Campionatul Județean Timiș de ”Promoţie”, etapa 11 + Campionatul Municipal Lugoj, runda 10

Liga a șasea timișeană de ”Promoţie” și Campionatul Municipal Lugoj, tot de la nivelul eșalonului șase, au continuat în weekend în cele trei serii, în cadrul cărora s-a derulat etapa a XI-a, respectiv a X-a în cazul întrecerii lugojene. Cu excepția a două meciuri, dat fiind că formația din Denta nu s-a prezentat în deplasare la Fibiş, iar în celălalt caz nu s-a jucat chiar dacă vizitatorii s-au prezentat în Seria I, toate partidele s-au disputat pe dreptunghiul verde fără probleme, consemnându-se nu mai puţin de 84 de goluri. În cele 17 jocuri gazdele au obținut 12 victorii și au înscris 49 de goluri, pe când oaspeţii și-au trecut în cont 5 succese şi două remize afară.

S-au înregistrat și schimbări de lideri, în Seria I în frunte fiind AS Gelu iar în Seria a II-a AS FC Avântul Jamu Mare, care a revenit pe locul I, pe când cei din Coșteiu au rămas pe 1 în ”Municipal” Lugoj după succesul direct asupra lui Belinţ în disputa de pe podium.

”Promoţie”, liga a VI-a Timiş

Seria I

Meciul AS Pindul Dudeştii Noi – Unirea Tomnatic II nu s-a disputat, arbitrii nu au dat ”undă verde” meciului întrucât oaspeţii nu au prezentat tabelul cu sportivii care au drept de joc la echipa a doua, ceea ce le-ar putea atrage probabil pierderea întâlnirii la ”masa verde”.

Lider a urcat pentru prima dată AS Gelu, care a câştigat greu acasă împotriva celor de la Unirea Grabaţ, cu 2-1, prin golurile marcate de Edy Marian în minutul 25 şi Cornel Stratron (min. 65), oaspeţii reducând din diferență în minutul 83.

Victorii în deplasare au obţinut trei echipe, și anume din Pesac, la Becicherec, Bulgăruş la CSC Dudeştii Noi şi Chinejana Chinezu Satchinez, la Bucovăţ. Singurul egal a fost semnat de Triplex Beba Veche la Spartak Gottlob.

Seria a II-a

Schimbare de lider în această serie după înfrângerea suferită de fostul lider din Pişchia în deplasare la Partoş, cu 3-1, pe locul I revenind gruparea din Jamu Mare, grație victoriei obţinute acasă la limită în dauna celor de la Olimpia Niţchidorf, 1-0. Pe locul secund a trecut formația din Vucova, care a reuşit o victorie în deplasare la Soca, 3-4. De menţionat neprezentarea celor de la Denta în deplasare la Fibiş, care a așteptat în zadar pentru a doua oară consecutiv, fără a-i fi venit oaspeții la teren. S-a mai întâmplat și în urmă cu două etape, la meciul cu Recolta Stamora Germană…

Campionatul Municipal Lugoj

AS Coşteiu este lider al întrecerii, cu 28 puncte, după ce a învins greu acasă tocmai pe una dintre echipele care nu cunoscuse înfrângerea până la acest meci direct. Cei de la CS Bega Belinţ au condus cu 0-1 până în minutul 87, ca apoi fruntașa să reuşească două goluri în minutele 90 şi 90+2: 2-1. Pe locul secund a revenit AS Ohaba Forgaci, care a câştigat acasă cu 4-2 în dauna echipei a doua din Topolovăţu Mare.

Rezultatele și clasamentele, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: