Campionatul Județean Timiș, etapa 10: rezultate, marcatori. Bazoș învinge la Făget și Belinț devine lider în Seria 3, Șandra nu se prezintă la Gelu iar Chinejana remizează în Timișoara

Liga a V-a județeană a programat runda a X-a în turul campionatului, aducând o schimbare de lider în Seria 3, dar consemnând și o neprezentare în Seria I. Scurte detalii, mai jos. Rezultatele complete și programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi.

Seria 1

AS Gelu este lider cu 27 de puncte, iar pe locul secund CS Sînandrei-Timiș cu 21 puncte. Pe locul 3, cei de la Tricoul 1 Iunie Timișoara, cu 19 puncte.

AS Gelu – AS Voința Șandra 3-0, întrucât echipa oaspete nu s-a prezentat la joc și cel mai probabil va pierde la masa verde.

Mureșul Cenad – CS Sînandrei 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Wilheim în minutul 69, din lovitură de la 11 metri. De menționat că oaspeții au marcat un gol prin Valentin Bobuț, dar a fost anulat pentru ofsaid.

Tricoul 1 iunie Timișoara – AS Chinejana Chinezul Satchinez 0-0.

Am putea-o cataloga ca fiind surpriza etapei, punct scos de oaspeți în fieful din Plopi al timișorenilor.

Elevii lui Ioan Neamțu și Gheorghe Potra au trimis de două ori mingea în bara laterală, în minutele 22 și 37, prin Lucian Gheorghevici și Adrian Ganea.

Jocul a fost arbitrat de Mihăiță Hromei, fiind apreciat pentru prestația sa de ambele formații. De menționat că asistentul Ionuț Humița nu s-a prezentat la meci, trimițându-și un coleg, Ioan Șerban.

În minutul 50, jucătorul Ionel Bidalache, înlocuit la pauză și care a stat pe banca de rezerve a echipei oaspete, a primit cartonașul roșu pentru injurii aduse arbitrului asistent. 

CS Unirea Sânnicolau Mare II – AS Avântul Bobda 0-2 (0-2).

Este prima victorie în deplasare obținută de vizitatori în acest campionat, prin golurile marcate de Cătălin Bene (min.15) și Ciprian Manolache (min. 27).

AS Voința Biled – AS Steaua Bulgăruș 9-0 (4-0):Raul Brusturean 3 goluri, Adrian Gherțan 2 goluri, Flavius Tomescu 2 goluri, Raul Sabin și Romeo Boțu.

Olimpia Lenauheim – AS Dedy Mid Viitorul Iecea Mare 1-2 (1-0). Alin Gligor și Marian Hăpăianu au semnat victoria oaspeților, care au răspuns pozitiv prin joc, pe teren, necazurilor pricinuite dinspre administrația locală. 

*

Seria 2

Lider, Unirea Banloc, cu 27 de puncte, locul secund fiind ocupat de Juventus Pișchia, cu 25 de puncte, Unirea Cerneteaz, pe locul 3, cu 24 de puncte.

Unirea Banloc – AS Utvin 8-1 (6-0).

Golul de onoare al Utvinului a fost marcat în minutul 78 din lovitură de la 11 metri de Bogdan Butcu.

În minutul 82, oaspeții au rămas în 10 jucători, întrucât Denis Tymoș a fost accidentat de căpitanul echipei gazdă, intrare cu ambele picioare.

La sfârșitul jocului, delegatul grupării din Utvin a consemnat aspectul în raportul arbitrului.

Iar Sporttim a întrebat în privința marcatorilor Unirii însă antrenorul Teo Suciu nu a dorit să-i comunice, într-atât de caraghios fiind încât chiar a întrebat ”Sunteți Onaca?”, la care i s-a răspuns, ”nu”, și a întrerupt convorbirea. Da, într-adevăr, ne apropiem de anul 2023 iar presa a ajuns cea căreia i se adresează întrebări. care ar fi luată la întrebări, și nu invers. Însă nicio problemă din punctul de vedere al cronicarului, conștiință împăcată, toate bune. Dar va veni negreșit și acea zi, cândva, în viața fiecăruia, când, în urma dispariției presei în tirania viitoare, unii oameni chiar vor constata că, având nevoie de a fi ascultați, nu va mai fi cine s-o facă. Iar atunci vor înțelege poate ceva, în funcție de nivelul conștiinței spirituale a fiecăruia, de discernământ. Cât despre atitudinea comportamentală, este strict problema fiecăruia în legătura sa cu Dumnezeu cel din ceruri. Semințele rele individul oricum și le plantează negreșit, fiind vorba chiar despre o adevărată ”artă” în societatea românească, iar de aceea și este unde este în plan colectiv și individual. Caragiale în tot și în toate.

Juventus Pișchia – CS Timișul Șag II 4-2 (1-2).

Marcatori: Stelian Argatu 3 goluri din care două din lovituri de la 11 metri, și Flavius Glișa, respectiv Răzvan Banu și Adrian Ionel Drăgan.

Voința Ionel – Unirea Cerneteaz 2-1 (2-1).

Au marcat: Alexandru Ivașcu (min. 2) și Caius Curtușan (min. 43), respectiv Andrei Ghiunghiuș.

Progresul Iecea Mare – Viitorul Bencec 1-2 (1-0).

Gazdele au deschis scorul cu două minute înainte de pauză din lovitură de la 11 metri, vizitatorii au întors rezultatul prin ”dubla” lui Emanuel Ardelean (min. 76, 80).

CSC Dudeștii Noi – Obilic Sânmartinu Sârbesc 4-1 (2-1): Raul Neagu (min. 13), Călin Grek (min. 19), Olimpiu Agrigoroaei (min. 65, 70), oaspeții înscriind golul de onoare în minutul 39.

*

Seria 3

Nou lider în această serie, CSC Belinț, cu 27 de puncte, urmat pe locul secund de CSC Făget, cu 25 de puncte. Pe locul trei, AS Recaș, cu 23 puncte, la egalitate cu AS FC Bazoș.

CSC Belinț – Progresul Vucova 7-0 (1-0): Viorel Socaci 4 goluri, Robert Watzulek 2 goluri, Florin Mitrache.

Cu acest succes la scor pe teren propriu echipa din Belinț pentru prima oară a devenit lider în această serie, coraborat cu înfângerea fostului lider pe teren propriu.

CSC Făget – AS FC Bazoș 1-3 (1-1). 

Marcatori: Mihai Rădac (min. 35), respectiv pentru învingători Marius Tutunaru (min. 19), Andrei Achimov și Cristian Radu.

În minutul 43, Marius Tutunaru a ratat o lovitură de la 11 metri.

Au jucat formațiile:

Faget: Manzur – Predescu, Căplescu, Neagu, Sârbu, Berzava, Tomoioagă, Boc, Oprea, Rădac. 

Au mai jucat Dicu, Baranka, Stănilă, Alexandru.

Bazoș: Barbu – Anițaș, Firuț, Radu Bogdan, Vamvu, Radu, Militar, Nicoloff, Pistrițu, Burlacu, Tutunaru.

Au mai intrat: Achimov, Tomoș, Toroni.

Pe bancă: Staicu, Filip, Ciobanu.

AS Viitorul Sacoșu Turcesc – AS Recaș 1-5 (0-2): Alexandru Banu 3 goluri și Armando Stoian două goluri.

După ”dușul rece” din etapa trecută elevii lui Sorin Micșa au reușit un scor mare în deplasare, iar în contrast, după ce în etapa trecută cei de la Viitorul au realizat un egal la Bacova, acum au cedat acasă.

AS Bacova – CS Nițchidorf 7-3 (3-2): Eugen Coca 5 goluri, Abi Șultz 2 goluri, respectiv Raul Ițu 2 goluri și Claudiu Apostol.

AS Tormac – CSC Boldur 1-4 (0-2).

Adelin Arsene, Adrian Pingus Moșoni și Inu Pascu sunt autorii acestui succes în deplasare.

CS Phoenix Buziaș 2 – AS Berini 0-2 (0-0). Daniel Cadlecz (min. 47), Darius Jorj (min. 85).

+

Omologări la masa verde și antrenori suspendați.

Jocul dintre AS Progresul Iecea Mare – AS Obilic Sânmartinu Sârbesc 1931, pe teren 1-1, s-a omologat cu 3-0 in favoarea echipei din Iecea Mare, după o substituire de jucători, iar clubul AS Obilic Sânmartinu Sârbesc 1931 este depunctat cu 6 puncte și 300 lei penalitate sportivă.

Antrenorul secund Emanuel Mariș, de la Juventus Pișchia, a fost suspendat 3 etape și penalizat sportiv 300 de lei. Este tocmai părintele juniorului Mariș, care a fost accidentat la meciul din etapa trecută la Banloc, spunându-i arbitrului ”uite ce i-a făcut băiatului, i-a rupt piciorul!”

Altfel, Alexandru Rotariu (AS Recaș) a fost suspendat două etape și ”ars” 400 de lei, la fel Dinu Ștefan Bogdan (Autoliv Lugoj).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 8

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: