Campionatul Județean Timiș, etapa a III-a: rezultate, marcatori. Răsturnări de la 0-2 la 6-2, de la 1-0 la 1-6. Plavii Delia învinge la Biled în minutele 90 și 90+3, 3-4. Iar la Nițchidorf gazde ospitaliere

Liga a cincea județeană a programat o nouă etapă din ediția de campionat începută în urmă cu două săptămâni, detalii pe scurt fiind enumerate mai jos. Rezultatele tehnice și clasamentele la zi, pe coloana datelor secțiunii Fotbal.

Constantin Buruiană, de la Obilic Sânmartinu Sârbesc, a fost suspendat 20 de etape si a fost sancționat cu o penalizare sportivă de 2.000 de lei. Nicolae Bulai (Petroman) a fost suspendat pentru două etape si ”ars” cu 400 de lei penalitate, la fel Aurel Holhos (Unirea Uivar). în vreme ce Marius Nicola și Ionel Vlădulescu – ambii de la Olimpia Lenauheim, Otinel Filip Zam (Bulgăruș) și Dan Alexandru Hognogi (Pișchia) au fost suspendați o etapă,

Seria 1

AS Voința Șandra – Voința Valcani 6-0 (2-0).

Fără antrenorul Lucian Betea, bolnav, Voința a câștigat prin golurile lui Cosmin Tomescu – 4, Răzvan Harcău și Cristian Janoș.

AS Bobda – AS FC Dacia Cărpiniș 1-4 (0-3): Ciprian Manolache, respectiv Daniel Marian, Darius Bubulici și Adrian Tăranu două goluri.

Emanuel Kovacs, de la oaspeți, a fost eliminat în minutul 70 pentru două cartonașe galbene.

AS Gelu – AS Tricoul 1 Iunie Timișoara 2-0 (1-0): Cristian Berbece (min. 25) și Florin Iovițu (min.74).

AS Voința Biled – AS Plavii Delia Sâmpetru Mare 3-4 (2-1).

Elevii pregătiți de Dragan Bataneaț au reușit să întoarcă scorul într-un final palpitant, învingând prin golurile marcate de Daniel Brândușe (min. 30 și 90+3), Daniel Nagy (min. 69) și Claudiu Grigoraș (min. 90).

Seria 2

AS Utvin – AS Petroman 1-1 (0-1).

Oaspeții au deschis scorul în minutul 10, prin Marius Meteșan, elevii lui Mircea Gogoașe au egalat prin Bogdan Butcu din lovitură de la 11 metri în minutul 70.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii 2 – CSC Dudeștii Noi 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Mihai Voica în minutul 9.

AS Juventus Pișchia – AS Progresul Iecea Mare 6-2 (4-1): Cristian Faimoc două goluri, Stelian Argatu două goluri, Flavius Glișa și Eduard Boroș. Bogdan Inoveanu a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 60.

CS Timișul Șag 2 – ACS Galaxy Timișoara 6-2 (3-2).

Timișorenii au condus cu 2-0, dar gazdele au întors rezultatul prin golurile marcate de: Ovidiu Radu – două, Răzvan Banu – două, Ionuț Gâltofeț și Cristian Rusu. Florin Ilie a semnat o ”dublă” pentru învinși.

AS Unirea Cerneteaz – Obilic Sânmartinu Sârbesc 2-1 (1-0) : Cristian Dubovan (min. 25) și Gabriel Iosof (min. 90+4).

Seria 3

A.S. Recaș – CSC Boldur 9-0 (5-0).

O nouă victorie pentru junii lui Sorin Micșa, Alexandru Rotariu înscriind 4 goluri, iar Raul Hantea, Radu Jude, Cristian Sârbu, Norbert Gălățan și Marius Lazea câte unul fiecare.

AS Bacova – AS Tormac 4-1 (2-0).

Câte o ”dublă” pentru frații Abi și Armin Șultz.

AS Meget Remetea Mare – AS Berini 1-6 (1-0). 

Pentru gazde a deschis scorul în minutul 12 Răzvan Sârbu, dar Darius Jorj de două ori, Daniel Cadlecz, Nicolae Dobromirescu, Alin Prodan și Bogdan Săvoiu au răsturnat scorul.

CS Nițchidorf – AS FC Bazoș 5-6 (3-3).

Au marcat: Raul Ițu 3 goluri, Drăgan Filip și Claudiu Apostol, respectiv Adrian Achimov două goluri, Marius Tutunaru două goluri, Cristian Radu și Alexandru Lungu.

Antrenorul învingătorilor, Flavius Buță, ne-a declarat: ”În primul rând doresc să spun că organizarea jocului a fost foarte bună, după meci gazdele ospitaliere au invitat întreaga echipă la Căminul cultural și au oferit un ceaun, lucru ce nu s-a mai întâmplat în deplasare la acest nivel. Organizatorii merită nota 10! Despre joc, chiar a fost unul spectaculos, cu multe goluri”.

Margina – CSC Făget 1-4.

Mihai Rădac, autor a 3 goluri, și Victor Oprea au înscris pentru învingători, gazdele marcând din lovitură de la 11 metri în minutul 90.

CSC Belinț – CS Phoenix 2 Buziaș 5-0 (4-0).

Liderul s-a impus mai clar decât arată scorul prin golurile marcate de: Alexandru Dragomir – două, Ionel Corjescu, Deian Ștefănescu și Joseph Cromwell. De menționat că liderul a transferat un fost junior de la Politehnica Timișoara, Ionel Corjescu – foto.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: