Campioana Șoimii și nou-promovata Pobeda, la primul gol

O umbră palidă a campioanei din sezonul trecut a Seriei 8, fără a înscrie deloc în primele 3 etape din noua campanie în Liga 3, 0-2 acasă cu cei din Ghiroda, 0-0 la Cermei și 0-1 pe teren propriu cu vicecampioana CS Crișul, CS Șoimii Lipova a marcat în cele din urmă după pauza meciului de vineri de la ora 17 de la Sânicolau Mic cu nou-promovata în C8 din Dudeștii Vechi, ”bulgarii” timișeni cu startul întârziat după ”pauza” din prima rundă punctând în sfârșit la rândul lor, egalare pe final în urma unor înfrângeri fără replică, 1-0 la Ghiroda și cu 0-2 acasă cu cei din Cermei… CS Şoimii Lipova – ACS Pobeda Star Bișnov 1-1 (0-0).

Șoimii nu mai practică jocul din sezonul trecut și mult le-a luat arădenilor să înscrie în noul campionat, abia în etapa a IV-a, deschizând scorul acasă în fața nou-promovaților timișeni în minutul 71, prin Mohammed Salhi (57). Un 1-0 acasă cu pecicanii suficient anul trecut în runda a patra celor din Lipova pentru a urca neînvinși pe podium, scor pe care campioana la zi nu l-a conservat la Sânicolaul Mic în fața ”bulgarilor”, marcatori pe final la șutul veteranului Ioan Kalapis – foto pagina I, 1-1 în minutul 88 și cu concursul portarului Raul Buta.

Prim punct pentru Pobeda în Liga 3, acum în așteptarea meciurilor acasă cu vicecampioana CS Crișul Chișineu-Criș și nou-promovata arădeană Frontiera Curtici. Abia apoi următoarea ieșire, în etapa a VII-a, la Periam. Cât despre Șoimii Lipova, în deplasare săptămâna viitoare la Curtici.

Primele rezultate ale etapei a 4-a în C8 și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

Pobeda a remizat în județul vecin la nord în alcătuirea Stoianov Gheorghe (cpt.) – Miculescu Eugen, Bilia Dănuț, Bîrloveanu Rareș, Lungu Caius – Briciu Raul, Vasilcin Daniel, Chistrugă Denis (min. 83, Paraliov Patrick) – Vincu Vasile (min. 88, Ardelean Mihai), Bîrză Dacian (min. 83, Kalapiș Ioan), Staicu Marius (min. 66, Tranculov Rocky). Rezerve: Toroc Paul, Eperieș Dragoș, Popovici Florin, Boboiciov Ioan.

 

 
 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: