Campionatul Judeţean Timiş, etapa a 18-a: rezultate, marcatori. Recăşeanul Peptănuş, de pe terenul de joc, la Boldur, cu elicopterul SMURD la Urgenţe în Timişoara

Liga a V-a timişeană a bifat cea de-a treia rundă din returul sezonului de primăvară, reuniune „la schimbarea orei” cu de toate, de la 12-0 la 0-11 dar şi cu remize albe, cu o retragere din competiţie dar şi o aliniere la centru cu numai 7 sportivi, din nefericire şi cu o spitalizare la Urgenţe, un jucător al oaspeţilor din Recaş fiind transportat cu elicopterul SMURD, de pe terenul din Boldur la Timişoara, meciul fiind întrerupt pentru 50 de minute după cel de-al treilea minut de prelungiri şi reluat cu ultimele sale două minute adiţionale.

Rezultatele etapei a XVIII-a în „Judeţ” şi clasamentele actualizate, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal.

Mai jos, un succint tur de orizont.

Seria I

AS Gelu, lider cu 49 de puncte, urmat de Voinţa Biled şi Dacia Cărpiniş cu câte 33 de puncte. Iar pe locul 4 a coborât Tricoul 1 Iunie Timişoara cu 31 de puncte.

Tricoul 1 Iunie – AS Gelu 0-0. 

Cronica şi galeria foto din Plopi, accesibile aiciÎntâlnirea primelor două clasate în serie s-a încheiat nedecis.

Gazdele au evoluat în 10 jucători din minutul 44, atunci când Waleed Jamel a fost sancţionat direct cu cartonaşul roşu pentru un fault cu piciorul în faţa golgeterului Sorin Berbece, care a necesitat îngrijiri medicale.

„Tricoul”, cu satisfacţia de a nu primi gol la aniversarea unei jumătăţi de secol din partea fruntaşei cu o medie de aproape 5 reuşite pe meci în actuala ediţie a ligii a V-a. O menţiune, foarte bun arbitrajul prestat de Elisei Balaj.

AS FC Dacia Cărpiniş – AS Avântul Bobda 5-3 (3-1).

Pentru învingători au marcat Bora Marcov două goluri, Adrian Ţăranu, Alex Benea şi Florin Diaconu din lovitură de la 11 metri. Gazdele au ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 18, prin Marcov.

ACS Voinţa Valcani – AS Voinţa Şandra 12-0 (8-0): Gheorghiță Ioan Marin 4 goluri, Mihai Ghițoaică 3 goluri, Ovidiu Gavril Jicu 3 goluri, Simion Horoba şi Cristian Bojan.

Mult nu a lipsit ca localnicii să câştige la „masa verde”, dar în cele din urmă vizitatorii s-au prezentat cu 7 jucători.

AS Dedy-Mid Viitorul Iecea Mare – AS Steaua Bulgăruş 2-2 (0-2).

Elevii lui Costel Teacă au condus la pauză prin golurile marcate de Dorel Lazăr şi Daniel Grigor.

Plavii Delia Sânpetru Mare – Voinţa Biled 2-3 (0-1): Claudiu Ciobănică „dublă” respectiv Raul Brusturean, Adrian Gherţan şi portarul Nicu Bogdan din lovitură liberă de la 30 de metri.

*

Seria a II-a

Lider, Juventus Pişchia cu 46 de puncte. Urmat de Unirea Cerneteaz cu 45 de puncte. Iar pe locul trei Electrica Timişoara cu 35 de puncte.

AS Progresul Iecea Mare – AS Juventus Pişchia 1-3 (0-2): Ionel Soca (min. 75, din lovitură de la 11 metri) respectiv Nicolae Claudiu Fulga (min. 20 şi 30) şi Flavius Glişa (min. 90).

Electrica Timişoara – AS Voinţa Ionel 2-0 (1-0).

Prin „dubla” lui Costel Bucoş din minutele 20 şi 75, elevii lui Florin Pârvu se menţin în continuare pe podium.

Viitorul Bencec – CSO Deta II 3-1 (1-0).

Pentru învingători au înscris Emanuel Ardelan, Alexandru Vuc şi Marius Ignat.

AS Petroman – AS Utvin 7-0 (5-0).

Autorii golurilor sunt: Alin Gîrz (4), Nicolae Buhai, Nenad Vlaicon şi Alexandru Paparega – un junior de 2005, la prima sa reuşită de când joacă fotbal.

CSC Dudeştii Noi – CSC 2 Ghiroda şi Giarmata Vii 2-0 (1-0).

Gazdele, antrenate de Cosmin Mingea, au punctat prin Ladislau Călin Grk în minutele 50 şi 61.

AS Voinţa Iosifalău – Progresul Vucova 4-0 (1-0): Elvis Mureşan, Gabriel Bocan, Ion Clevente şi Tiberiu Golomboş.

Clubul din Sânmartinu Sârbesc s-a retras din campionat dar nici după cea de-a treia etapă din retur vreun pâs din partea AJF Timiş, pe al cărui site apare atât, 3-0 pentru adversari, în acest caz vizitatorii de la Unirea Cerneteaz. Oare unde o fi transparenţa?

*

Seria a III-a

AS FC Bazoş, lider cu 47 de puncte. Pe locul secund CSC Belinţ cu 46 de puncte. Iar pe locul trei CSO Flacăra Făget cu 45 de puncte.

AS FC Bazoş – CS Niţchidorf 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Denis Vînătu în minutul 67, din lovitură liberă de la 25 de metri.

CS Phoenix 2 Buziaş – CSC Belinţ 0-11 (0-6): Răzvan Dragomir două goluri, Robert Watzulek două goluri, Lucian Ionescu două goluri, Mihai Moldovan două goluri, Andi Jupan, Ilie Benzar şi Alin Miclăuş. 

AS Boldur – AS Recaş 1-0 (0-0): Florin Bolgea, în minutul 73.

Petre Ploscariu a fost eliminat din 11-le gazdelor în minutul 56, pentru o intrare cu ambele picioare pe tibia lui Ionel Corjescu, arbitrul Vărzan arătându-i cartonaşul roşu după ce i-a acordat în prealabil al doilea „galben”.

Iar în minutul 82 oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Corjescu.

S-au acordat 5 minute de prelungiri iar în cel de-al treilea, la o ciocnire involuntară între Popeţ şi Raul Peptănuş, componentul recăşenilor a căzut pe teren. A fost necesară intervenţia medicului aflat la faţa locului. Care a solicitat Ambulanţa, sosită peste 10 minute, ca apoi medicii descinşi pe gazon să solicite intervenţia unui elicopter SMURD, aterizat în 5 minute. Jucătorul Peptănuş a fost transportat la „Urgenţe” în Timişoara.

Jocul a fost întrerupt 50 de minute şi reluat apoi cu ultimele sale două minute de prelungiri.

CSC Flacăra Făget – AS Margina 8-1 (3-1): Mihai Rădac 4 goluri, Victor Oprea, Ionuţ Baranca, Raul Dobozi şi Fabian Sîrbu, respectiv Alexandru Sedan.

AS Autoliv Lugoj – AS Viitorul Sacoşu Turcesc 2-1 (1-1): Marius Mlădescu (min. 22 şi 70), respectiv Marius Poncea (min. 19). Jocul s-a disputat pe terenul din localitatea Boldur.

AS Tormac – AS Bacova 3-0 (0-0): Iulian Lazăr Banu (min. 63), Emil Ciobanu (min. 70, din lovitură de la 11 metri) şi Florin Cionvică (min. 81). Oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 70.

AS Berini – Meget Remetea Mare 5-1 (4-0).

Au marcat: Darius Jorj (min. 10), Bogdan Săvoiu (min. 20, 31), David Covaciu (min. 42), Mircea Cărăban (min. 52), respectiv Alexandru Stoia (min. 69, din lovitură de la 11 metri).

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: