Campionatul Judeţean de “Promoţie” Timiş, etapa a XXVII-a

În Seria I, chiar dacă se cunoaşte cine a promovat în liga a cincea, Unirea Jimbolia, totuşi s-a disputat jocul restanţă din prima etapă a returului, dintre Steaua Roşie Bulgăruş şi Unirea Sânnicolau Mare II, încheiat cu victoria oaspeţilor, 2-3.

O nouă înfrângere pentru liderul Seriei a doua, AS Seceani, în deplasare la Pindul Dudeştii Noi, 3-1 pentru localnici. Tot în această serie cei de la Bazoşul Nou au reuşit prima victorie în actualul campionat, şi încă la scor, 10-0, în dauna celor de la Bencecul de Jos. La jocul AS Calacea – Fibiş 1-1, arbitru Sergiu  Hristea a eliminat trei jucători de la gazde şi doi de la oaspeţi. Iar la sfârşitul meciului delegatul echipei oaspete a contestat substituirea a doi jucători de la Calacea, care nu s-au prezentat la confruntare.

Victorie pentru Viitorul Corneşti, la Timişoara, cu 6-1 împotriva celor de la Atletic.

AS Utvin, lider al Seriei a III-a, după ce a fost condus la pauză pe propriul teren cu 0-3, în faţa celor de la Deta II, prin golurile marcate de Dan Graţian, Ilie Mihalache şi veteranul de 52 de ani Victor Radu Rus, a avut o revenire puternică, reuşind să întoarcă rezultatul şi să învingă până la urmă cu 5-3, prin golurile marcate de Muntean, Pleşcan, Gogoaşă şi Gruia, o “dublă”.

Şoimii Pustiniş a întrecut la limită, pe teren propriu, pe cei de la Răuţi, cu 2-1, iar scorul etapei l-a reuşit pentru prima dată Bya Livezile, 11-0, în dauna celor de la Petroman. Şi victorie în deplasare pentru cei de la Pădureni, cu 2-1 în faţa celor de la Gloria Uivar…

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = patruzeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: