  @nesimtire…cand eu spuneam „chestiile” astea si multe altele, cam acum un an jumate, sau mai mult,”domnii ziaristi” m-au cenzurat si s-au facut ca ploua! acum le-a venit randul si lor si poate vor casca ochii mai bine la multe fapte si intamplari „paranormale” de la LPS !

 5. micos spune:

  Din pacate,observ ca echipa fanion a orasului Timisoara-ACS Poli,nu prea e iubita de catre unii ziaristi,de la Sporttim!
  Ba e criticata Primaria ca da prea multi bani acestui club,ba e criticat Robu ca sprijina numai echipa asta(de parca ar mai fi alta…!),acum s-a ajuns si la conducatorul Rosenblum,cel care chiar a fost mare fotbalist,desi n-a fost selectionat in nationala mare,din anumite motive pe care n-are rost sa le consemnez aici,el fiind component al nationalei studentesti a Romaniei,si desigur al echipei Poli,care a reusit o performanta cu totul exceptionala-eliminarea marii echipe Atletico Madrid! Pt.binele orasului,tulburati mai putin apele in cadrul clubului,iar dupa ce echipa promoveaza, n-aveti decit sa faceti tot felul de disectii in cadrul acestuia,si ar fi de dorit ca si cronicile partidelor lui ACS,sa apara in fatza,sus,inaintea acelora din campionatul de liga III,IV,V ,sau care or mai fi,si pe care le simpatizati infinit mai mult!

 6. Jid... spune:

  Am jucat fotbal la juniori cu Calin Rosenblum, era genial pe teren, venea tarziu la antrenamente si antrenorii il alergau cateva ture in plus pentru intarzieri sau prostiile ce le spunea pe teren. Cu toate acestea mi-a marcat 5 goluri intr-un meci, avea un talent deosebit desi era smecheras.
  In ceea ce priveste cele doua servicii nu exista nici o lege care sa interzica deci e perfect legal daca platesti impozitele. Ca sunt poate altii mai grozavi aceasta este legea lui Murphy,valabila pentru jurnalisti si pentru autorul acestui articol: „fiecare om incearca sa-si atinga nivelul maxim de incompetenta”. Daca rezultatele financiare dau dreptate lui Rosenblum este ok daca nu cineva ii va spune du-te. Sper ca autorul acestui articol sa incerce sa aduca macar o victorie pentru Timisoara si atunci poate sa scrie altfel va ramane un ilustru anonim. Macar „jidanul” cum ii spuneau prietenii a facu ceva pentru Timisoara.

 7. Sagarmatha spune:

  Tov. Comşulea, frustrările dumitale la faptul că o echipă susţinută de tabăra opusă din politica locală, alta decât cea care a făcut „varză” Timişoara în ultimi 16 ani, ar putea avea succes mai mare, te roade necontenit. Susţii fără acoperire un proiect ratat din start, al unei echipe de viitor, care are media de vârstă mai mare decât cea a suporterilor şi loveşti fără încetare o echipă la care au crescut copiii timişorenilor, ai mei,, ai vecinului meu, sau chiar ai tăi, sau ai vecinilor tăi.
  Păstrează-ţi ura personală pentru răfuielile proprii şi nu o mai etala în nefericita presă online.
  PS. Răspunde la acuzaţii la vedere, să-ţi vadă toţi cititorii pretinsele puncte de vedere şi nu pe adresa mea de mail, care este proprietate personală!

  • Vă voi răspunde în această platformă de comentarii pe care v-am pus-o la dispoziţie, venind în întâmpinarea solicitării Dumneavoastră imperative. Într-adevăr, sunt nişte acuzaţii, cum singur spuneţi despre săgeţile pline de venin pe care le lansaţi, dar total nefondate, nefondate pentru că articolele din secţiunea Fotbal a cotidianului pe care l-am conceput pînă la ultima virgulă, l-am lansat, îl deţin şi îl conduc, nu au ca politică editorială altceva decât reliefarea activităţii sportive locale, ceea ce se poate lesne observa din conţinutul consemnărilor de către orice om de bună credinţă. Dumneavoastră sunteţi cel care împingeţi şi oferiţi subiectului conotaţii politice, făcînd nişte afirmaţii total lipsite de acoperire, pe care le voi demonta foarte simplu.
   Unu. Nu doar că nu am frustrări vizavi de un potenţial „mai mare” succes al uneia dintre echipe, cum comparaţi Dumneavoastră, dar nici măcar nu ştiu exact să spun ce tabără politică susţine anume formaţie, şi este un fapt real, pentru că n-am urmărit niciodată spectrul politic şi în plus am fost ani buni plecat din ţară, răstimp în care chiar habar n-aveam ce şi cum pe această temă, ba mai mult, nu îmi formez opiniile ţinînd cont de criterii politice, ci luând în calcul aspectele de ordin sportiv ale activităţii respectivelor cluburi. Şi mai mult, nu ştiu exact între care cluburi faceţi comparaţia, deşi bănuiesc că ar fi vorba despre ACS Poli şi ASU Politehnica, şi aceasta tot datorită fixaţiei Dumneavoastră personale, pentru că se pare că, în îngustimea marjelor între care operaţi, doar la atît se reduce din păcate sportul local în accepţiunea Dumneavoastră. Credeţi-mă, am un cotidian de publicat, cu diverse teme, discipline sportive, rubrici şi cluburi despre care este nevoie să ne documentăm, pentru a avea mai mult decît o imagine de ansamblu în cazul respectivelor două. Slavă Domnului, sportul timişean nu se reduce la comparaţia la care vă mărginiţi Dumneavoastră.
   Doi. http://www.sporttim.ro a publicat de exemplu mai multe cronici de meci despre FC Ripensia 1928, şi în mod cert şi mai multe despre ACS Poli, decît a făcut-o de pe „Ştiinţa”, de la ASU Politehnica, drept dovadă clară că ponderea mediatizării oferite echipei de liga a V-a, pe care, nota bene, am mediatizat-o şi în 2011, pe cînd evolua în „Municipal”, şi aceasta tot din dorinţa sinceră de a promova activitatea sportivă locală, indiferent de nivelul competiţiei, nu vă poate îndreptăţi să ne bănuiţi că susţinem un anumit „proiect”. Şi în ce mod îl susţinem oare, Stimate Domn? Ca o remarcă în plus, subsemnatul n-a întocmit măcar o cronică de la jocurile ASU Politehnica, iar arhiva stă mărturie, pentru a dovedi o dată în plus cu ce neadevăruri încercaţi să mă discreditaţi, pe o platformă de comentarii pe care am pus-o cu bună credinţă la dispoziţia cititorilor, dar care este uneori neprincipial folosită.
   Trei. Cât de răutăcios puteţi să fiţi încît să mă acuzaţi că lovesc „fără încetare o echipă la care au crescut copiii timişorenilor”, pentru a vă parafraza, cînd de fapt sunt printre extrem de puţinii ziarişti preocupaţi aproape duminică de duminică, de 3 ani încoace, să mă documentez şi să întocmesc cronici despre formaţiile de juniori A, B şi nu numai ale cluburilor FC Timişoara, acum ACS Poli Timişoara!? Îmi trântea vântul laptopul pe terenul Colterm sau tastam de pe ramuri de brăduleţi, neacceptat fiind şi dat afară de bodyguards de la jocuri de juniori ale lui FC Timişoara, ca unic jurnalist de faţă, dar încercam să informez publicul despre evoluţiile tinerilor, aşa încît, da, daţi-mi voie să mă apăr şi să spun că greşiţi în prejudecăţile Dumneavoastră. Am scris cred că de sute de ori nume ca Todorov sau Bocşan, pentru a oferi două exemple, şi într-o copleşitoare majoritate de bine, dar chiar şi aceste sute de editări pălesc în faţa urii şi a frustrării care Dumneavoastră vă aparţin, nu confundaţi Tovarăşii. Frustrare vizavi de faptul că mai există încă dreptul la informare liberă, corectă, nepărtinitoare şi neinfluenţată, cît o mai fi şi aceasta, asta din nou apropo de… tovarăşi.
   Cît despre „nefericita presă online”, cum cu dispreţ vă permiteţi să o categorisiţi, ei bine, aşa nefericită cum este, iată că promovează constant şi consistent, în cazul http://www.sporttim.ro, din diverse discipline, tineri sportivi localnici ale căror nume nu şi-ar face altfel loc în mai fericita presă tipărită sau din audio-vizual, şi ajunge să fie citită de numeroşi oameni îndrăgind cu adevărat sportul, şi nu speculaţiile politice, dar şi de mai fericiţi ca Dumneavoastră. Şi o faceţi pe gratis, din şezut, din intimitatea propriei încăperi, şi cu avantajul de a ataca şi provoca de sub pudra unui pseudonim. Ceea ce însă constituie o bună pavăză, ţinînd cont de exprimările Dumneavoastră gen „frustrările dumitale te roade necontenit”, asta pentru a nu mai pomeni de precedentul Dvs. mesaj, şi mai agramat. Sau mă veţi acuza cumva că v-am şi reeditat comentariul, pentru a vă discredita?
   De fapt, la modul cum v-aţi început adresarea, cu „Tov.”, nici n-ar fi trebuit să vă răspund, dar din nou, fiind vorba totuşi despre un cititor, vă fac pe plac, deși vi se dă mult mai mare importanță decît s-ar cuveni. Oricum, aţi greşit destinatarul acestui „Tov.”, ţinînd cont că bunicii mei şi-au petrecut tinereţile cu bagajele la uşă şi prin temniţele comuniste, „la Canal”, subsemnatul purtînd numele unor înaintaşi luptînd dârz în Rezistenţa Anticomunistă, iar literatura de profil vă poate sta mărturie în acest sens.
   Aşa încît, aţi fost doar plin de prejudecăţi şi venin, pentru a nu mai aminti de băţoşenia tipic fudulă a moftangiului român, apropo de proprietatea Dumneavoastră personală, adresa de e-mail, de pe care bălăcăriţi sub pseudonim o întreagă asiduă activitate de promovare a sportului local, timişorean şi timişean, cum nu s-a prea încercat şi realizat în presa noastră postdecembristă, tutuindu-mă cu o vehemență mai că mi-aţi propti şi un croşeu dacă m-aţi prinde în stradă. Mi-am permis să mă adresez Dumneavoastră în acel cadru pentru a vă „calma” săgeţile mincinoase, dar se pare că nimic nu vă poate îndupleca furia faţă de „Tov. Comşulea”.
   Acele vorbe, „nefericita presă online”, relevă întreaga Dumneavoastră lipsă de respect şi consideraţie pentru cuvîntul liber al formatorilor de opinie şi pentru diseminarea informaţiilor pe această cale. De fapt, cititori ca Dumneavoastră ar trebui blocaţi inclusiv de la a lectura informaţiile deseori exclusive pe care le oferim, pentru că nu le meritaţi, şi nici nu putem măcar „lumina” beciul prejudecăţilor ce vă apasă. Tovarăşe deţinător de proprietate personală, uitaţi-vă în oglindă, căci dacă mă… roade cu adevărat ceva, atunci e vorba despre neţărmurita prostie închipuită ce asfixiază această idilică ţară şi acest biet neam.

   • ionel handrache spune:

    …un raspuns perfect…..remarc si va dau dreptate ..doua fraze care erau suficiente pentru a descrie romanul ce v-a abordat…cat si pe domnul din tema subiectului..!!felicitari!promovati-va punctul…e singura speranta pentru a schimba ceva…!!!realitatea este cea scrisa de dumneavoastra domnule comsulea'”băţoşenia tipic fudulă a moftangiului român”…….neţărmurita prostie închipuită ce asfixiază această idilică ţară şi acest biet neam.”….bravo!!

 8. Sagarmatha spune:

  Uite o mostră stimate tovarăş, plin de venin:” un proiect, ACS Poli, îndesat cu pumnul pe gîtlejul timişorenilor”
  ine-a mai pomenit o lansare de carte fotbalistică la “Judeţeana de Partid”? O altă dovadă că politicul e în tot şi în toate
  miercuri 14 Noi, de Mihai Comşulea
  http://sporttim.ro/fotbal/cine-a-mai-pomenit-o-lansare-de-carte-fotbalistica-la-judeteana-de-partid-o-alta-dovada-ca-politicul-e-in-tot-si-in-toate

 9. Sagarmatha spune:

  Cinste înaintaşilor dacă au fost anticomunişti, prin apelativul tovarăş, am vrut doar să subliniez apetitul vadimian al articolelor dumitale, care nu-ţi fac cinste. Nu am nici o admiraţie, pentru nici unul din politicienii timşoreni, sau români, ba dimpotrivă, îi detest pe majoritatea, dar ca polist, probabil anterior naşterii dumitale, voi apăra puţinul rămas din acest club. Nu-mi voi schimba echipa, în funcţie de rezultatele alegerilor şi nici nu voi înceta să o apăr, pe cât posibil, de atacuri, mai mult, sau mai puţin politice. Aşadar, atacă orice persoană, sau partid doreşti, dar lasă pe POLI şi pe susţinătorii ei, în pace. Sper că m-am făcut înţeles şi doresc să închei orice polemică. S-auzim numai de bine!att

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 36

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: