Campionatul Județean Timiș: bătaie la Darova în etapa 26 la Olimpia – Autoliv

Rundă cu năbădăi în liga a V-a timișeană, iar dacă liderul Seriei a II-a, Flacăra Parţa, a obținut o victorie fără emoţii, în schimb la finele jocului de la Darova s-a lăsat cu o încăierare.

Flacăra Parţa – Atletic Liebling 3-0 (1-0)

Cele trei goluri pentru elevii pregătiţi de Daniel Drăgan au fost marcate de Gheorghe Pais (min. 26), Bogdan Andriucă (min. 58) şi Gheorghe Sabău (min. 68).

Ripensia Timişoara II – Unirea Cerneteaz 1-0 (1-0)

Unicul gol al meciului pentru trupa lui Adrian Lupăşel a fost marcat de Denis Golda în minutul 16, însă după numai 10 minute a și fost eliminat de pe teren pentru injurii aduse arbitrului, lăsându-şi echipa în 10 jucători până la finalul meciului.

În Seria a III-a, liderul AS Dudeştii Noi s-a chinuit pentru adjudecarea celor trei puncte, golul fiind marcat în prelungirile meciului.

AS Dudeştii Noi – Atletic Gavojdia  4-3 (2-1)

Au marcat: Marius Nichitean (min. 2), Valentin Danci (min. 38), Mihai Hurdea (min. 70 şi 90+2), respectiv Cristian Filip (min. 25), Andrei Cut (min. 64) şi Casian Foale (min. 70).

În minutul 83, oaspeţii au rămas în 10 componenți, arbitrul Costel Dobrişan eliminându-l pe Alexandru Meltiş, pentru proteste. O surpriză plăcută a conferit echipa pregătită de Mihai Barna, care mult nu a lipsit să furnizeze surpriza etapei, dar a cedat în finalul meciului. În schimb antrenorul Valentin Miculescu nu a fost prezent, fiind implicat cu echipa de juniori la un turneu.

Și incidente în estul județului… Olimpia Darova – Autoliv Lugoj 2-4 (0-2).

Au marcat: Abel Buciuta (min. 64), Cristinel Gafiţa (min. 90+1), respectiv pentru învingători Florin Grozoni (min. 3, din lovitură de la 11 metri), Cristian Sîrbu (min. 22, 72) şi Marian Micula (min. 55).

De menţionat că oaspeţii s-au prezentat la meci numai cu 11 jucători, printre care şi conducătorul lor, Alexandru Nagy, care a intrat în poartă şi a asigurat cele trei puncte prin intervenţiile sale foarte bune. La fluierul final al arbitrului Elisei Balaj s-a iscat o bătaie generală între jucători ambelor echipe, unul dintre joaspeţi fiind lovit de un spectator care a pătruns pe teren.

Ultimele rezultate și ierarhiile la zi, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: