Campionatul Județean Timiș: etapa 27. Tormac aplică primul eșec liderului Seriei a III-a, CSC Dudeștii Noi

Și competiția ligii a V-a timișene se apropie încet, încet de sfârşit, pe ultima turnantă suferind o primă înfrângere liderul Seriei a III-a, CSC Dudeştii Noi, cu 4-3 la gruparea din a doua jumătate a clasamentului AS CS Tormac, pe când ceilalţi doi lideri, Fortuna Becicherecu Mic cu punctaj maxim în Seria I şi Flacăra Parţa, cu un singur eșec în Seria a II-a, au obţinut victorii în deplasare respectiv acasă.

Bilanțul general al acestei etape a XXVII-a este următorul: gazdele au reuşit 15 victorii şi 71 de goluri, inclusiv cele de la ”masa verde”, iar vizitatorii au semnat 5 succese şi patru rezultate de egalitate, înscriind 44 de goluri.

În altă ordine de idei, Olimpia Răuţi nu a beneficiat de un medic cu acte în regulă la teren şi probabil va pierde trei puncte în favoarea celor de la Petroman, pe când Aurel Marta, din partea celor din Valcani, a decis să nu mai finanţeze echipa, semnalând că se va retrage din fotbal după mulţi ani petrecuţi în jurul dreptunghiului verde.

Scorul acestei etape a fost realizat de Rapid Săcălaz, 8-0, iar mici surprize au fost conferite de victoria celor de la Găvojdia acasă cu cei din Buziaş respectiv de aspectul că la întâlnirea dintre Urseni și Banloc s-a jucat 15 minute fără steagurile de la colţurile terenului, dar în rest a fost o etapă liniştită…

Seria I

AS Comloşu Mare – AS Fortuna Becicherecu Mic (1-3)

Au marcat: Daniel Josu (min. 10), respectiv pentru învingători Dragan Paulevici (min. 6 și 15), Ifeany Anagor (min. 22), Sorin Berbece (min. 75) şi Andrei Hodoş (min. 90).

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Unirea Sânnicolau Mare II 3-0 (0-0)

Doar o repriză au reuşit junii lui Toma Stoianov să țină piept mai rutinaţilor jucători pregătiţi de Ioan Neamţu, care după pauză şi-au dat drumul la joc, reuşind un scor de neprezentare prin golurile semnate de Răzvan Baciu, în minutul 48 din lovitură de la 11 metri, Lucian Georgevici (min. 65) şi Alexandru Lupan (min. 85).

Voinţa Şandra – Steaua Roşie Variaş 5-4 (0-1)

Oaspeţii au condus la pauză dar și cu 2-4 în minutul 70, ca apoi să cedeze lamentabil în ultimele cinci minute de joc, pentru gazde marcând Ovidiu Oancă în minutele 50 și 80, Milivoi Totin (min. 66), Ionuţ Big (86) și Răzvan Banu (min. 87).

Voinţa Valcani – AS Carani 2-2 (2-0)

Au marcat: Alin Daju (min. 27) și Alexandru Ienovan (min. 38), respectiv Denis Voin (min. 73) şi Dacian Burnar (min. 90+3).

De menţionat că echipa gazdă a marcat și în minutele 54 şi 65 prin Picu şi Bar, reușite însă anulate de arbitri. După acest meci, managerul echipei Voinţa Valcani, Aurel Marta, ne-a spus că ”din nou arbitrii nu ne-au lăsat să câştigăm, am avut un tuşier pe care nu l-am văzut niciodată, ne-a făcut praf! Chiar aşa ceva nu se poate… Mingea nu a depăşit linia de tuşă, am marcat gol şi dumnealui a ridicat steagul. Iar golul doi, a ridicat ofsaid la jucătorul meu care a marcat cu capul venind mult din linia a doua. Iar oaspeţii ne-au egalat în prelungiri. Nu mai vreau să aud de fotbal, am predat legitimaţiile jucătorilor și gata cu fotbalul! De-acum înainte stau acasă şi îl văd la televizor”.

Mureşul Cenad – Voinţa Sarafoleana Saravale 3-1 (2-0)

Au marcat: Norbert Toth, Cristian Ciocioran şi Cosmin Radu, respectiv din lovitură de la 11 metri la finalul meciului, gol de onoare al vizitatorilor.

*

Seria a II-a

Flacăra Parţa – FC Jebel 5-2 (2-1)

Daniel Alexin, autor al unui hattrick, Bogdan Andriucă şi Daniel Nicolescu – cu câte un gol, au punctat pentru lider.

Timişul Urseni – Unirea Banloc 2-1 (1-1)

Au marcat: Marius Periat (min. 20) și Petrică Cădărean (min. 69), respectiv Daniel Bar (min. 32). Oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri în prelungiri (minutul 90+3), prin jucătorul Georgel Fanu, care a şutat mingea pe lângă poartă.

Spre mirarea tuturor celor prezenţi la meciul jucat cu începere de la ora 18, abia după un sfert de oră de la fluierul de start, odată ce gazdele au beneficiat de o lovitură de colţ, au observat și arbitrii că lipsesc steagurile de la colţul terenului. Organizatorilor le-au fost suficiente câteva clipe pentru a le instala rapid, ca apoi jocul să reînceapă cu cornerul şi cu… primul gol, marcat de localnici.

Rapid Săcălaz – Camaro Fibiş 8-0 (5-0)

Cele opt goluri pentru ocupanta locului secund au fost marcate de George Prisneac – cu 3 reușite, Robert Lupu, Sorin Păstrăvan, Sebastian Smochină, Florea Vulpescu şi Vasile Cotuciu.

Atletico Liebling – Ripensia Timişoara II 1-5 (1-2)

Pentru trupa lui Adrian Lupăşel au marcat David Covaciu (min. 31, 35), Alexandru Costinaş (min. 52) și Adrian Dan (min. 61 şi 89), după ce gazdele au deschis scorul în minutul 3 prin Bogdan Mihuţ.

Unirea Cerneteaz – Gloria Uivar 1-2 (1-2)

Au marcat: Ovidiu Bontea (min. 41), respectiv pentru învingători Alin Petrovici (min. 6) și Bogdan Popa (min. 9). Arbitrul a eliminat trei jucători în prelungiri, în minutul 90+3, dintre care doi de la gazde: Adrian Damian şi Ervin Muller, respectiv Cristian Cătlani.

Meciul Olimpia Răuţi – As Petroman nu s-a disputat întrucât arbitrul Raul Ciev nu a dat ”undă verde” jocului, întrucât gazdele nu au avut cadru medical conform regulamentului. Probabil se va omologa cu 0-3 pentru oaspeţi…

*

Seria a III-a

AS Tormac – AS Dudeştii Noi 4-3 (1-3)

Au marcat: Daniel Vlădulescu (min. 30), Daniel Făndel (min. 54) şi Aurel Fancea (min. 66, 73), respectiv Valentin Danciu (min. 17, 43) și Vasile Mecleş (min. 35).

Este prima înfrângere suferită în actualul campionat de liderul Seriei a III-a, CSC Dudeştii Noi, pregătit de Vali Miculescu.

Viitorul Ştiuca – Timişul Hitiaş 2-2 (0-1)

Au marcat: Mihai Bilan (min. 57) şi Ioan Munteanu (min. 74), respectiv Ionuţ Brănişte (min. 37 şi 80).

Olimpia Darova – Viitorul Sacoşu Turcesc 0-3 (0-2)

Meciul s-a jucat la Hitiaş, pe un teren excelent şi într-o organizare exemplară. ”Mă surprinde cum de au făcut aceşti oameni scandal, pentru că aceşti oameni nu merită jigniţi. Precis a fost ceva în neregulă la acel meci cu scandal”, ne-a declarat veteranul echipei oaspete, fundaşul Cristian Todea. Cele trei goluri pentru trupa lui Tristan Koller au fost marcate de Iulian Brocia (min. 24), Paul Guda (min. 28) şi Darius Petri (min. 78).

În fine, Autoliv Lugoj – Gloria Moşniţa Nouă 3-3 (1-3)

Au marcat: Cristian Sîrbu (min. 10, 48) şi Marius Micula (min. 80), respectiv Raul Prundeanu (min. 25), Marius Florea (min. 35) şi George Durea (min. 45).

Gazdele au jucat în 10 jucători, din lipsă de efectiv, iar conducătorul echipei, Alexandru Nagy, a fost din nou folosit pe post de fundaş, însă nu s-a mai întâmplat precum etapa trecută, când a fost nevoit să apere poarta echipei sale. De această dată a venit la meci portarul titular Alexandru Mureşan, însă a lipsit în schimb antrenorul Florin Grozoni, care a arbitrat un meci de ”Judeţ” din Seria a II-a.

Rezultatele complete ale etapei a 27-a în liga a V-a timișeană și ierarhiile la zi, pe coloana datelor tehnice.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: