Campionatul Județean Timiș, etapa 7: rezultate, marcatori. Fruntașele Seriei 1 pierd cu 4-0 și 0-3, campioana lider a Seriei 2 dă 9-0, Recaș – Făget 2-2 la vârful Seriei 3: FOTO. Romanov apără două penaltyuri într-o repriză pentru Plavii Delia, junior accidentat la Biled, abandon al Tormacului la Bazoș în minutul 6 la 3-0

Campionatul județean al ligii a V-a timișene a completat la sfârșitul acestei săptămâni prima jumătate a turului, runda a șaptea fiind nefavorabilă primelor clasate din Seria I, învinse la zero. Iată detaliile, cu rezultate, marcatori. Clasamentele actualizate, pe coloana datelor tehnice.

În Seria 1, AS Gelu și CS Sînandrei-Timiș mai au 4 puncte avans în frunte, deținând 18 fiecare, după ce au fost învinse la scor, liderul cu 4-0 în deplasare la Unirea 2 Sânnicolau Mare, a doua clasată pe teren propriu, 0-3 cu cei din Teremia Mare, care se află la prima victorie în acest campionat. Pe locul 3, cei de la Tricoul 1 Iunie Timișoara, cu 14 puncte.

CS Unirea 2 Sânnicolau Mare – AS Gelu 4-0 (1-0).

Liderul a pierdut primele puncte din acest campionat, fiind stopat pe Aranca de uniriștii pregătiți de Marius Sitaru cu un scor categoric, conturat de Tomas Cozma în minutele 40, 70 și 81 și Andrei Manoliu (min. 85).  

AS Voința Șandra Tricoul 1 Iunie Timișoara 0-5 (0-2).

Victorie la zero obținută de băieții lui Ioan Neamțu și Gheorghe Potra prin golurile reușite de: Cristian Stiopu (min. 3, direct din corner), Lucian Gheorghevici (min. 25), Daniel Hărpăilă (min. 65), Cosmin Ciublea (min. 75, din lovitură de la 11 metri) și Jameel Waleed (min. 85).

AS Steaua Bulgăruș – Voința Valcani 1-3 (0-1): Tiberius Crăciun (min. 51), respectiv Gheorghiță Marin (min. 60), Alexandru Ienovan (min. 71) și Laurențiu Daju (min. 82).

Dedy Mid Iecea Mare – Plavii Delia Sâmpetru Mare 1-3 (1-2). 

Gazdele au deschis scorul în minutul 3, apoi băieții lui Dragan Bataneaț au întors rezultatul până la pauză prin Florin Horoba (min. 10), la primul său gol pentru echipa sa și Ovidiu Todor (min. 31). În mitanul secund au mai reușit un gol prin Paul Nagy în minutul 65. În minutele 65 și 80 portarul Antonio Romanov de la Sampetru Mare a apărat două lovituri de la 11 metri.

Voința Biled – Mureșul Cenad 8-0 (2-0): Adrian Miculiță 3 goluri, Eduard Sas două goluri, Andrei Gherțan două goluri și Raul Brusturean unul.

În minutul 40, jucătorul de 16 ani Gabriel Vizer (Cenad) a fost lovit de un adversar, fiind nevoit să părăsească terenul de joc. După accidentarea gravă la picior a juniorului, un component al Mureșului s-a exprimat că ”la Biled este ca în Kosovo”. Se știe însă oare cu exactitate ”cum este” în Kosovo? Stereotipuri și clișee. Căci de exemplu, statistic vorbind, la ora actuală a doua cea mai mare rată a criminalității la nivel european este în Suedia. Sună însă mult mai bine și sonor Suedia, nu-i așa?

Chinejana Chinezul Satchinez – Dacia Cărpiniș 3-2 (0-1): Ionel Bidalac (min. 48), Răzvan Barbela (min. 52) și Ifraim Barbela (min. 62), respectiv Emanuel Kovacs (min. 22), Alexandru Benea (min. 88).

În minutul 75, oaspeții au ratat o lovitură de la 11 metri prin Victor Benea. Arbitrajul lugojeanului Călin Petrișor a lăsat de dorit în optica oaspeților, nemulțumiți de multe decizii pe care le-au considerat eronate.

*

Seria 2

Lider este clubul campion al grupei, Juventus Pișchia, cu 19 puncte, după un zdrobitor 9-0 acasă, Unirea Banloc continuând pe locul secund, cu un punct mai puțin, la egalitate cu Unirea Cerneteaz.

AS Utvin – AS Viitorul Bencec 1-4 (1-0).

Gazdele au deschis scorul în miutul 7, autor al golului fiind antrenorul-jucător Mircea Gogoașă, după care oaspeții au întors rezultatul, după pauză, prin Andrei Bocko (min. 57), Alin Nicola (min. 72), Alexandru Vuc (min. 79) și Nicușor Fățan (min. 85). 

AS Juventus Pișchia – CSC Ghiroda și Giarmata Vii II 9-0 (4-0): Flavius Glișa 3 goluri, Claudiu Fulga două goluri, Eduard Boroș două goluri, Stelian Argatu și Alex Gaidoș.

Unirea Cerneteaz – Viitorul Iecea Mare 6-2 (4-0): Ioan Niță două goluri, Răzvan Leucă, Cristian Dubovan, Andrei Ghiunghiuș și Gabriel Iosof, respectiv Iosif Bistriczy și Sorin Diaconu.

*

Seria 3

Lider rămâne AS Recaș, cu 19 puncte, la egalitate cu CSO Făget, fruntașele remizând 2-2 în orășelul vinului. Iar pe locul 3 CSC Belinț, învingătoare în deplasare cu 0-10 la Sacoșu Turcesc, cu 18 puncte.

A.S. Recaș – CSC Făget 2-2 (1-0): Cristian Sîrbu (min. 30), Raul Hantea (min. 89), respectiv Mihai Rădac în minutele 63 și 80.

Lovitura de începere a jocului a fost dată în mod simbolic de Matei ,,Lența” Iankulov, un fost fotbalist al orașului Recaș în anii ’80.

Iar cu acest rezultat de egalitate ambele echipe au rămas neînvinse după șapte etape.

Recaș: Mona – Sălăjan, Peptănuș, Mărgărita – Banu, Guțiu, Jude, Cocoțan – Galețan, Sîrbu, Rotariu.

Antrenor Sorin Micșa.

Au mai intrat: Aldea, Hantea, Stoian, Dan Chișiță, Dorian Chișiță.

Pe bancă: Ranisav, Roșca, Teleabă. 

Făget: Mansur – Predescu, Onae, Neagu, Fabian Sîrbu, Căplescu, Tomoioagă, Țofei, Oprea, Berzava, Rădac.

Antrenor Sergiu Benescu, 

Au mai jucat: Baranka, Dobozi, Stănilă, Lăzărescu.

Pe bancă: Goloschimit și Dicu.

AS Bacova – AS Margina 8-0 (4-0).

Veteranul Eugen Coca, autor a 4 goluri, Abel Șultz cu două goluri, Armin Șultz și Florin Petrea câte unul fiecare. Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 35, prin Nelu Arsene.

Nițchidorf – Iosifalău 1-2 (0-0): Daniel Gyori 70 – Alin Mihai 15, Traian Ciobanu 85.

AFC Bazoș – AS Tormac a fost întrerupt în minutul 6 la scorul de 3-0, marcatori fiind Lungu, Achimov și Tutunaru.

Codașa fără victorie a seriei a aruncat rapid prosopul lângă pădure. Etapa trece fie și-așa, dar comentariile continuă: ”Vi se pare oare normal, stimați domni de la AJF Timiș!? Dar până când se mai tolerează asemenea… puncte, puncte!? Daca așa considerăm că putem creste fotbalul la orice nivel, așa o fi mai bine, ne vedem de drumul nostru amator și aia e. Supărarea nu era așa mare, dar băieții au venit 8, fără niciun conducător din partea clubului, nu au stiut cum să completeze raportul, au intrat pe teren, s-au accidentat doi dintre ei și fluier final, bine mersi. Nota de plată FC Bazoș: 740 lei barem arbitri plus observatori, 100 lei medic, 200 lei transport, 350 protocol, masa pentru jucători, 100 lei om de ordine, tuns, trasat, în folosul comunității:))) Domnilor, vi se pare normal ca echipa gazdă să cheltuiască acești bani pentru 5-6 minute de fotbal?… Pentru AJF Timiș, daaaaaaaa…”

Sporttim a ridicat constant peste ani această problemă a grupărilor ”luate pe sus” pe post de ”umplutură” pentru competițiile forului județean, balast curat în detrimentul tuturora, a competiției în sine, a partenerelor de întrecere și al lor însele. ”Cazul X”, se schimbă doar ”victima”, acum din Tormac. Aspect semnalat sub forma acestui nou exemplu în paginile cotidianului la startul noului sezon.

AS Berini – CSC Boldur 2-3 (0-3): Darius Jorj (min. 70), Emilian Severin (min. 85), respectiv Florin Bolgea (min. 10, 32) și autogolul lui Emilian Severin (min. 40).

*Au fost suspendați Andrei Belciug (Viitorul Bencec) – 6 etape si 300 de lei, și Silviu Loren Ionel (Biled), două etape și 400 de lei, iar alți 11 jucători o etapă pentru cumul de cartonașe. În liga a 6-a ”Promoție”, Cosmin Bogoajă și Ovidiu Prața (ambii Periam II), Ioan Rus (Pădureni Lighed) și Alin Ionuț Staicu (Racovița) – toți câte două etape si 300 de lei.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Campionatul Județean Timiș, etapa 7: rezultate, marcatori. Fruntașele Seriei 1 pierd cu 4-0 și 0-3, campioana lider a Seriei 2 dă 9-0, Recaș – Făget 2-2 la vârful Seriei 3: FOTO. Romanov apără două penaltyuri într-o repriză pentru Plavii Delia, junior accidentat la Biled, abandon al Tormacului la Bazoș în minutul 6 la 3-0

  1. Buicu Dragos spune:

    Domnul Canea,sau cine a scris cazul Tormac,din păcate vina pentru astfel de situații nu o poarta AJF,
    .Sunt multe de discutat pe aceasta tema,sigur si meciuri programate la ora 11 ,care poate fi o cauza duminica dimineata din cauza sa zicem a nunților,sau sambata a serviciului ,dar principala cauza o constituie lipsa de dorinta si implicare a tineretului pentru fotbal.Ori ne uita dinspre naționala ,Cupe europene in jos,sau de la liga 6 in sus,vedem fotbal de calitate slaba,datorate din cauza atitudini jucătorilor,cauze multiple inclusiv plecarea in străinătate la munca,precum si lipsa antrenorilor,si altele bineanteles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: