Campionatul Judeţean Timiș: etapa 24. Neprezentări dar și năzdrăvănii. Marta (Valcani): ”Poate că așa a vrut AJF-ul” Oancă (Șandra): ”De ce nu se respectă programul!?”

O etapă a 24-a în liga a V-a timișeană de ”Județ” cu două neprezentări în dreptul oaspeților la jocurile dintre cei din Bencecu de Sus și Valcani respectiv Petroman și Fibiş, dar și mai multe semne de întrebare. Altfel, liderii celor 3 serii au adunat mai puţine goluri…

Seria I

Fortuna Becicherecu Mic – Tricoul 1 Iunie  Timişoara 2-0 (0-0)

Liderul seriei a conturat victoria în ultimul sfert de oră, prin golurile marcate de Dragan Paulevici (min. 75) și Flavius Cioancă (min. 90).

Gazdele au și trimis de trei ori mingea în transversală, prin Radu de două ori şi Dragan Paulevici, iar de la oaspeţi Daniel Hărpăilă la 0-0, în minutul 70.

Vasile Luţă (Fortuna): ”A fost un meci frumos, am întâlnit cea mai bună echipă după noi din această serie, iar eu am spus asta şi în turul campionatului, când am jucat în Plopi”. Ion Neamţu (Tricoul 1 Iunie): ”Am ratat şi noi două situaţii clare la 0-0 şi o bară. Puţin mai atenţi, puteam face surpriza campionatului. Fără comentarii, îşi merită locul în clasament și sigur va fi în primele trei în liga a IV-a”.

Fortuna: Culda – Hodiş, Ionuţ Roman, Oneţ, Negruţ, Vîrşog, Radu, Dragu, Daniel Roman, Paulevici, Anagor.

Au mai jucat: Cioancă, Berbece şi Miheţ.

”Tricoul”: Jurcuţ – Hodineanţ, Zaiţ, Bogdan Preda, Hărpăilă, Olărescu, Waled, Cuşman, Andreşoiu, Gheorghevici, Baciu.

Au mai jucat: Laboş, Lupan şi Blejdea.

Meciul United Bencecu de Sus – Voinţa Valcani nu s-a disputat, oaspeţii fiind pregătiţi pentru startul la ora 18, însă gazdele au schimbat-o într-un timp foarte scurt. Aurică Marta (Valcani): ”Cum este posibil să nu fim anunţaţi că ora s-a modificat!? Noi ştiam că Bencecu de Sus joacă după-masă, conform programului stabilit înaintea campionatului la şedinţa cu delegaţii echipelor, iar AJF-ul a schimbat din mers, probabil numai cu acordul lor. Nouă nu ne-a fost frică de acest meci, noi ne prezentam cum am făcut-o până acum… Nu am avut nici o neprezentare şi chiar cu ultima clasată să nu ne prezentăm!?! Poate că aşa a vrut AJF-ul, numai aşa putea să câştige…”

Voinţa Sarafoleana Saravale – Voinţa Şandra 0-5 (0-1). Cele cinci goluri pentru trupa lui Lucian Betea au fost marcate de: Alexandru Silache, Darius Fundiur, Ovidiu Oancă din lovitură de la 11 metri și Răzvan Banu, o ”dublă”. În minutul 84, portarul gazdelor a fost eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător.

Foarte curios, şi la acest meci a fost modificată ora de start, iar în loc de 18 s-a jucat de la 11. Chiar delegatul echipei vizitatoare, Gelu Oancă, ne-a spus că au fost anunţaţi ”joi la ora 11 despre această modificare a orei de disputare, nu ştiu de ce nu se respectă programul stabilit la începutul campionatului, în prezenţa delegaţilor!? De ce nu rămâne bătut în cuie, nu să ne ducă în eroare!?! Noi am făcut mari eforturi să adunăm jucătorii pentru ora 11. Bine că le-am dat o lecţie de fotbal celor de la Saravale!”

Mureşul Igriş – Comloşu Mare 1-2 (1-1)

Au marcat: Constantin Vikoş, respectiv pentru învingători Daniel Coforea şi Daniel Tripunescu. Meciul s-a jucat la Periam, dat fiind faptul că terenul din localitate esye suspendat.

*

Seria a II-a

Flacăra Parţa – Millenium Giarmata II 2-1 (2-0). Au marcat: Valentin Andriucă (min. 16) și Daniel Alexin (min. 37), respectiv Dorin Codrea (min. 72).

Chiar dacă au anunțat cu surle şi trâmbiţe că se vor retrage din campionat, cei din Giarmata nu au făcut-o, ci doar la un meci nu s-au prezentat. Iar astăzi, la Parţa, în partida cu liderul din localitate, cei de la Millenium au deplasat nu mai puţin de 20 de jucători, ba chiar şi din prima echipă, divizionară, și anume Miklos, Stoica, Codrea sau Ferţu, iar Daniel Moraru a fost printre primii 11.

Antrenorul Daniel Drăgan, de la Flacăra, a folosit următorii jucători: Ionescu – Pană, Milovan, Andruşcă, Nicolaescu, Alexin, Mogoş, Bar, Pais, Sabău, Andriucă. Au mai jucat: Aioanei, Mitrescu, Voicu şi Mladenov.

Ripensia II – Timişul Urseni 4-1 (3-0). Au marcat: Adrian Dan (min. 18, 24) şi David Covaciu (min. 37, 56) respectiv Cristian Chevereşanu (min. 85, din lovitură de la 11 metri).

AS Corneşti –Unirea Ghilad 7-3 (3-2). Cele 7 goluri pentru gazde au fost marcate de antrenorul Valentin Bobuţ și Raul Muntea – câte două fiecare, Alin Spanciu, Adrian Moroşanu şi Ovidiu Bărcan. Emanuel Deaconu, de la localnici, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene în minutul 70.

Atletico Liebling – Unirea Cerneteaz 1-2 (0-2). Au marcat: Dan Andrei (min. 88, din lovitură de la 11 metri), respectiv Adrian Damian (min. 10) şi Ştefan Toc (min. 42).

Un jucător al Unirii a remarcat ”că este singura echipă care cred că nu are gard împrejmuitor chiar pe partea tribunelor şi în spatele uneia dintre porţi, dar poate că la Liebling terenul nu a fost probabil omologat”.

*

Seria a III-a

AS Dudeştii Noi – Topolovăţu Mare 3-3 (1-1). Au marcat: Alexandru Florea – o ”dublă” şi Vasile Mecleş, respectiv Cristian Toma, portarul echipei, din lovitură de la 11 metri, şi Traian Ciobanu – o ”dublă”.

Oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi de pe teren de arbitrul Florin Mitrache (Lugoj), și anume pe Slavco Chitarici în minutul 17 şi Andrei Tomici (min. 27). Iar de la gazde a văzut cartonaşul roşu în minutul 85 antrenorul-jucător Valentin Miculescu, la cinci minute după intrarea pe teren, pentru lovirea din greşeală a oponentului într-un duel aerian.

Autoliv Lugoj – AS Tormac 2-2 (0-2). Au marcat: Alexandru Ivaşcu (min. 53) și Florin Grozoni (min. 82) respectiv Rendo Boti (min. 8) și Daniel Făndel (min. 25).

Ambele echipe au fost nemulţumite de arbitrajul prestat de Cosmin Paşca, arbitru care a fost fugărit şi la Mănăştiur de către cei de la Coşteiu. Delegatul gazdelor de la Autoliv Lugoj a spus că va face un memoriu împotriva arbitrajului.

Berenyi Iani (antrenor Tormac): ”Un joc dur al gazdelor, făcut praf de arbitru. Este o nesimţire ce s-a întâmplat la acest meci, a inventat o lovitură liberă pentru gazde şi am fost egalaţi, la această fază trebuia să acorde fault în atac . Nu este OK ce se întâmplă, am un jucător lovit pe tibie, trebuie să-l duc la spital și sper să nu fie grav!”

AS Buziaş – Olimpia Mănăştiur 6-0 (1-0). Cele şase goluri pentru trupa lui Silviu Bălace au fost marcate de: Caius Marta, Adrian Fodor, Andrei Roibu, Denis Andraș și Dorian Chişiţă cu două. Meciul s-a jucat pe terenul din localitatea Sacoşu Turcesc.

Sacoşu Turcesc – AS Boldur 0-1 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Florin Bolgea în minutul 80. Cu această victorie, cei din Boldur au luat o gură de oxigen şi au toate şansele să evite retrogradarea, iar dacă o vor ține tot aşa, obţinând victorii, își vor menține mai mult ca sigur statutul, lucru pe care şi-l doreşte și golgeterul echipei, Florin Bolgea, care a lăsat Făgetul şi s-a transferat din retur la Boldur.

Rezultatele complete ale primei etape din jumătatea secundă a returului ligii a cincea, clasamentele la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 2 =

 


Alte articole legate de acest subiect: