Campionatul Județean Timiș, etapa 23: rezultate, marcatori

Campionatul Județean Timiș a ajuns la sfârșitul acestei săptămâni la mijlocul returului, odată cu etapa a 23-a, în care în special oaspeții din Seria I și Seria a III-a au fost strângători. Rezultate, marcatori, câteva fotografii și golgheterii ligii a cincea. Pe coloana datelor tehnice, toate rezultatele, programul viitor și ierarhiile la zi.

În plan individual, golgheter al etapei a fost Tomas Cozma, pentru CS Unirea II Sânnicolau Mare, cu 5 goluri marcate în poarta celor de la Cărpiniș, Robert Anton (Unirea Jimbolia) și Cristian Radu (AS FC Bazoș) reușind câte un hat-trick. De astă dată n-ar mai fi o știre cap de afiș că liderii au rămas neclintiți pe locul I, dat fiind că au reușit victorii fără probleme.

Mai mulți jucători au fost suspendați pentru cartonașul roșu primit în ultimile două etape, și anume Ionuț Cătălin Dănăilă (Olimpia Bucovăț), nu mai puțin de 24 etape și penalizat cu 2.000 de lei, Alexandru Șumănaru (Camaro Fibiș) pe 3 etape și penalizat 400 de lei, Ciprian Ovidiu Moroaică (Olimpia Bucovăț) 4 etape și 400 de lei, Claudiu Daniel Ceceo (Unirea Cerneteaz) două etape și 400 de lei, Adrian Marius Grigore (Meget Remetea Mare) două etape și 400 de lei, iar Florentin Denis Andraș (Timișul Hitiaș) tot două etape și penalizat 400 de lei. Un delegat al echipei, Marius Axente, de la AS Boldur, a primit un avertisment și o penalizare de 800 de lei, Au scăpat în schimb numai cu o etapă de suspendare Georgel Fanu (Unirea Banloc), Daniel Neagu (CSO Făget) și Otinel Filip (Voința Șandra).

În Seria I, lider este AS FC Unirea Jimbolia, cu 64 de puncte; pe locul 2, Steaua Roşie Variaş, cu 63 de puncte, iar pe locul trei AS Gelu cu 55 de puncte.

AFC Unirea Jimbolia – AS Tricoul 1 Iunie Timișoara 5-2 (3-1): Robert Anton 3 goluri, Adrian Cioată și Adrian Gheorghioiu, respectiv Valentin Calomfirescu și Cristian Stiopu.

Gazdele au rămas în 10 jucători din minutul 80, când Denis Chistrugă a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

AS FC Spartak Gottlob – AS Steaua Roșie Variaș 0-8 (0-2).

Victorie la zero pentru ocupanta locului secund, pregătită de Cosmin Belin, autori ai golurilor fiind Sebi Marcu și Petre Râmneanțu cu câte două fiecare, Adrian Titu, Denis Voin, Cosmin Florescu și Gabriel Voicu.

AS Voința Șandra – AS Chinejana Chinezu Satchinez 3-5 (1-1).

Golurile învingătorilor au fost marcate de Dorian Dorian (2), Marius Macoveiciuc, Ionut Tudosie și Alin Oarșă, gazdele înscriind în minutele 28, 86 și 89.

ACS Voința Valcani – CS Voința Biled 1-3 (1-1): Cristian Trăistaru din lovitură de la 11 metri, respectiv pentru învingători Adrian Blajovan, Eduard Sas și Răzvan Iezan.

De această dată oaspeții au avut inscripționate numerele pe tricouri.

AS FC Dacia Cărpiniș – CS Unirea Sânnicolau Mare II 5-6 (2-3).

Au marcat: Adrian Țăranu două goluri – ambele din lovitură de la 11 metri, Darius Bubulici, Emanuel Kovacs și Florin Călușaru, respectiv pentru învingători Tomas Cozma 5 goluri și Alex Mesaroș.

AS Avântul Bobda – AS Gelu 1-3 (0-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 59, prin Loredan Marcov, ca apoi oaspeții să răstoarne soarta partidei și să câștige, prin golurile lui Cristian Berbece (min. 62 – din lovitură de la 11 metri, și minutul 65) și Alin Ușvat (min. 80).

Din minutul 80, oaspeții au rămas în 10 jucători, Ionuț Mandea fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

*

În Seria a II-a, AS Juventus Pișchia conduce în clasament cu 56 de puncte. Pe locul secund, Viitorul Bencec cu 46 de puncte, urmată de AS Petroman cu 42 de puncte.

AS Juventus Pișchia – ACS Galaxy Timișoara 2-0 (0-0).

Liderul nu s-a dezmințit nici de această dată, reușind o victorie prețioasă prin golurile marcate după pauză de Alexandru Vuc (min. 56) și Nicu Făgețan (min. 85).

Antrenorul liderului, Richard Meleșcanu, a folosit următorii jucători: Cristian Toma – Gabriel Iosof, Ionuț Bolborea, Robert Hrițcan, Alin Munteanu, Darius Vițan, Stelian Argatu, Alexandru Vuc, Claudiu Fulga, Bogdan Inoveanu, Nicu Făgețan.

Rezerve: Andrei Novac, Alexandru Buga, Silviu Cărare și Alexandru Dumitru. Delegatul echipei, Manuel Mariș.

AS Utvin – Progresul Iecea Mare 3-1 (3-0).

Victorie conturată în prima repriză de băieții lui Mircea Gogoașă, prin golurille marcate de Marius Adam (min. 16), Sorin Voica (min. 37) și  Bogdan Burcu (min. 40, din lovitură de la 11 metri), golul de onoare al oaspeților fiind înscris de Andrei Jorza (min. 77).

AS Petroman – CS Timișul Șag II 2-1 (2-0): Sorin Pop (min. 3) și Nicolae Negru (min. 34), respectiv Constantin Găină (min. 72).

AS Camaro Fibiș – AS Uivar 3-1 (1-1).

Oaspeții au deschis scorul în minutul 20, iar gazdele au întors rezultatul marcând de trei ori prin Flavius Glișa (min. 31), Cristian Faimoc (min. 62) și Cosmin Teodor (min. 67).

Unirea Cerneteaz a stat în această etapă.

*

În Seria a III-a, lider este AS FC Bazoş cu 63 de puncte. AS Gloria Moşniţa Nouă deține 62 de puncte, iar pe locul trei, CSC Belinţ, cu 59.

AS Meget Remetea Mare – AS FC Bazoș 0-5 (0-2).

Liderul nu a dezamăgit deloc nici în această etapă, reușind o nouă victorie la scor și la zero în deplasare.

Cristian Radu a semnat un hat-trick, Andrei Achimov și Flavius Lazea celelalte goluri.

AS Progresul Vucova – AS Recaș 0-4 (0-4).

Victorie asigurată în primele 45 de minute, Miși Bejera izbutind un hat-trick în minutele 16, 17 și 39, iar Armando Stoian un gol în minutul 39.

AS Autoliv Lugoj – CSC Făget 2-3 (1-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 20, dar după pauză oaspeții au revenit, egalând la unu în minutul 60, autor Florin Tomoioagă. Ca apoi Alexandru Boc (min. 67) și Mihai Rădac (min. 85) să-i ducă în avantaj pe făgețeni. Lugojenii au ”închis tabela” în minutul 90, din lovitură de la 11 metri.

Electrica Timișoara – AS Boldur 2-2 (0-2).

Oaspeți au condus la pauză cu două goluri reușite de dubla lui Abel Buciuta. Iar în final timișoreni au revenit egalnd situația pe tabela de marcaj prin autor o dublă Constantin Bucoș.

AS Bacova – AS Olimpia Bucovăț 4-2 (3-0): Nelu Arsenie (min. 15, din lovitură de la 11 metri), Daniel Sîrbu (min. 30), Raul Prundeanu (min. 41) și Denis Gociu (min. 73), oaspeții reducând apoi din diferență în minutele 77 și 83.

AS Berini – AS Gloria Moșnița Nouă 0-4 (0-0).

Darius Jorj a marcat în propria poartă în minutul 50, ca apoi, în 10 minute, ocupanta locului secund să mai înscrie de trei ori, prin Dan Roman (min. 60, din lovitură de la 11 metri), Lucian Stoica (min. 63) și Robert Cârmaci (min. 70).

Întreaga echipă a dedicat victoria antrenorului-jucător Dan Roman, care și-a aniversat ziua de naștere, împlinind 36 de primăveri.

*

Goleadorii din ”Județ” după etapa 23:

42 goluri… Dany Roman (Moşniţa Nouă).

38 goluri… Robert Anton (Jimbolia),

31 goluri…Cristian Radu (Bazoşu Vechi),Daniel Adrian Cioată (Jimbolia).

30 goluri…Alexandru Roberto Apostol (Variaş).

29…Mihai Rădac (CSO Făget)

28 goluri… Bogdan Andriucă (Moşniţa Nouă),

27…Tomas Cozma (Unirea Sânnicolau Mare II)

 23 goluri…Petre Râmneanţu (Steaua Roşie Variaş).

22 goluri… Cristian Berbece (AS Gelu)

21 goluri… Liviu Zahorneanu (Bobda),Bogdan Inoveanu (Juventus Pişchia),

20 goluri … Miși Bejera (AS Recaș).

19 goluri… Claudiu Fulga (Juventus Pişchia).

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: