Campioana de toamnă a Diviziei D Timiș, CSM Lugoj, trece într-un amical de Vojvodina U21

Sezonul competițional al ”fotbalului mic” s-a încheiat dar campioana de toamnă a primului eșalon județean al acestuia, CSM Lugoj, care sărbătorește Crăciunul în fotoliul de lider al Diviziei D Timiș, a găzduit la sfârșitul acestei săptămâni un meci amical internațional, pe care l-a câștigat în fața unei garnituri de tineret sub 21 de ani a clubului prim-divizionar sârbesc Vojvodina Novi Sad.

Pe un teren moale și greu, în fața puținilor spectatori, circa 100, care s-au încumetat să înfrunte vremea potrivnică în cel de-al doilea sfârșit de săptămână din decembrie, divizionara ”D” CSM Lugoj a jucat în compania tinerilor garniturii U21 a prim-divizionarei unui fotbal care a fost prezent luna aceasta la turneul final mondial din Qatar, și anume Serbia, timișenii impunându-se cu 6-3, la pauză 4-2. 

Reprezentativa de seniori a Serbiei, una dintre cele 13 exponente ale Europei la FIFA World Cup Qatar 2022, a fost eliminată din faza grupelor turneului final după ce a cedat cu 2-0 Braziliei, a remizat 3-3 cu Camerun după ce a condus-o cu 3-1 și a pierdut 2-3 cu elvețienii după ce i-au condus cu 2-1.

Serbia, 5 goluri marcate în Qatar însă un singur punct obținut

Nicio componentă a respectivului patrulater nu s-a calificat însă în semifinalele competiției, programând marți și miercuri întâlnirile Argentina – Croația și Franța – Maroc.

În Banat, Beniamin Dobra a marcat 3 goluri pentru gazdele lugojene, celelalte 3 fiind înscrise de Dorin Mărmăneanu, Ilyassou Kouraogo și juniorul Raul Repede.

Antrenorul Arpad Laczko a folosit următorii jucători: Gârlea – Radak, Roșie, Pefoura, Mărmăneanu, Ionuț Mihoc, Kauraogo, Rațiu, Talpă, Njifakue, Dobra.

Au mai jucat: Popeț, Giani Mihoc, Ilie, Sultan și Repede.

Marius Maier, președinte al secției de fotbal la Clubul Sportiv Municipal de pe Timiș, a spus că ”a fost un ultim meci internațional amical reușit din toate punctele de vedere, chiar dacă ne-au lipsit jucători, fiind învoiți. La sfârșit de tur și an calendaristic, în așteptarea Sărbătorii Nașterii Domnului, urez iubitorilor fotbalului sănătate, să fie mai buni, mai toleranți și să așteptăm cu nerăbdare primăvara fotbalistică. Mulțumesc prietenului meu de o viață, Dan Gligorovici, pentru aportul adus la desfășurarea acestui meci internațional de juniori.”

CSM Lugoj a încheiat sezonul de toamnă în fruntea ierarhiei Diviziei D Timiș, după un an foarte încărcat, în care n-a avut fireasca și necesara pauză competițională de vară, risc al câștigătoarelor fazelor județene ale Cupei României în lumina noului format competițional născocit de FRF. Ultimele rezultate din etapa a XIX-a, ultima a turului în liga a IV-a județeană, precum și clasamentul sezonului de toamnă, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal. Pe aceeași coloană, și ultimele rezultate din runda în curs a elitei SuperLiga, programul viitor și ierarhia la zi.  

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: