Campionatul Județean Timiș de juniori C, D, E: rezultate

Puternic lovit de vreme cu o săptămână înainte și tras pe dreapta de ninsori prin amânarea justificat aplicată de către AJF Timiș, Campionatul Județean Timiș rezervat juniorilor și-a reintrat în drepturi la sfârșitul săptămânii trecute cu a treia sa rundă din anul 2018, în speranța îndulcirii condițiilor meteorologice, destul de neprielnice chiar și la cumpăna dintre martie și aprilie.

Mai prielnice înfloririi la ceas de primăvară au devenit condițiile de participare în întrecerile juvenile județene, cluburile alegându-se cu o firească undă de normalitate prin renunțarea de către AJF Timiș la perceperea de taxe de exemplu pe vize, transferuri sau pentru carnete, rămânând în picioare unele precum pentru amende ori contestații, ceea ce face parcursul formațiilor ceva mai respirabil, cum ar fi și cazul, în beneficiul copiilor și juniorilor.

Sporul grupărilor juvenile ar trebui să fie în consecință mai mare, iar echipele de profil și au nevoie de așa ceva în Săptămâna Mare, una programând deja astăzi și mâine o rundă intermediară, completată joi, vineri și mai puțin sâmbătă de încă o etapă din retur.
Într-adevăr, zăpada și terenurile grele au indus greutăți și întrecerilor juvenile, întârziate prin amânarea cu o săptămână, alte jocuri rămânând în plus restante. Însă, dacă vremea va ajunge în cele din urmă să zâmbească și fotbalului, atunci va fi suficient timp și pentru recuperări.

Trecând la ultimele rezultate înregistrate, în măsura în care au și parvenit în centralizatorul AJF Timiș, să mai menționăm noua componență a Comisiei pentru copii și juniori, cu Cristian Contescu în frunte, asistat de Gheorghe Chimiuc, membri fiind Nicu Butnărașu, Daniel Moraru și Silviu Bălace, completați prin ”detașare” și cu acest tronson în vedere de unul dintre vicepreședinți, Ionel Poclid, implicat în acest sector și în precedenta organigramă.

La juniorii C, de 2003-2004, în etapa a 19-a din Seria I, cu 16 formații, s-au jucat meciurile LPS Banatul II – Atletico Liebling 7-0, ACS Poli – Progresul Gătaia 3-2, Ripensia – Comloșu Mare 0-1 și CSM Lugoj – Unirea Sânnicolau Mare 3-0, după ce în runda a 18-a se consemna Progresul Gătaia – ASU Politehnica 1-3 și CFR – LPS Banatul 6-0.

În Seria a II-a, cea mai restrânsă numeric, cu doar 10 echipe, returul a demarat prin etapa a X-a, la peste 5 luni de la încheierea sezonului de toamnă, Junior – Electrica încheindu-se 0-3 și CS Giroc-Chișoda – AS Tricoul 1 Iunie 4-1, pe când Făget – Murani s-a decis la ”masa verde”, 3-0 prin neprezentare.

Juniori D (2005/6)

Seria I

Rezultate din etapa a XIX-a: AS Peciu Nou – CS Nuova Mama Mia 3-0, ACS Poli – Atletico 5-0, ASU Politehnica – Electrica 0-4, LPS Banatul – Dumbrăvița 10-0, Ripensia – Juventus 1-4, Galaxy – Sânnicolau Mare 6-0 și ACS Ghiroda – CSM Lugoj 1-6.

Iar în două restanțe din runda a 18-a în aceeași serie cu 15 echipe, Pobeda Dudeștii Vechi – Juventus 1-6 și CS Nuova Mama Mia – ACS Poli 0-8.

Seria a II-a

Rezultate din etapa a 21-a a întrecerii cu 18 formații: ACS Junior 2015 – Avântul Periam 2-9, Luceafărul – Meget Remetea Mare 3-1, ASU Politehnica – CS Sînandrei 3-1, LPS Banatul II – Electrica II 2-5 și Ripensia – ACS Dumbrăvița 0-8.

În jocuri din runda 20, AS Meget – ACS Murani 0-2 la Remetea Mare și ACS Voința Mașloc – Luceafărul Timișoara 3-1.

Juniori E (2007/8)

Seria I, cu 16 echipe

Rezultate din etapa a 19-a: ACS Junior 2015 – AFC Băban Marcel Jimbolia 3-0 prin neprezentare, ACS Poli – Atletico 10-0, ASU Politehnica – Electrica 5-0, ACS Dumbrăvița – LPS Banatul 1-16, Ripensia – Juventus 0-10, ACS Galaxy – CS Unirea Sânnicolau Mare 2-5, ACS Ghiroda – CSM Lugoj 11-2 și ACS Dumbrăvița – Millenium Giarmata 7-2.

În Seria a II-a la juniorii mici, concurs tot cu 16 echipe, în etapa a 19-a s-au jucat ACS Tim Star – Junior 2015 16-3, LPS Banatul II – ACS Kids Sînnmihaiu Român 2-1, CFR – Pădureni 0-11, Galaxy – Orțișoara 7-0, Bazoșu Vechi – Murani 3-0 și AS Roma Florin Pădurean – Meget Remetea Mare 1-2.

Într-o restanță, ACF Băban Marcel Jimbolia – ACS Poli 2-19, iar în jocuri din runda a 18-a: ACS Tim Star – AS Roma Florin Pădurean 9-0, ACS Atletico – ASU Politehnica 2-3 și ACS Murani – AS Meget 1-3.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: