Campionatul Judeţean Timiş, etapa 8: rezultate, marcatori

Liga a V-a judeţeană a ajuns la mijlocul sezonului de toamnă, un tur de orizont al etapei a VIII-a în cele 3 serii fiind efectuat mai jos. Rezultatele, programul viitor şi clasamentele la zi, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal.

Seria 1

Voinţa Biled conduce cu 20 puncte, urmată de CS Unirea 2 Sânnicolau Mare cu 18 puncte, iar pe locul 3 Unirea Tomnatic.

Liderul Voinţa Biled a încheiat nedecis la Timişoara, 0-0 cu Tricoul 1 Iunie. Cronica, aiciAmbele echipe au lăsat o bună impresie, dar şi arbitrajul prestat de Alexandru Manea, proaspăt promovat în liga a treia, a contribuit la desfăşurarea normală a meciului.

ACS Voinţa Valcani – CS Unirea Tomnatic 0-4 (0-0).

Elevii lui Istvan Matefi au triumfat în deplasare prin golurile marcate de David Taciuc de două ori, Sorin Pânzaru şi Florin Ardelean.

AS Avântul Bobda – Steaua Roşie Variaş 4-1 (2-0): Mohamed Bousmobra 3 goluri şi Denis Tiron, respectiv Nicolae Niţu.

CS Unirea Sânnicolau Mare 2 – AS Chinejana Chinezul Satchinez 5-1 (2-1): Andrei Manoliu (min. 19), Mario Mangara (min. 35), Alexandru Pârlăgeanu (min. 49), Denis Şteţco (min. 66) şi Claudiu Coandă (min. 72), respectiv Răzvan Barabula (min. 8).

Dacia Cărpiniş – Vulturii Igriş 3-3 (1-2): Alexandru Benea două goluri şi Emanuel Kovacs, respectiv Ionuţ Ologu, Caius Hulbăr şi Sorin Drulă.

Mureşul Cenad – Dedy Mid Iecea Mare 5-5 (3-4).

Gazdele au contestat nu mai puţin de 5 jucători care au evoluat pe fals, fiind substituiţi, iar meciul se va omologa probabil cu 3-0 pentru localnici.

*

Seria a II-a

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 2 conduce cu 22 de puncte, urmat de Pindul Dudeştii Noi cu 21 de puncte, iar pe locul 3, Juventus Pişchia cu 19.

CSC Ghiroda 2 și Giarmata Vii – CSO 2 Deta 3-0 (2-0).

Liderul s-a impus mai uşor decât arată scorul, antrenorul Orlando Trandu folosind nu mai puţin de 8 juniori din 2008. Florin David Gulei, care vineri a debutat în Liga 3, a deschis scorul în minutul 12, iar Alexandru Buţu a marcat în minutul 39, pentru ca la trei minute de la reluare Mihai Petru Voica să stabilească rezultatul final.

Meciul s-a disputat pe terenul echipei 1 Iunie din cartierul Plopi.

ACS Galaxy Timişoara – AS Inter Foeni 0-2 (0-0).

Victorie a echipei pregătite de Dan Fleşeriu consemnată aici (cronica). Golurile, spre finalul partidei, prin Flavius Petrişor (min. 78) şi Cosmin Horaniţ (min. 90+7).

AS Utvin – CSC Pindul Dudeştii Noi 0-2 (0-1).

Marcatori: Raul Neagu (min. 25, din lovitură de la 11 metri) şi Olimpiu Agrigoroaei (min. 61).

Gloria Uivar – Unirea Cerneteaz 2-2 (1-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 20, iar oaspeţii au întors scorul, dar la ultima fază a meciului Bogdan Baba a egalat cu un şut imparabil de la 30 de metri.

ACS Kids Sânmihaiu Român – Viitorul Ionel 3-2 (2-1): Constantin Varga, Paul Bocârnea şi Sebastian Smochină, respectiv fraţii Roberto şi Raul Vălean.

Viitorul Bencec – Juventus Pişchia 2-2 (1-1): Alexandru Vuc (min. 21) şi Marius Ignat (min. 60), respectiv Stelian Argatu (min. 34, din lovitură de la 11 metri) şi Emy Ardelean (min. 82).

Unirea Banloc – Iecea Mare 3-1 (1-0).

Pentru învingători au marcat Alex Botorea de două ori – un gol fiind din lovitură de la 11 metri, şi Mario Pripas.

AS Petroman – Avântul Jamu Mare 6-3 (4-1).

Nicolae Negru cu 3 goluri şi Sorin Pop între marcatorii gazdelor, respectiv Cosmin Suşman (autogol), Cristian Tjiriti şi Ionel Nedea.

*

Seria a III-a

Lider este CSO Făget cu 20 de puncte, urmat de AS Recaş cu 18 puncte, iar pe locul trei AS Bacova tot cu 18 puncte, despărţiţe la golaveraj.

CSC Făget – Meget Remetea Mare 1-0 (0-0).

Cu greu a reuşit liderul să-şi adjudece cele trei puncte, în minutele adiţionale (90+2), în urma unei lovituri de la 11 metri transformate de veteranul Sergiu Ţofei. De la gazde au lipsit 4 titulari, şi anume Dicu, Onae, Tomoioagă şi Oprea, iar 4 au fost rezerve: Coţolan, Berzava, Dobozi şi Căplescu.

AS Berini – CS Niţchidorf 1-2 (1-2): Darius Jorj (min. 12), respectiv pentru învingători Ioan Găman (min. 25) şi Raul Iţu (min. 38).

AS Bacova – Autoliv Lugoj 3-2 (1-1).

Toate cele trei goluri pentru gazde au fost marcate de Armin Şultz.

Olimpia Darova – AS Recaş 0-3 (0-1): Flavius Lazea, hat-trick.

Voinţa Iosifalău – CSC Boldur 2-0 (1-0): Florin Cădariu (min. 70) şi Gabriel Bocan (min. 85).

AS Tormac – AS FC Bazoş 0-3 (0-0): Cristian Radu două goluri – unul din lovitură de la 11 metri, şi Andrei Achimov.

AS Margina – Progresul Vucova 4-0 (1-0): Alexandru Sedan două goluri, Androne Forgan şi Emanuel Macra.

Comisia de Disciplină a AJF Timiş i-a suspendat şi penalizat sportiv pe Alexandru Gheorghe şi Ciprian Tomşa (ambii de la Bulgăruş), pe câte 4 etape şi penalizaţi cu 200 de lei, Adrian Sferle (Meget Remetea Mare) pentru o etapă, Petrică Sava (Jamu Mare) tot pe o etapă, iar Dănuţ Bilia (CFR Timişoara) pe două etape şi 200 de lei. Nu-i clar ce se întâmplă cu sancţiunea pentru antrenorul Mirel Mita, de la echipa Unirea Cerneteaz, care la meciul disputat în urmă cu două etape cu cei din Ionel a fost eliminat din incinta terenului, pentru că a intrat pe dreptunghiul verde în timpul jocului şi a adus injurii arbitrului Maier.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 15

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: