Campionatul Județean Timiș de ”Promoţie” + Campionatul Municipal Lugoj

Campionatul Județean Timiș de ”Promoţie” și Campionatul Municipal Lugoj, de la nivelul eșalonului șase, au continuat în weekend în cele trei serii, în cadrul cărora s-a derulat etapa a IX-a, respectiv a opta în cazul întrecerii lugojene. Cu excepția unui meci, toate partidele s-au jucat pe dreptunghiul verde, fără probleme.

Formația din Stamora Germană nu s-a prezentat în deplasare la Fibiş, dar în meciurile disputate s-au marcat nu mai puţin de 73 de goluri, în cele 19 jocuri gazdele obținând 9 victorii și înscriind 38 de goluri, pe când oaspeţii și-au trecut în cont 8 succese şi două remize afară.

Iar liderii celor trei serii din acest eşalon, Avântul Jamu Mare și Unirea Tomnatic II în ”Promoție”, respectiv cei din Coșteiu în ”Municipal” Lugoj, au obţinut victorii, fie şi la limită…

”Promoţie”, liga a VI-a Timiş

Seria I

Lider este în continuare Unirea Tomnatic II, după o victorie afară cu 2-1 la Becicherecu Mic, cu Fortuna II, urmat de Gelu, pe locul secund cu 21 de puncte, la două puncte în urma primei clasate. Echipa din Iecea Mare a reuşit o victorie la limită în faţa revelaţiei din acest campionat, Triplex Beba Veche, care în campionatul precedent nu avea nici o victorie până la această oră dar acum a strâns 14 puncte. La acest meci a fost nemulţumită de arbitraj. Surprinzătoare victoria celor de la Pesac în deplasarea la Teremia Mare. O surpriză este şi remiza obţinută de sportivii din Bulgăruş la Bucovăţ: 3-3.

Seria a II-a

Lider este Avântul Jamu Mare, care, după duşul rece din etapa trecută, de la Remetea Mare, a pendulat de la 1-4 la… 4-1. Pe locul secund, echipa din Pişchia, cu 22 de puncte, cu două mai puţin decât liderul. Victorie afară reuşită de cei din Vucova, 1-4 la Voinţa Ionel, care în cursul săptămânii a reuşit calificarea în Cupa României, învingând o echipă din liga a patra. În schimb Recolta Stamora Germană nu s-a prezentat la Fibiş, pentru jocul cu Camaro II.

*

Campionatul Municipal Lugoj

AS Coşteiu este lider al întrecerii, cu 22 puncte, după cele trei adjudecate pe teren propriu printr-un 2-0 cu Topolovăţu Mare II, iar a doua clasată, din Ohaba Forgaci, a învins în deplasare la Tomeşti cu 1-2. Ocupantă a locului trei este Bega Belinţ, victorioasă la limită în deplasare la Dumbrava, cu 0-1. În ”Municipalul” lugojean, AS Coşteiu şi cei din Belinţ rămân neînvinși, ultimii, cu un joc mai puţin disputat.

Rezultatele și clasamentele, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: