Campionatul Judeţean Timiş, etapa 17: rezultate, amănunte

La sfârşitul acestei săptămâni, mai precis în cele două zile de weekend, liga a V-a şi-a derulat runda cu numărul 17, a doua din retur, mai puţin meciurile Unirea Ghilad – AS Murani şi Sânmihaiu Român – Moraviţa, care au fost amânate pentru data de 03 aprilie, ora 17, când se mai dispută Unirea Leucuseşti – Ictar-Budinț, din prima etapă. Iar miercuri se va mai disputa pe terenul Voinţa restanţa Solventul – Gătaia, din prima etapă. Dar iată ce s-a întâmplat în cele trei serii, rezultatele şi ierarhiile fiind pe coloana dreaptă a secţiunii Fotbal…

Fază de joc la Plavii Delia Sânpetru Mare - Unirea Giroc 0-1, din Seria I a Campionatului Judeţean Timiş, etapa a 17-a, din 24 martie

Liderul Seriei I, serie dominată în week-end de oaspeţi, cu 5 succese externe, Cocoşul Orţişoara, a învins categoric în deplasare, cu 5-0 în dauna tinerilor de la Comloşu Mare, prin golurile marcate de Roman, de două ori, Crișan, Duda și Cornea.

Derby-ul seriei, de la care vom reveni cu o cronică, s-a disputat la Sânpetru Mare, unde gazdele au suferit prima înfrângere în faţa echipei Unirea din Giroc, care continuă să urmărească îndeaproape liderul. Golul a fost reuşit de Alexandru Duţu în minutul 76.

Echipa Voința Valcani a reușit o frumoasă victorie cu 5-1 în dauna celor de la Mureșul Cenad, chiar dacă profesorul Daniel Vasilcin nu a onorat cu prezența, întrucât a fost plecat cu băieţii de la Şcoala gimnazială din Nerău, participînd la faza judeţeană, disputată la Arad, unde a luat locul 2, fiind întrecută de cei din Alba Iulia, la mare luptă.

Golurile au fost marcate de Gherghiţă, două, Babuşcov, Urzicaru şi Adi Bar, respectiv Ică. Trupa lui Bogdan Bădulescu, Periam, a întrecut în deplasare la Şandra cu 5-0, prin golurile reușite de Bronz, Toma, Bădulescu, Alin Ușvaț și Belinar.

În Seria a II-a, liderul Progresul Gătaia a luat un avans comfortabil, 12 puncte față de ocupanta locului secund, FC Jebel, care a fost întrecută la limită de Inter Foeni, prin golul marcat de Bojin în minutul 75. Iar în minutul 85 oaspeții au ratat un 11 metri prin Lazăr.

Trupa din Gătaia, pregătită de Brian Filimon, a întrecut cu 5-0 pe Ciacova, marcînd Marcu, Bucure, Boldor, Roman și Moga.

La Banloc, meci de infarct, Unirea întrecînd la limită tânăra echipă din Diniaș, cu 3-2, prin golurile marcate de Marteniuc, Hrițc și Toța, respectiv Bunea și Frenț.

În Seria a III-a, liderul Progresul Racovița a stat, în schimb ocupanta locului secund, ASU Politehnica, a învins la scor pe Unirea Leucuseşti, cu 7-0, prin golurile marcate de Marchiş, de 3 ori, veteranul Rotariu, Gălan, de două ori, și Florea, din lovitură liberă. O victorie în deplasare a reușit și FC Bazoş, cu 2-1 în dauna echipei Ictar-Budinț, care şi-a mutat reşedința la Murani, unde va evolua din acest retur, aspect despre care relatam ieri de la faţa locului. D´ale regulamentului autohton…

Au marcat în acel joc Paulevici (min. 26) şi Jugănaru (min. 70) pentru oaspeţii învingători, iar pentru gazde Ciobanu (min. 42).

De menţionat primul succes extern stagional al trupei antrenate de tatăl jucătorului acesist Dobricean, Gran-Plaz Liebling.

Trupa lui Puiu Linginar, Nădrag, a învins în deplasare, la Olimpia Bucovăț, cu 2-0, prin dubla reuşită de Antonio Pistolea. Avântul Chizătău, pregătită de Ioan Copaci, s-a chinuit pe propriul teren cu Bacova, reușind doar un 1-0, prin golul marcat de Andrei Blaga în minutul 15.

De menţionat că, datorită celebrării Paştelui Catolic, toate jocurile etapei viitoare se vor disputa sâmbătă, de la ora 15, cu excepţia celor programate de la ora 11, neschimbată în respectivele cazuri.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Campionatul Judeţean Timiş, etapa 17: rezultate, amănunte

  1. cititor S M spune:

    felicitări cu promtitudinea cum transmiteți rezultatele din acest eșalon aștept cronica de la sânpetru a fost un meci bun forța PLAVIi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 5

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: