Campioana de toamnă urcă în clasament: 2-0 în restanță

CSC Peciu Nou a câștigat acasă pentru a treia oară în ultimele 6 zile, de astă dată la zero, în ultimul meci restanță ce mai era de jucat din retur, urcând un loc în ierarhia Diviziei D Timiș înaintea ultimelor 3 etape din campionat, de pe poziția a cincea pe a parta, egalând-o la puncte pe Flacăra Parța, ocupantă a celei de-a treia trepte, dar și apropiindu-se la două puncte de CSM Lugoj, de pe locul 2: CSC Peciu Nou – AS Avântul Topolovățu Mare 2-0 (0-0).

Cei din Peciu Nou n-au avut returul pe care și l-au dorit, abordat din fotoliul campioanei de toamnă, dar s-au mai redresat totuși în ultimele câteva zile, când s-au impus pe rând pe teren propriu cu 5-2 sâmbătă, 4-2 marți și 2-0 joi seară, într-o altă restanță. 

După o primă repriză albă, fruntașii turului au deschis scorul în minutul 47, la o lovitură liberă executată de Denis Bud în fața porții, unde, din cădere, Ifeani Anagor a înscris cu dreptul în stânga lui Amarinei: 1-0.

Gazdele mai bine clasate depășeau formația oaspete, din a doua jumătate a clasamentului. Iar din minutul 77 vizitatorii au rămas în 10 jucători, Daniel Todîrcan văzând direct cartonașul roșu pentru o intrare dură.

Nu mult mai apoi, cu 7 minute înainte de finalul meciului, noul intrat în teren Florin Schipor, ca parte a unei duble modificări, a majorat avantajul pentru echipa sa, care a egalat-o astfel la puncte pe ocupanta locului trei, ”vecina” Parța.

Dacă marți au înscris toate cele 4 formații implicate în jocurile restante, de astă dată n-au marcat și cei de la Avântul: 2-0.

Iar CSC Peciu Nou va juca și-n weekend, în antepenultima etapă, la Liebling. Programul complet al rundei a 36-a și ultimele rezultate – din etapa a 35-a, pe coloana clasamentelor la zi. Rundele finale, 37-38, săptămâna viitoare, cu o intermediară.

Au jucat următoarele formații:

CSC Peciu Nou: Rusu – Rosenblum, Szalkai (min. 80, Teslariu), Matei – cpt., Capstrâmb – Ilaș, Giuricici (min. 80, Mureșan), Blaga, Vlădic (min. 65, Schipor) – Anagor, Denis Bud (Vlad).

Antrenori: Daniel Rupa și Răzvan Popaluca. Delegat Eugen Csapo.

Pe bancă: Doboșan, Cornel Bud, Sevici.

Avântul Topolovătu Mare: Amarinei (cpt) – Mihali, Băran, Balint,Fechete – Iakab, Todîrcan, Koriyak, Pițigoi, Sampomsah, Dzițac.

Antrenor Alin Muntea.

Rezerve la start: Gabară, Pană, Oprea, Tomici, Schiopu.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = treizeci sase

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: