Campionatul Județean Timiș. Carani înscrie 9 afară, Parța răstoarnă de la 0-3 cu Ripensia II, Urseni egalează chiar de la 0-4, Recaș învinge la Găvojdia

Liga a V-a timişeană a programat în acest sfârșit de săptămână etapa a XIII-a iar scorul rundei l-a reuşit AS Carani în deplasare la Bencecu de Sus, cu 0-9, în vreme ce liderii celor trei serii au obţinut victorii, cel al Seriei a II-a, Flacăra Parţa, chinuindu-se însă acasă cu Ripensia II, în dauna căreia a reuşit să întoarcă rezultatul de la 0-3 şi să câştige în cele din urmă cu 4-3, două goluri fiind din lovituri de la 11 metri. Gazdele au reuşit 15 victorii, consemnându-se și trei rezultate de egalitate, obținute de Grabaţ cu 1-1 la Igriş, Petroman cu 4-4 la Urseni şi Bacova cu 3-3 la AS Coşteiu. Surpriza etapei a fost furnizată de AS Recaş prin victoria în deplasare la Atletico Găvojdia, cu 1-2. Toate meciurile s-au jucat pe dreptunghiul verde, înscriindu-se 116 goluri, dintre care 43 de către oaspeţi.

Ca o paranteză cu privirea înapoi, în urma cartonaşelor roşii încasate de la arbitri în etapa anterioară au fost suspendaţi pentru două etape şi ”arși la buzunar” cu câte 100 de lei Nicolae Popa de la Autoliv Lugoj, Ştefan Bilan (Ştiuca), Alexandru Manea (Găvojdia), Alexandru Tripon (Boldur) şi Daniel Vlădulescu (Tormac). Iar antrenorul echipei Unirea Banloc, Teo Suciu, a fost suspendat două etape pentru proteste, trimis fiind atunci în tribună.

Seria I

Voinţa Valcani – Fortuna Becicherecu Mic 0-5 (0-2)

Vasile Luță

Vasile Luță

Liderul din această serie a trecut şi de cel de-al 13-lea hop, acumulând tot atâtea victorii, dar a rămas în continuare tot fără gol primit.

Cele cinci goluri au fost marcate de Lucian Stoica (min. 1), Zoran Radu (min. 6), Sorin Oneț (min. 56), Ionuţ Vîrsg (min. 65) şi Daniel Dragu (min. 81).

Vasile Luţă (antrenor Fortuna Becicherecu Mic): ”Obiectivul nostru de la începutul campionatului a fost clar, să nu primim gol şi să încheiem acest tur de campionat cu maximum de puncte. Despre jocul de la Valcani, este o echipă dură au vrut mult dar nu au reuşit, pentru că au întâlnit un adversar care se respectă şi rezultatele se văd”.

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Steaua Roşie Variaş 2-0 (2-0)

Woaly Walled (min. 6) şi Răzvan Sabău (min. 30) au marcat cele două goluri pentru trupa lui Ioan Neamţu şi Gheorghe Potra. Marcatorul primului gol a fost legitimat în această săptămână şi este sirian.

Jucătorul Alexandru Zaiţ, de la gazde, a fost eliminat de arbitru în minutul 60 pentru acumulare de cartonaşe galbene. Din nou centralul Costel Dobrişan şi-a îndeplinit ”norma” de 11 cartonaşe galbene şi unul roşu, dintre care 6 gazdelor şi 5 oaspeţilor, acordate la acest meci ”foarte liniştit”, după cum ne-a declarat antrenorul gazdelor, Ioan Neamţu.

Voinţa Şandra – Dacia Cărpiniş 4-1 (1-1)

Au marcat: Ovidiu Oancă (min. 12), Zoran Udoviţă (min. 55), Răzvan Banu (min. 65) şi Denis Orza (min. 80), respectiv Alexandru Benea (min. 22).

Cristian Orha, jucător de pe banca de rezerve a vizitatorilor, a fost eliminat de arbitru pentru proteste violente, în minutul 65, la marcarea golului trei de către gazde.

United Bencecu de Sus – AS Carani 0-9 (0-5)

Grea le este gazdelor acomodarea în acest eşalon. Trupa lui Iulian Şuleap şi Ionuţ Moş a marcat cât a… ţinut sacul iar a înscrie nouă goluri în deplasare nu-i deloc puțin lucru.

Au punctat: Dan Dragotescu – 3, Vasile Palkovacs – 2, Alexandru Neag, Petru Pătruică, Alexandru Bodochi  şi David Mihăilescu.

Seria II-a

AS Flacăra Parţa – Ripensia II Timişoara 4-3 (1-3)

Au marcat: Gheorghe Sabău (min. 45 şi 57 – ambele din lovituri de la 11 metri), Bogdan Andriucă (min. 62) şi Flavius Gîrovanu (min. 67), respectiv Darius Neamţu (min. 17 din lovitură de la 11 metri) și David Berivoiescu (min. 27 şi 38).

Oaspeţii pregătiţi de Adrian Lupăşel şi Marius Pârva au condus cu 0-3 dar liderul a întors rezultatul de o manieră dramatică iar astfel și-a consolidat locul I în clasament, cu trei puncte mai mult decât ocupanta locului secund.

Rapid Săcălaz – FC Jebel 3-0 (1-0)

Cu această victorie, trupa lui Daniel Rupa şi Robert Lupu rămâne în continuare în plasa liderului Flacăra Parţa. Cele trei goluri au fost marcate de Tiberiu Bokor (min. 25), George Prisneac (min. 65) şi Valentin Ilaş, din lovitură de la 11 metri.

Timişul Urseni – Olimpia Petroman 4-4 (0-3)

Au marcat: Ciprian Chevereşan (min. 70, 81, 90+4) şi Daniel Zaharia (min. 83), respectiv Zoran Munteanu (min. 18 şi 18), Petrişor Mesterca (min. 32) şi Marco Vlaicov (min. 56).

Din minutul 65, oaspeţii au evoluat în 10 jucători, Cosmin Mîrşa fiind eliminat pentru proteste, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Trupa lui Daniel Jurcuţ a avut o revenire de la 0-4, reuşind egalarea în ultimul minut din prelungirile acordate de arbitru.

Atletico Liebling – Gloria Uivar 3-0 (2-0)

Cele trei goluri pentru trupa antrenorului jucător Bogdan Mihuţ au fost marcate de Silviu Ivan (min. 10 şi 70) şi Daniel Gherga (min. 35).

Seria a III-a

Olimpia Darova – Gloria Moşniţa Nouă 2-0 (1-0)

Nou promovata în acest eşalon s-a obişnuit cu liga a V-a, reuşind un parcurs bun şi o nouă victorie pe teren propriu, cele două goluri fiind marcate de Alexandru Voicu (min. 3) şi Dan Pîntea (min. 60).

Oaspeţii au rămas din minutul 27 în zece jucători, Alexandru Veghinaş fiind eliminat de pe teren pentru injurii aduse arbitrului.

Autoliv Lugoj – AS Dudeştii Noi 0-2 (0-2)

Cu această victorie obţinută în dauna celor de la Autoliv, trupa lui Valentin Miculescu este lider autoritar în clasament, cu 39 de puncte şi un golaveraj de 76 goluri marcate şi 14 primite. Alin Gîrz (min. 15) şi Bogdan Steop (min. 31) le-au înscris pe cele de astăzi. Un meci arbitrat fără probleme de tânărul George Roman din Timişoara.

AS Tormac – FC Buziaş 2013 6-1 (3-1)

Au marcat: Rendo Boti – 3, Daniel Săndel – 2 şi Alin Bratu – autogol, respectiv Adrian Fădor, din lovitură de la 11 metri. Oaspeţii au rămas în 10 jucători când Radu Bogdan a văzut direct cartonașul roşu în minutul 40, pentru un atac violent din spate asupra unui adversar.

Avântul Topolovăţu Mare – AS Boldur 6-0 (3-0)

Cu un ”set la zero” au învins băieţii antrenaţi de Ovidiu Rad şi Alin Muntean prin golurile marcate de Flavius Ciorei – 2, Alexandru Pascu – 2, Marius Gîscă şi Andrei Tomici – fiecare câte un gol.

Rezultatele etapei și clasamentele, pe coloana datelor tehnice.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + doi =

 


Alte articole legate de acest subiect: